Hva høsthåndverk å gjøre i barnehagen

DIY håndverk av naturlige materialer

Høsttiden er en flott tid når du kan lage fantastisk håndverk med egne hender. Og alt fordi naturen selv gir oss mange materialer helt gratis for å lage interessante ting fra dem. Men før du begynner å lage håndverk, må du samle dette materialet og slå på fantasien. Som du vet har mange i barnehagen kreativitetstimer. Og derfor, til høsten, sammen med lærerne, vil barna i slike klasser kunne skape uavhengige unike gizmos uavhengig av hverandre. Men hva slags høsthåndverk du kan gjøre med egne hender i barnehagen, lærer vi av denne publikasjonen. I denne artikkelen kan du se fantastiske håndverk som hver førskolebarn vil like å lage..

Hvilke høsthåndverk kan lages av kjegler

Knopper er et naturlig materiale. Om høsten har vi en stor mengde slikt materiale. Og det er fra kjeglene du og gutta kan lage fantastisk håndverk. For eksempel, for å lage slike bjørner, er kjeglene koblet til hverandre med lim eller tråder. Du kan også ganske enkelt sette kjeglene på en solid pinne. Du kan lime andre naturlige materialer på kjeglene som dekorasjon..

Det hender at støtet kommer veldig hardt. Og for å bruke det i arbeid, trenger du bare å suge det i rent vann. Prosedyren anbefales i 2 dager..

hva håndverk å lage av naturlige materialer

Et enkelt håndverk fra kjegler – en fugl.

Hvis barna dine jobber med kjegler for første gang, så inviter dem til å lage slike fugler. Kanskje dette håndverket er det enkleste. For fremstilling av et slikt håndverk anbefales det å forberede:

 • støt,
 • eikenøtter,
 • lim,
 • pynt.

Det er veldig enkelt å lage et slikt håndverk. En kjegle (torso) limes til stativet, som kan erstattes av et stykke tykt papp. Etter det limes en eikenøtt til kjeglen, som vil være fuglens hode. Vinger laget av lyst farget papir limes til det ferdige håndverket.

håndverk for hagen av naturlige materialer

Håndverk fra kjegler – rådyr.

Det neste kjeglefartøyet er et rådyr. Det blir litt vanskelig å klare det. Men hvis du ser på fremdriften i arbeidet, kan du gjøre det. Det er verdt å merke seg at for å lage en slik kamel, anbefales det å forberede en fleksibel ledning. Det er på den du bør snøre en støt som vil etterligne halsen på et dyr..

gjør-det-selv høsthåndverk til barnehagen

Håndverk fra kjegler – lesovik.

Denne artikkelen vil hjelpe deg med å se svaret på spørsmålet om hva høsthåndverk du skal gjøre i barnehagen. Etter å ha lest denne artikkelen, kan du velge et håndverk for å lage i kreativitetstimer.

En så morsom og snill skogsmann er laget av modne og grønne kjegler. Og for å sikre hendene, anbefales det å bruke en ledning. Men skogvokterens hode anbefales å festes til kroppen med lim. Lag øyne med støtvekter. Og nålene er egnet for å lage bart..

enkelt høsthagelag

Håndverk fra belgfrukter

En original DIY bønne dekor element.

Høsten er tiden da avlingene høstes fra hagen. Derfor kan noen av fruktene brukes til å lage interessant håndverk. For eksempel, nå vil vi foreslå ideen om å lage en interessant flaske som barn kan lage sammen med foreldrene eller ved hjelp av en lærer. Så for et slikt håndverk trenger du en gjennomsiktig flaske og bønner i forskjellige nyanser..

Hvis vi snakker om prosessen med å lage en slik flaske, er det verdt å helle bønner i den i lag og bare lukke den med en kork. Dette håndverket ser veldig attraktivt ut..

gjør-det-selv høsthåndverk til barnehagen

Bønnehåndverk. Mesterklasse for å lage en kylling.

Bønner kan ikke bare brukes til matlaging av forskjellige retter. Det viser seg at bønner til og med er egnet for å lage en original og lys applikasjon. For å påføre kyllingen må du forberede på forhånd:

 • saks,
 • farget papp,
 • blyant enkel,
 • 8 stykker frø,
 • hvite bønner,
 • maiskorn,
 • plasticine svart og rødt,
 • PVA lim.

Framgang:

 1. Først skisserer du silhuetten av en kylling på pappet. Da må det kuttes.
 2. Kyllingens silhuett må limes på et ark farget grønt papir, som på bildet.
 3. Nå er det verdt å klype av et lite stykke fra den røde plasticinen og lime den på bønnene. Etter det skal denne bønnen limes til silhuetten av en kylling..
 4. Derfor anbefales det å lime hele silhuetten av kyllingen med bønner. I dette arbeidet er det imidlertid verdt å forlate plass til nebbet og øyet..
 5. Vi tar svart plasticine, klemmer av en liten kule og lager et kyllingøye av den.
 6. Et maisfrø bør også festes til plasticine og limes til kyllingen..
 7. Nå er det verdt å lage kyllingben av frøene. I dette tilfellet anbefales det å bruke svart plasticine..

gjør-det-selv høsthåndverkhåndverk av naturlige materialer til hagenDIY håndverk av naturlige materialerhva du skal lage av naturlige materialer til en barnehage

DIY hagehåndverk

Gresskarfrø sildbein.

Hvis du har gresskarfrø, kan du fra dem lage et enkelt juletre av gresskarfrø. For å jobbe må du forberede:

 • plast bøtte deksel;
 • stang fra håndtaket;
 • plasticine.

Framgang: 

 1. Vi fester nålene fra bunnen av arbeidsstykket.
 2. Nå tar vi svart plasticine og ruller svarte pølser ut av den. Disse pølsene skal limes over stangens bunn. Som et resultat bør du få et lignende grunnlag..
 3. Vi lager en koffert ved hjelp av plasticine. I dette tilfellet bruker vi plasticine på stangen. Dette bør gjøres til det blir sterkt..
 4. Deretter setter vi inn i denne stangen fra en kulepenn. Enhver annen støtte kan brukes i stedet for stangen..
 5. Da er det verdt å lage et lag for det fremtidige treet. Til dette bruker vi en liten plastkule.
 6. Først er det verdt å påføre et plastelag på lokket. I dette tilfellet bør det smøres forsiktig over hele lokket..
 7. Neste rad skal forskyves. Du må bevege deg på denne måten til du når toppen. Samtidig skal nålene senkes til bunnen..
 8. Det er alt juletreet er klart.

gjør-det-selv høsthåndverk til barnehagenhøstfartøy i hagenhåndverk av naturlige materialerDIY hagehåndverkhva høsthåndverk å gjøre i barnehagenDIY håndverk i hagenhåndverk av naturlige materialerDIY håndverk av naturlige materialer

hva du skal lage av naturlige materialer

Høstløv Appliques.

DIY høsthåndverk for barnehagen kan enkelt lages av blader. For slike håndverk bør bladene finnes i ønsket form, og deretter tørkes under en presse. Som presse kan du bruke en vanlig tykk bok. Men ikke tørkede blader kan være egnet for håndverk. Fordi det blir lettere for babyer å jobbe med elastisk naturmateriale.

Og for at bladene skal bli morsomme dyr eller små menn, bør de suppleres med øyne og andre elementer i ansiktet. For å lage slike applikasjoner trenger du også papp og PVA -lim. Se hvilke eksempler som kan lages av lyse høstløv.

håndverk til barnehagen høst

høsthåndverk til barnehagen

enkelt håndverk i høsthagen

Endelig

Høsten er en fantastisk tid. Er det ikke! Så gjør det med dine små. Lag fantastiske håndverk med dem som vil hjelpe finmotorikken til å utvikle seg riktig. Videre kan opprettelsen av slike håndverk gi hvert barn et betydelig antall positive følelser..