DIY blomkålshåndverk

Håndverk fra kål med egne hender. Bilde

I dag brukes grønnsaker og frukt ikke bare som ingredienser for å lage kulinariske mesterverk. Moderne nålekvinner har funnet nye bruksområder for dem og skapt vakre håndverk av dem. Denne kunsten kalles carving. Krøllete skjæring vil bli en ekte dekorasjon av et bankettbord, og vil også overraske familiemedlemmene dine. Vi har allerede skrevet om DIY carving for nybegynnere, og i denne artikkelen vil du lære om hvordan lage håndverk av kål.

DIY kålhåndverk

Gjør-det-selv grønnsaks- og frukthåndverk med barn for å utvikle kreativiteten og kjærligheten til håndverk. I tillegg lærer du hvordan du lager unike dekorasjoner for retter med egne hender. Du kan bruke hvitkål, lilla kål, blomkål eller brokkoli til å lage grønnkålshåndverk..

Blomkålblomstringene kan brukes individuelt ved å feste dem med spyd eller tannpirkere. En puddel eller et lam vil se originalt ut fra blomkål. Snuten er lett å lage av sopp og oliven.

Blomkålblomstringene kan brukes individuelt ved å feste dem med spyd eller tannpirkere. En puddel eller et lam vil se originalt ut fra blomkål. Snuten er lett å lage av sopp og oliven.

Hele komposisjoner og landskap kan lages av grønnsaker. I dette tilfellet er blomkål ideell for å dekorere busker og trær..

Hvis du har en spesiell utskjæringskniv, kan du prøve å lage krysantemum av kinakål. Begynn å skjære kronblad fra kanten og nærme deg gradvis midten av kålhodet..

Hvis du har en spesiell utskjæringskniv, kan du prøve å lage krysantemum av kinakål. Begynn å skjære kronbladene fra kanten og nærme deg gradvis midten av kålhodet.

Etter at du har mestret det grunnleggende om utskjæring, kan du prøve å kutte mer komplekse komposisjoner fra kål. Fagfolk kan til og med kutte virkelige ansikter ut av kål. Hvis du bestemmer deg for å lage kålhåndverk, ikke begrens deg til bare denne grønnsaken. Kombiner kål med gulrøtter og rødbeter, så blir figurene dine lysere og vakrere. For å gjøre arbeidet med kål enklere, prøv å helle kokende vann over noen av bladene, så blir de mer smidige..

Kombiner kål med gulrøtter og rødbeter, så blir figurene dine lysere og vakrere. For å gjøre arbeidet med kål enklere, prøv å helle kokende vann over noen av bladene, så blir de mer smidige.

Nå vet du det lag håndverk av blomkål eller vanlig kål ikke så vanskelig. Vi ønsker deg kreativ suksess!