Alternativer for å lage fly fra flasker

Flyhåndverk ideer fra plastflasker

De fleste foreldre lager hver dag oftere og mer forskjellige håndverk for barna sine med egne hender. Sikkert hver og en av dere har sett et barn som, med et uforståelig objekt i hånden, forestiller seg at det for eksempel er et fly, bil, rakett eller noe lignende..

Faktisk, sannsynligvis, alle i barndommen forestilte det samme. Det er i denne forbindelse foreldre lager håndverk sammen med barna sine, og denne aktiviteten nytes noen ganger ikke bare av barn. For fremstilling av et hvilket som helst leketøy kan du også bruke nesten alt materiale som er i huset ditt. For eksempel, du kan lage et fly av plastflasker.

DIY flyhåndverkDIY flyhåndverk

Produksjonsprosessen er ganske enkel, du må ta en liter flaske, du kan enda mer, som vil være grunnlaget for flyet ditt.

Produksjonsprosessen er ganske enkel, du må ta en liter flaske eller mer, som vil være grunnlaget for flyet ditt.

Du trenger også en annen flaske, som skal tjene halen og vingene. Men disse elementene kan også være laget av papp. Uansett trenger du også saks, kniv, lim. Kanskje en blyant kommer godt med, for markering.

Lagre mye papp, ettersom barnet kanskje vil ha et propelldrevet fly.

Lagre mye papp, ettersom barnet kanskje vil ha et propelldrevet fly. For å bygge et fly med vinger, gjør et par kutt på sidene av flasken og sett inn de ferdige vingene der..

For å bygge et fly med vinger, gjør et par kutt på sidene av flasken og sett inn de ferdige vingene der.

Med halen må du gjøre det samme. Det kan ikke være noen anbefalinger om fargen på flyet, alt avhenger bare av deg og barnet ditt..

Hvis du har en gammel bil som har vært inaktiv i lang tid, kan du demontere den, ta ut hjulene og feste den til håndverket for troverdighet

Hvis du har en gammel bil som har vært inaktiv i lang tid, kan du demontere den, ta ut hjulene og feste den til håndverket for troverdighet. For dette trenger du lim..

Originalt håndverk fra en plastflaske - flyhåndverk fra en plastflaske – fly

Barnet vil definitivt like denne leksjonen, og i ferd med å lage slike håndverk vil han utvikle seg. For foreldre vil dessuten denne prosessen ikke være kostbar eller komplisert, siden alt er ekstremt enkelt.