Gresskar håndverk

DIY gresskarhåndverk. Foto og video

Høsten er en fantastisk tid, som gleder seg ikke bare med lyse farger, men også med en rik høst. Needlewomen gleder seg til å samle naturlig materiale for å lage en rekke håndverk. I denne artikkelen skal vi snakke om gresskar. Den er ikke bare rik på nyttige vitaminer, men har også en veldig vakker farge.. Gresskar håndverk er holdbare og lyse, slik at de kan dekorere interiøret i lang tid.

Hvordan forberede et gresskar for håndverk

På grunn av det store antallet former og forskjellige farger, er gresskarfrukter praktiske å bruke for å lage en rekke håndverk, fra en lommelykt til originale vaser og hus. Gresskaret kan ikke bare være oransje, men også hvitt eller grønt, solid eller ispedd, så det kan være mange ideer for håndverk.

Se videoen: Vakre gresskarhåndverk

For at gresskarfalser skal beholde et attraktivt utseende i lang tid, er det nødvendig å forberede fruktene ordentlig. Først må du velge et vakkert gresskar og komme med en idé om en falsk. Etter det, skyll det grundig med vann og tørk av. Fjern deretter toppen av gresskaret med stilken slik at det er praktisk å ta ut fruktkjøttet. Dette kan gjøres med en vanlig skje..

Lær hvordan du lager DIY gresskarhåndverk fra videoen:

De indre veggene i gresskaret må gni med sandpapir, da restene av fruktkjøttet kan føre til råtning av det ferdige håndverket. Du må legge papir i det tilberedte gresskaret slik at fuktighet absorberes og la frukten tørke i flere dager. Prøv å unngå direkte sollys for å unngå sprekker i gresskarets overflate. Ikke hast med å raskt bruke gresskaret i håndarbeid, noen ganger kan det ta flere måneder å forberede det. Hvis gresskaret ikke er tørket, vil et slikt håndverk bare vare noen få dager..

Håndverk fra gresskarbilder

Runde eller ovale frukter kan brukes til å lage en lysestake eller en original lykt. Den enkleste måten er å kutte av lokket med stilken, kutte ut fruktkjøttet og sette det vanligste lyset inne. Du kan til og med lage selve lyset av et gresskar. For å gjøre dette må du installere en hjemmelaget veke og helle aromatisk voks i den tilberedte gresskarlegemet.

Den enkleste måten er å kutte av lokket med stilken, kutte ut fruktkjøttet og sette det vanligste lyset inne. Du kan til og med lage selve lyset av et gresskar. For å gjøre dette må du installere en hjemmelaget veke og helle aromatisk voks i den tilberedte gresskarlegemet.

Hvis du har litt ferdigheter i å kutte grønnsaker eller er kjent med utskjæring, blir gresskarhåndverket et virkelig mesterverk. Skriv ut et passende design på papir og fest det til gresskaret. Etter det, med en syl, begynn å slå hull langs konturen, og skjær deretter langs konturen med en skarp kniv. Carving vil skape en lykt med diffust lys. Ferdige lykter kan males eller dekkes med glitter.

Hvis du har litt ferdigheter i å kutte grønnsaker eller er kjent med utskjæring, blir gresskarhåndverket et virkelig mesterverk. Skriv ut et passende design på papir og fest det til gresskaret. Etter det, med en syl, begynner du å slå hull langs konturen,

Du kan enkelt lage mange håndverk av gresskarfrukter for innredning..

Du kan enkelt lage mange håndverk av gresskarfrukter for innredning.

DIY gresskarhåndverk på barnerommet vil se originalt ut.

Håndverk fra gresskar på barnerommet vil se originalt ut.

Forhåpentligvis ideene fra artikkelen vår om hvordan du lager gjør-det-selv gresskarforfalskninger du kommer til å elske det. Høstens gaver vil ikke forlate noen needlewoman inaktiv. Jeg ønsker deg kreativ suksess!