Syltet agurkoppskrift for vinteren

Hvordan sylte agurker for vinteren, gjør det selv oppskrifter

For å lage deilig, vitaminrik mat til vinteren må du bruke de mest påviste og gode oppskriftene. Det er disse oppskriftene med egne hender av hermetiserte agurker og squash som blir presentert for deg.

Hvordan sylte agurker for vinteren: en populær oppskrift

Til å begynne med er det veldig viktig å velge frukt av passende form og størrelse. Det anbefales ikke å velge store, gulaktige agurker, da de ikke vil ha den knase og fastheten. For bevaring er små agurker ideelle, som må plasseres i kaldt vann i flere timer. Dette gjøres for å forskyve luften som fremdeles er i vevet til fosteret. Dette vil skape en veldig tett agurkstruktur..

Syltet agurkoppskrift for vinterenSyltet agurkoppskrift for vinteren

En boks agurker krever: 500 g agurker, blader av selleri, pepperrot, persille, dill, hvitløk, svart pepper, svarte pepparkorn, laurbærblad og litt rød pepper. Ha nøyaktig halvparten av disse urter og krydder i en rent vasket krukke, helt nederst. Legg deretter ut agurkene. Prøv å gjøre dette veldig tett, slik at så mange frukter som mulig kommer inn i glasset. Så igjen et lag med krydder og rettigheter.

Nå må du forberede saltlake. For dette tas 50 g salt per liter vann. Når vannet koker, må saltlaken filtreres gjennom osteklut. Krukken med agurker må steriliseres. Dette gjøres ved å dynke glassene i kokende vann i 15 minutter..

Du kan også bruke marinade i stedet for saltlake. For å forberede det trenger du: 50 g salt, 50 g sukker, krydder og urter, eddik, sukker og salt. Marinaden må også kokes i 15 minutter og unødvendige elementer fjernes fra den ved sil. Hell deretter den ferdige marinaden over glassene med agurker og rull sammen.

Se også: Oppskrift: Agurker med ketchup Torchin Chili

Oppskriften på sprø syltede agurker til vinteren. Metode to

Resept for bevaring av squash

For å forberede dette emnet trenger vi squash. Hvis de er små, kan du sette dem hele, men hvis de er for store, anbefales det å kutte dem i flere store biter. Alle passer i en krukke og er fylt med brennende marinade. For å forberede marinaden trenger du: 50 g salt, en teskje eddik, selleriblader, hvitløk, svart pepper, persille, dill, laurbærblad. Den ferdige boksen steriliseres i kokende vann i 10 minutter.

Syltede patissons – videooppskrift

Les flere nyttige tips i DIY -konserveringsdelen.