1. mai -håndverk

DIY -håndverk for 1. mai

Hvert land har spesielle helligdager som har sine egne skikker og tradisjoner. Det er også slike datoer i Russland. Og hver av dem er viktig for befolkningen vår. Selvfølgelig gjør tiden sine egne korreksjoner i hver persons liv. Som et resultat blir noe glemt, noe endres og nye datoer kommer og dukker opp. Spesielt er en så berømt ferie som 1. mai neppe forståelig for moderne barn. Men foreldrene husker fortsatt de øyeblikkene da hun deltok på demonstrasjoner og parader på 1. mai. Samtidig lød slagordene der – “Fred! Arbeid! Kan!”.

I dag kan disse minnene stå til side. Og 1. mai kan vise seg å være en god vårtradisjon når du kan ha en flott fritid med familien. I dette tilfellet kan du gå til naturen, og hvis været utenfor vinduet ikke er veldig bra, kan du lage håndverk for 1. mai med egne hender hjemme.

Lag ideer

1. mai brosje.

Tidligere ble 1. mai ansett som den morsomste ferien. Han var veldig lys og skjulte mye godhet i seg selv. Denne dagen personifiserte vårstemningen og formidlet alt oppstyret med farger.

May Day -brosjen kombinerer disse egenskapene. For å gjøre det trenger du en firkant med tykk papp, som en pin er festet fra baksiden. Baksiden av brosjen er dekorert med blomster laget av farget papir. Dette håndverket vil bli fullført av en liten sommer i form av et flagg i landet vårt. Hvis du ikke har et slikt bånd, kan du bruke St.George -båndet. Denne brosjen kan brukes til ære for paraden 9. mai. Vel, hvis det ikke er et slikt bånd, kan du ganske enkelt dekorere brosjen med et vakkert satengbånd.

håndverk i mai i barnehagen

håndverk i mai i barnehagen

Postkort for 1. mai.

Det er verdt å merke seg at barnehåndverk er utrolig interessant å gjøre i mai. Derfor går barn på kreative klasser på dette tidspunktet med glede, både på skolen og i barnehagen. Dessuten vil denne aktiviteten fange barn og hjemme..

Så ta et tomt liggende ark for påføring og tegne på det en tegning som vil svare til ferien. Dette kan for eksempel være en gren av et epletre eller en due. I dette tilfellet trenger du imidlertid ikke å male tegningen med vanlige blyanter. Det er godt å bruke en flaske. Dette elementet vil hjelpe deg med å fullføre en tegning i form av frimerker..

Ved å bruke bunnen av en plastflaske kan du lage delikate epleblomster. For å lage slike blomster må du helle litt maling på en flat overflate. Deretter er det bare å dyppe bunnen av flasken i maling og legge den på et tomt ark. Som et resultat får du en blomst som vil ha 5 kronblad og en kjerne. Slike blomster kan legges på hele arket.

Selvfølgelig kan tegningen ikke være komplett uten: kvister, stilker og blader. Disse detaljene er avbildet med maling og pensler. Og hvis barnet ditt er veldig lite, vil fingermaling komme til unnsetning..

Den siste fasen med å lage et postkort er en vakker inskripsjon “1. mai!”, Som også gjøres med en pensel..

DIY -håndverk for 1. maihåndverk for 1. maihåndverk for 1. maihåndverk for 1. maihåndverk for 1. maihåndverk for 1. mai

applikasjon.

Håndverk i mai gjøres også i barnehagen. Og bare for de små gutta ble følgende idé skapt. Applikasjonen er utrolig enkel å lage. Denne aktiviteten anses også som utrolig spennende. Først trenger du et fundament. Det kan være et pappark i hvilken som helst farge. Enhver figur er kuttet ut av det..

Nå bør du tenke på å dekorere denne figuren. I dette tilfellet kan du kutte forskjellige fra farget papir: blomster, blader og alt som er inkludert i dekorasjonen av håndverket ditt.

Før du limer disse produktene, trenger du bare å feste dem til arbeidsstykket, og deretter lime dem med lim. Avslutningsvis er det verdt å stikke båndet, som vil være symbolet for 1. mai.

barnehåndverk i mai

Et annet applikasjonsalternativ.

Over ble det presentert en applikasjon, som er enkel i utførelsen. Derfor vil små barn takle det. Den neste versjonen av applikasjonen er en mer kompleks. Men med litt innsats kan en så vakker due vise seg.

For å gjøre det må du overføre håndavtrykket ditt til et hvitt ark. Du trenger 2 slike emner. De er koblet til hverandre og brukes i dekorasjonssymboler for fred og godt..

håndverk i mai i barnehagen

DIY -håndverk for 1. maiDIY -håndverk for 1. maiDIY -håndverk for 1. mai

Volumetrisk due-fred.

For å lage den neste duen, trengs tykk papp. Det er fra ham at silhuetten til en due skal kuttes. Du trenger også et annet ark som brettes som et trekkspill. Midt i silhuetten lages det en spalte i duen. Setter et trekkspill inn i den.

Slisser lages langs kantene på trekkspillet for å markere fjærene til fuglen. Bruk også en stiftemaskin for å feste vingene til fuglens kropp. En ledning er satt inn i sporet slik at du kan henge fuglen din. La barnet trekke øynene for fuglen, så vel som nebbet alene.

håndverk for 1. mai i barnehagenhåndverk for 1. mai i barnehagenhåndverk for 1. mai i barnehagenhåndverk for 1. mai i barnehagenhåndverk for 1. mai i barnehagenbarnehåndverk i mai

Festlig vase for hjemmet.

Alle disse håndverkene for 1. mai, som er oppført her, kan enkelt gjøres i barnehagen. Men i noen tilfeller kan det være nødvendig med hjelp fra voksne. Derfor bør du ikke nekte det.

Det er helt forskjellige materialer som brukes til å lage vårhåndverk. Men nå vil jeg snakke om hvordan du lager en ekstremt nyttig vase for blomster eller blyanter.

Enhver krukke kan brukes som beholder. Det bør vaskes og tørkes godt på forhånd. Etter at det er belagt med lim. Og deretter rullet i semulegryn. Samtidig skal semulinen dekke glasset godt. Generelt bør laget være tett. Derfor må tomme mellomrom på boksen dekkes manuelt med denne frokostblandingen..

Vasen din inneholder tegninger som er best malt med akrylmaling. Eventuelle tegninger kan bli funnet på denne banken. Etter at du har malt det du vil, må malingen tørke. Men bare da er det verdt å bare lakkere håndverket ditt.

barnehåndverk i maibarnehåndverk i maibarnehåndverk i maibarnehåndverk i maihåndverk i mai i barnehagenhåndverk i mai i barnehagen

Oppsummering

May ferier i vårt land er elsket av alle, uten unntak. Selvfølgelig har disse datoene mistet sin politiske og ideologiske betydning i dag. Generelt, under produksjon av håndverk, bør du definitivt fortelle barna dine om denne ferien. Sikkert, denne informasjonen vil også være av interesse for dem..