DIY foto av potethåndverk

DIY potethåndverk. Ideer og bilder

I dag liker både voksne og barn kulinariske mesterverk fra poteter. Denne fantastiske rotgrønnsaken kan brukes til å tilberede mange deilige retter, samt lage potethåndverk. Vakkert dekorerte poteter vil bli en ekte dekorasjon av festbordet, og vil også gjøre selv den enkleste retten uvanlig.

Originalt håndverk fra poteter foto

Du kan kutte hodene til tegneseriefigurer fra poteter, og deretter steke dem på spyd. Det viktigste er å kutte vakkert, slik at formen ikke går tapt etter baking og du kan gjette hva slags karakter det er.

Du kan kutte hodene til tegneseriefigurer fra poteter, og deretter steke dem på spyd. Det viktigste er å kutte det vakkert, slik at formen ikke går tapt etter baking og du kan gjette hva slags karakter det er.

Det er lett å lage blader eller andre figurer av poteter. For å gjøre dette må du skrelle potetene, kutte dem i lag med en tykkelse på omtrent 0,5 cm og deretter bruke kakeskjærene til å kutte figurene. Etter det legges de på et bakeplate og stekes til de er møre..

Du vil være interessert i: Interessant deighåndverk

Du kan vise fantasien din og lage et originalt pinnsvin eller et annet dyr. For å gjøre dette former de også potetene, baker dem og dekorerer dem på toppen. På potethåndverk kan du male eller bruke revet mat, for eksempel gulrøtter eller rødbeter..

Barnehåndverk fra poteter

Hvis du koker poteter i uniformene og viser kreativiteten din, får du veldig morsomt håndverk for barn. De ferdige potetene må strammes på et spyd av tre og deretter pyntes. Bruk yoghurtkrukker til å lage en lue, og bruk en pinne eller synål til øyet. Et morsomt håndverk vil vise seg hvis du bruker knapper og pinner.

De ferdige potetene må strammes på et spyd av tre og deretter pyntes. Bruk yoghurtkrukker til å lage en lue, og bruk en pinne eller synål til øyet. Et morsomt håndverk vil vise seg hvis du bruker knapper og pinner.

Fullt spiselig håndverk vil vise seg hvis du bruker andre grønnsaker til å dekorere dem, for eksempel kan du lage en papegøyehale av paprika og vinger fra løk.

Det kan være mange ideer for håndverk fra poteter, alt avhenger av formålet med produksjonen. Nå kan hver mor enkelt lage en interessant frokost for barnet sitt, og vil også kunne virkelig overraske alle familiemedlemmer med en vakkert dekorert tallerken..

Du kan lage helt spiselig håndverk hvis du bruker andre grønnsaker til å dekorere dem, for eksempel kan du lage en papegøyehale av paprika og vinger av løk.

Håndverk fra poteter kan lages mens du deltar i en slags konkurranse, for eksempel Miss Autumn eller Spring. Jo mer fantasien din utvikles, jo mer originale potetretter kan du lage.

Håndverk fra poteter kan lages mens du deltar i en slags konkurranse, for eksempel Miss Autumn eller Spring. Jo mer fantasien din utvikles, jo mer originale potetretter kan du lage mat.

Et annet alternativ for bruk av poteter i håndarbeid er å lage hjemmelagde seler. Du må ta en potet og kutte den på langs slik at den ene halvdelen er stor og den andre liten. Etter det, på den store halvdelen, må du kutte ut skjemaet som skal skrives ut. Dette kan enkelt gjøres med en kniv eller spesielle kakeskærer. Nå er det bare å dyppe potetene i malingen og sette morsomme frimerker..

Et annet alternativ for bruk av poteter i håndarbeid er å lage hjemmelagde seler. Du må ta en potet og kutte den på langs slik at den ene halvdelen er stor og den andre liten. Etter det, på den store halvdelen, må du kutte ut skjemaet som skal skrives ut.

Nå vet du hvilken potethåndverk du kan gjøre det selv. Det viser seg at selv poteter brukes som materiale til håndverk..