Kuinka tehdä lahja vaipoista

lahjoja vaipoista tyttöjen mestarikurssille

Lapsen ulkonäkö on aina iloinen tapahtuma paitsi vanhemmille myös sukulaisille ja läheisille ystäville. Jos haluat olla alkuperäinen ja esittää hyödyllisen lahjan, suosittelemme tekemään sen itse. Vaipan lahjat ovat suosittuja suhteellisen äskettäin, mutta monia järjestelyjä on jo ilmestynyt. Tässä artikkelissa opit tekemään polkupyörän ja rattaat vaipoista..

Vaipoista valmistettu polkupyörä on loistava lahja pojalle

Lahjan valitseminen vastasyntyneelle on vaikea prosessi, koska pieni lapsi ei leiki leluilla useita kuukausia, ja hänen vanhempansa ovat jo pitkään ostaneet kaiken tarvitsemansa ensimmäistä kertaa. Jotta lahja omilla käsilläsi olisi hyödyllinen, käytä vaippoja.

Vaipoista valmistettu polkupyörä on loistava lahja pojalle

Materiaalit:

– vaipat;

– pehmeä lelu;

– nauhat;

– sakset;

– paperitavarat kuminauhat;

– vaipat;

– helistimet.

Vaipan käsitöiden mestarikurssi

Ota ostetut vaipat ja jaa ne puoliksi. Jätä muutama sivuun, ne ovat myös hyödyllisiä helistimien käärimiseen. Kaksi pyörää on tehtävä vaipoista. Tätä varten ne taitetaan ympyrään ja kiristetään toimistokuminauhoilla. Kun ympyrä on muodostettu, sinun on tehtävä reikä keskelle. Työnnä kätesi siihen ja sido vaipat teipillä niin, että ne pysyvät kiinni.

Vaipan käsityön mestarikurssi

Ota helistimet, kiedo vaippa niiden ympärille, kiinnitä kuminauhoilla ja aseta pyörän reikään. Tässä tapauksessa taitettu vaippa on asetettava yhteen pyörään, josta muodostamme sitten ohjauspyörän. Lisäksi jokainen pyörä on käärittävä pyyhkeeseen..

Aseta liukusäätimet pyörän päälle ja tee ohjauspyörä vaipan, sukkien ja nauhojen päistä.

Aseta liukusäätimet pyörän päälle ja tee ohjauspyörä vaipan, sukkien ja nauhojen päistä. Laita karhu pyörälle ja koristele lahja kauniisti.

Katso myös: DIY -vaippakakku

DIY -lahja vaipoista tytölle: Lastenrattaat

Vaipparattaat ovat hyödyllisin ja omaperäinen lahja vastasyntyneelle. Voit tehdä tämän käsityön itse vaipoista, aaltopahvista, nauhoista, vauvanpyyhkeistä ja pahvilaatikosta.

DIY -lahja vaipoista tytölle: Lastenrattaat

Ensinnäkin on tarpeen tehdä pahvista pohja soikealle vaunulle. Ota 30 vaippaa ja aloita rullaaminen. Kiinnitä jokainen tällainen rulla kuminauhalla. Aseta vaipat pystysuoraan pahville niin, että ne peittävät rattaiden pohjan kokonaan ja kiinnitä ne joustavalla nauhalla.

Ensinnäkin on tarpeen tehdä pahvista pohja soikealle vaunulle. Ota 30 vaippaa ja aloita rullaaminen

Ota 5 vaippaa ja laita ne diaan rattaiden yhdessä osassa ja peitä toinen vaippa päälle. Kiinnitä työkappale kuminauhalla. Rattaiden pohja on jo valmis, jäljellä on pyörien valmistus ja järjestely.

Kiinnitä työkappale kuminauhalla. Rattaiden pohja on jo valmis, jäljellä on pyörien valmistus ja järjestely

Pyöriä varten sinun on otettava neljä vaippaa, taitettava ne pitkin ja rullattava rullaksi. Rattaiden koristeluun tarvitset aaltopahvia. Voit liimata sen kuumalla liimalla. Liimaa rattaiden runko kokonaan paperilla ja suorista reunat pieniksi aaltoiksi. Vaunun pohjaan voidaan liimata värillinen paperi tai pahvi. Peitä vaipat pyyhkeellä päälle. Pyörät on myös käärittävä aaltopaperiin ja liimattava sitten rattaiden runkoon.

Pyörät on myös käärittävä aaltopaperiin ja liimattava sitten rattaiden runkoonPyörät on myös käärittävä aaltopaperiin ja liimattava sitten rattaiden runkoon

Voit koristella rattaita nauhoilla tai helmillä. Älä unohda pehmeää lelua tai helistintä, joka täydentää kauniisti luovaa lahjasi..

Lelun sijasta voit käyttää pahvilaatikkoa, jossa on lapsen kuva

Lelun sijasta voit käyttää pahvilaatikkoa, jossa on lapsen kuva. Tee rattaiden kahva pahvista ja koristele nauhoilla.

Vaippalahjat ovat paras idea vastasyntyneelle

Vaippalahjat ovat paras idea vastasyntyneelle. Nyt sinun ei tarvitse etsiä leluja tai matkamuistoja pitkään ja sitten huolehtia siitä, tarvitseeko lapsesi niitä..

Lahja vaipoista, video

Hyödylliset käsityöt muistuttavat sinua luovuttajasta pitkään.