Royal Stikkelsbærsyltetøy med appelsiner

Royal stikkelsbærsyltetøyoppskrift med foto hjemme

Stikkelsbær er et fantastisk bær som kan rense blodårene og hele kroppen for stråling. For øyeblikket er det mange typer stikkelsbær, som hver har sine egne egenskaper. Denne bæren kan brukes til å lage kompott, syltetøy og kongelige konserver. Vi foreslår at du lærer å lage mat stikkelsbærsyltetøyet deres hjemme. Se oppskrifter med bilder og gjør deilige forberedelser for vinteren med egne hender.

Stikkelsbærsyltetøy med appelsiner

Mange vertinner overrasker alle familiemedlemmer med duftende stikkelsbær og appelsinsyltetøy. Det gjøres raskt nok, det viktigste er å forberede bæret på forhånd. Appelsin gir syltetøyet en sitrussmak, gjør den mer pikant.

Mange vertinner overrasker alle familiemedlemmer med duftende stikkelsbær og appelsinsyltetøy. Det gjøres raskt nok, det viktigste er å forberede bæret på forhånd. Appelsin gir syltetøyet en sitrussmak og gjør den mer pikant.Stikkelsbærsyltetøy

Syltetøy ingredienser:

  • Stikkelsbær
  • oransje
  • Sukker

Forholdet mellom stikkelsbær og sukker bør være 1: 1, med to store appelsiner for hver kg stikkelsbær. Skyll først bærene og skrell av halene. Da må du føre alt gjennom en kjøttkvern. Mal appelsinen med skallet. Flytt hele blandingen godt slik at den blir homogen. Tilsett nå sukker og sett det i brann.

Forholdet mellom stikkelsbær og sukker bør være 1: 1, med to store appelsiner for hver kg stikkelsbær.Hele stikkelsbærsyltetøy

For å unngå at syltetøyet brenner, kok det i et tykt fat. Husk at det er viktig å bevare minst noen av stikkelsbærnæringsstoffene, så du må koke syltetøyet i omtrent 15 minutter etter koking..

For å unngå at syltetøyet brenner, kok det i et tykt fat. Husk at det er viktig å bevare minst noen av stikkelsbærnæringsstoffene,Syltetøy fra appelsiner og stikkelsbær

Hell varmt syltetøy i tilberedte glass og rull sammen. Hvis du ønsker det, kan du lage en assortert syltetøy av stikkelsbær og rips.

Hvis du ønsker det, kan du lage en assortert syltetøy av stikkelsbær og rips.

En enkel oppskrift på kongelig stikkelsbærsyltetøy

Du trenger ikke å bruke en hel appelsin for å lage syltetøy for å legge til en sitrussmak. Vi tilbyr en oppskrift på kongelig stikkelsbærsyltetøy med appelsinskall. For å forberede det trenger du:

  • 1 kg sukker
  • 1 kg stikkelsbær
  • 0,5 kg appelsiner
  • 20 ml vodka

Det blir interessant for deg å lese: Jordbærsyltetøy med hele bær

Stikkelsbær vaskes under rennende vann, og deretter klippes halene av med saks på begge sider. Hvis du vil at syltetøyet skal være saftig, så stikk hull i hvert bær med en tannpirker. Ha så alle bærene i en bolle, tilsett vodkaen og dekk til med lokk eller håndkle. La stikkelsbær stå i 5-6 timer, men forbered nå appelsinskallet.

Stikkelsbær vaskes under rennende vann, og deretter klippes halene av med saks på begge sider. Hvis du vil

Skrell appelsinen fra huden, helst med hendene, ikke med en kniv. Suge den deretter i rent vann for å frigjøre bitterheten. Etter noen timer kan du fjerne skallet, tørke det litt og skjære i strimler. Du kan prøve å lage syltetøy med sitron i stedet for appelsin, alt avhenger av personlig smak og preferanser..

Etter noen timer kan du fjerne skallet, tørke det litt og skjære i strimler. Du kan prøve å lage syltetøy med sitron i stedet for appelsin, alt avhenger av personlig smak og preferanser.

Når bær og skall er klargjort, kan du kombinere dem sammen og dekke med sukker. La blandingen stå på i et par timer til. Sett deretter på brannen og kok i ca 10-15 minutter. Deretter anbefaler vi å slå av syltetøyet, avkjøle og koke igjen. Nå kan du trygt helle godbiten i steriliserte glass.

Når bær og skall er klargjort, kan du kombinere dem sammen og dekke med sukker. La blandingen stå på i et par timer til.

Forberedelsene til vinteren bør gjøres på forhånd for å huske de unike sommeraromaene på kalde dager. Tsars stikkelsbærsyltetøy med appelsin eller sitron kan tilberedes hjemme selv av en ung husmor.