DIY frukthåndverk, foto

Håndverk fra frukt eller utskjæring for nybegynnere. Bilde

Høsten er en veldig vakker og rik sesong. For mange er det ikke bare forbundet med bladfall, men også med et stort antall grønnsaker og frukt. Det er derfor utstillinger av håndverk laget av grønnsaker eller frukt holdes i hager og skoler i denne perioden. Usikker på hva du skal finne på? Vi gir deg noen ideer om hva du kan gjøre DIY frukthåndverk.

Håndverk fra frukt til barnehagen

Foreldre kan dykke ned i den kreative prosessen med å lage frukthåndverk med barna sine. Det er lurt å forklare barna på forhånd at frukt ikke er leker, men mat, så de skal håndteres forsiktig og aldri kastes. For å få formen du trenger for arbeidet fra frukten, må du bruke kniver. På grunn av dette anbefaler vi å lage frukthåndverk under nøye tilsyn av voksne..

Foreldre kan dykke ned i den kreative prosessen med å lage frukthåndverk med barna sine. Det er lurt å forklare barna på forhånd at frukt ikke er leker, men mat, så de skal håndteres forsiktig og aldri kastes. For å få formen du trenger for arbeidet fra frukten, må du bruke kniver. På grunn av dette anbefaler vi å lage frukthåndverk under nøye oppsyn av en voksen.

Først av alt må du bestemme formålet med produktene – dekorasjon av et festlig bord eller arbeid for en utstilling. Det er mange alternativer for frukthåndverk: det kan være et eplepinnsvin, en drue -larve, en bananhund, en bukett blomster fra forskjellige frukter og mye mer. Det er verdt å forestille seg litt, og du kan få uvanlige fantastiske skapninger. Hvis barnet har bestemt seg og allerede har forestilt seg hvem han vil gjøre, kan du begynne å lage et mesterverk.

Først av alt må du bestemme formålet med produktene - dekorasjon av et festlig bord eller arbeid for en utstilling. Det er mange alternativer for frukthåndverk: det kan være et eplepinnsvin, en drue -larve, en bananhund, en bukett blomster fra forskjellige frukter og mye mer. Det er verdt å forestille seg litt, og du kan få uvanlige fantastiske skapninger. Hvis barnet har bestemt seg og allerede har forestilt seg hvem han vil gjøre, kan du begynne å lage et mesterverk.

Velg hovedfrukt å jobbe med. Sørg for å vaske den og tørk den av. Forbered også flere elementer for å gjøre bildet av den fantastiske skapningen fullført. Etter visse manipulasjoner på frukten (ikke glem barnas deltakelse), kommer en pære, eple eller banan til liv i hendene, og en morsom karakter oppnås.

morsomt gjør-det-selv mandarinbåt

Velg hovedfrukt å jobbe med. Sørg for å vaske den og tørk den av. Forbered også flere elementer for å gjøre bildet av den fantastiske skapningen fullført. Etter visse manipulasjoner over frukten (ikke glem barnas deltakelse) kommer et pære, et eple eller en banan til liv i hendene, og en morsom karakter oppnås.

Fruktutskjæring. Bilde

Voksne er også engasjert i frukthåndverk. Denne hobbyen kalles carving (kunsten med kunstnerisk fruktskjæring). Takket være profesjonelt utstyr og håndverk, skapes fruktmesterverk som dekorerer festlige bord. Ved å bruke utskjæringsteknikken kan du også lage deilige buketter med frukt, som alle vil sette pris på, og senere vil de nyte smaken..

Voksne er også engasjert i frukthåndverk. Denne hobbyen kalles carving (kunsten med kunstnerisk fruktskjæring). Takket være profesjonelt utstyr og håndverk, skapes fruktmesterverk som dekorerer festlige bord.

Til tross for at du kan lage ekte skulpturer av frukt med egne hender, lagres ikke slike håndverk lenge. Alle kan lære å kutte krøllete fruktprodukter, det viktigste er å mestre det grunnleggende om utskjæring.

Til tross for at du kan lage ekte skulpturer av frukt med egne hender, lagres ikke slike håndverk lenge. Alle kan lære å kutte krøllete fruktprodukter, det viktigste er å mestre det grunnleggende i utskjæring.

Anbefalt lesning: DIY carving for nybegynnere

vannmelonskjæring eller utskjæringer som overrasker

Å lage frukthåndverk kan være morsomt og spennende med familien. Fruktinspirasjon til deg!

Å lage frukthåndverk kan bli til morsomme og interessante fritidsaktiviteter med familien din. Fruktinspirasjon til deg!