Hvordan starte en større overhaling i en leilighet

Mange grøsser bare av ordet “reparasjon”, fordi de forstår at det er et stort arbeid foran dem..

Det vil være nødvendig å kjøpe en stor mengde bygningsmaterialer, utføre skittent og støvete arbeid og deretter rengjøre i lang tid. Ikke alle mennesker har tid til å gjøre alle disse tingene, og mange har rett og slett ikke den nødvendige kunnskapen og erfaringen, og derfor oppstår en slik frykt. Forresten, hvis du ikke vil utføre reparasjonen selv, kan du bestille en totalentreprenør. Du kan gjøre dette på nettstedet remont-kiev.

Reparasjonsfaser

På mange måter er stadiene av reparasjonen avhengig av hva slags arbeid som skal utføres, om det vil være en lett kosmetisk reparasjon, eller om det er nødvendig å utføre store endringer i lokalene. Først av alt må du frigjøre rommet helt fra møbler, forskjellige gjenstander og utstyr, samt demontere alle gamle belegg. Ideelt sett skal rommet være “bart”, i dette tilfellet kan du starte arbeidet.

Du må jobbe i en bestemt sekvens:

  • ombygging av leiligheten, om nødvendig, og installasjon av kommunikasjon;
  • installasjon av elektrisk utstyr, bytte av vinduer og dører etter behov;
  • grov etterbehandling, installasjon av innebygde møbler, hvis tilgjengelig;
  • etterbehandling dekorativ etterbehandling.

Først må du utføre det mest skitne og mest støvete arbeidet. På det aller første trinnet må du bestemme om det er nødvendig å fjerne noen vegger og installere nye innvendige skillevegger. Hvis en person er fornøyd med det nåværende oppsettet, bør du hoppe over dette elementet og fortsette til å erstatte kommunikasjonen. Du må installere nye VVS og radiatorer. Men hvis de var av utmerket kvalitet før reparasjonen, kan du gå videre til neste trinn..

Sørg for å ta hensyn til en elektriker. Kanskje du må bytte gamle elektriske ledninger, kanskje det er nødvendig å installere nye stikkontakter og brytere for nye husholdningsapparater. Så snart det vanskeligste arbeidet er utført, kan du om nødvendig installere nye dører og vinduer og begynne å jevne ut vegger og gulv, forberede overflater for dekorativ etterbehandling, utføre isolasjon, lydisolering og vanntetting, om nødvendig..