Bonsai fra perler mesterklasse

Bonsai fra perler mesterklasse (foto)

Bonsai fra perler og wire

I århundrer har japanerne levd i vakre landskap. Dette fikk dem til å lage de tilsvarende landskapene i miniatyr.. Bonsai fra japansk betyr en dvergplante dyrket i en lav gryte eller på en pall. En gang var bonsai en hobby for samuraier, aristokrater og buddhistiske geistlige, men i dag kan den dyrkes hjemme. Med riktig pleie kan bonsai leve mer enn en person, men kostnaden for en ung plante er fra 100 euro. Hvis du vil ha et miniatyr -tre – "bonsai" dekorert interiøret ditt, gjør det med egne hender av perler.

DIY bonsai materialer:

– perler;

– metalltråd;

– tråder;

– lim “Moment”;

– alabast;

– fargede steiner og andre dekorative elementer.

Les også: Håndverk av perler og skjell

Bonsai perle mesterklasse

1. Bland grønne perler i forskjellige farger for å gjøre løvet til treet med vakre overløp og nyanser..

Bland grønne perler i forskjellige farger for å lage løvverk på treet med vakre fargetoner og fargetoner.Å lage bonsai av perler og wire

2. Mål ut 45 cm 0,35 mm wire. Streng 8 perler og vri dem til en løkke slik at det er 2 frie ender av tråden. Legg 8 perler på ledningens frie ende og vri. Som et resultat bør det være 8 sløyfer på ledningen..

3. Lag en knopp av løkkene, vri de frie endene av ledningen sammen. Endene på ledningen skal være 10 cm, kutt av overflødig.

Lag en knopp av løkkene, vri de frie endene av ledningen sammen. Endene på ledningen skal være 10 cm, kutt av overflødig

4. Forbered 150 emner med knopper.

5. Vri 3 knopper sammen til en haug. Så gjør med alle emnene, du bør få 50 bunter.

6. La oss begynne å danne grener. Fest 3 bunter og pakk dem inn med tråder – dette er toppen av treet. Lag ytterligere to av de samme grenene og fest dem til toppen noen få millimeter under.

Lag ytterligere to av de samme grenene og fest dem til toppen noen få millimeter under

7. Nå må vi lage en gren til. For å gjøre dette, koble til 2 bunter og fest en 12 cm lang ledning til dem. Pakk disse buntene med tråder. Koble til flere bunter og forgren deg fra hovedgrenen.

8. Lag en gren med 5 grener og pakk den inn med tråder også.

Når alle grenene er klare, må du koble dem til et tre.

9. Når alle grenene er klare, må du koble dem til et tre. For å gjøre dette, ta en ledning med en tykkelse på 3 mm og fest grenene som er oppnådd i avsnitt 6, ledd 7 og 8, gradvis..

10. Pakk hele stammen med tråder, og bøy enden av ledningen.

11. Basen for bonsai skal være laget av en blanding av alabaster og vann. Hell løsningen i en form og vent til den tørker..

12. Smør stammen og grenene med en blanding av alabaster og lim, og lag deretter små spor med en tannpirker.

13. Dekk stammen og grenene med brun akrylmaling..

Det gjenstår å dekorere håndverket med steiner, og bonsai er klar.

14. Det gjenstår å dekorere håndverket med steiner og bonsai er klar.

Se en video om emnet: DIY bonsai med perler

Ved å bli en bonsai-mester, kan du lage bilder av kraftige tusen år gamle trær, danne landskap av en tett skog-og alt dette på et lite stykke land.

Vi håper vår mesterklasse Bonsai med perler du likte det, og du kan enkelt lage det samme lille treet, som vil være en god gave til dine nærmeste.