Hus av sandwichpaneler. Anmeldelser

Fordeler med hus laget av sandwichpaneler. Anmeldelser, bilder og videoer

I dag er tiden av stor verdi, derfor dukker det stadig opp avanserte teknologier, nye materialer og verktøy, som gjør det mulig å redusere kostnadene og fremskynde konstruksjonen.. Sandwichpanelhus fått mange positive tilbakemeldinger, siden konstruksjonen tar litt tid, minimale lønnskostnader og en rimeligere kostnad.

Hva er vegg sandwich paneler

Et sandwichpanel er et flerlagsmateriale: mellom to tre-sponplater er det et lag av polystyrenskum. Et slikt panel er produsert ved høytrykkspressing. Harpiks brukes til å binde komponentene.

Et sandwichpanel er et flerlagsmateriale: mellom to tre-sponplater er det et lag av polystyrenskum. Et slikt panel er produsert ved høytrykkspressing. En harpiks brukes til å binde komponentene.

Sandwichpanelet kjennetegnes ved høy fleksibilitet, elastisitet, spenst. Den er preget av en eksepsjonelt flat overflate, delaminerer ikke, er motstandsdyktig mot sprekker og hakk.

Disse platene er ideelle for bygging av prefabrikkerte rammehus..

Å bygge et hus ved hjelp av sandwichpaneler

Det er to konstruksjonsteknologier:

1. Boligbygningen bygges ved hjelp av rammeløs teknologi. Deretter brukes en spesiell tilkoblingsstang for å koble platene. Denne metoden sparerBoligbygningen bygges ved hjelp av rammeløs teknologi. Deretter brukes en spesiell tilkoblingsstang for å koble platene. Denne metoden lar deg spare penger, siden det ikke er nødvendig å installere metallstrukturer.b, siden det ikke er nødvendig å installere metallkonstruksjoner. En bygning konstruert med denne teknologien tåler perfekt belastningen fra snøen på taket, så vel som sidevisningen av lastene, for eksempel fra vinden..

2. Konstruksjon av en rammebygning, hvor en trebjelke eller en metallkonstruksjon spiller rollen som basen. Metoden lar deg raskt bygge et hus, og det vil være miljøvennlig.

Se videoen: Gjennomgang av huset laget av sandwichpaneler

Fordeler med hus fra sandwichpaneler

Byggingen av hus av slikt materiale konkurrerer vellykket i markedet, og alt takket være en rekke positive aspekter:

– Sandwichpanelet er behandlet med et kjemikalie som danner en beskyttende film. Dette gjør den motstandsdyktig mot fuktighet, brann, gir høy varmeledningsevne..

– Evnen til raskt å bygge et boligbygg;

Sandwichpanelet er behandlet med et kjemikalie som danner en beskyttende film. Dette gjør den motstandsdyktig mot fuktighet, branner og gir høy varmeledningsevne. - Mulighet for rask bygging av et boligbygg;

– Enhver type festemidler er egnet for installasjon;

– Huset viser seg å være veldig varmt på grunn av det brukte skum -polystyrenlaget. Dette materialet har veldig høy varmeisolasjon og lav varmeledningsevne..

– Den oppførte bygningen oppfyller kravene til helse. Selv om noen kjemikalier brukes til produksjon av paneler, er de ufarlige for mennesker.Den oppførte bygningen oppfyller kravene til helse. Selv om noen kjemikalier brukes til produksjon av paneler, er de ufarlige for mennesker.

– Opprettelse av et gunstig innendørs mikroklima. Det er ingen fuktighet, sopp.

– Energisparende komponent. Oppvarming sparer minst 60% av råvarene.

Nyttig video: Å bygge et hus av sandwichpaneler. Boligbygg 7×6 m

Med tanke på alle fordelene med veggsmørbrødpaneler, i tillegg til å se på vurderingene, kan du uavhengig bestemme om du vil bruke dem til å bygge et landsted med egne hender. SIP -paneler kan brukes til installasjon av innvendige og ytre vegger i bygninger til forskjellige formål.