Decoupage for nybegynnere trinn for trinn med et bilde fra servietter

Decoupage: kreative ideer for hjemmet ditt. Flaske med servietter, kistefoto

Decoupage oversatt fra fransk betyr “kutting”, så selve teknikken ligner applikasjoner. Elementer kan kuttes av stoff, servietter, lær eller tre, og deretter limes på tre- eller glassoverflater. Ved hjelp av decoupage -teknikk kreative ideer for hjemmet ditt vil bli til virkelighet, og du vil kunne dekorere situasjonen på en original måte. Selv nybegynnere nåler gjør unike håndverk med egne hender, slik at du også kan mestre decoupage.

Hvordan lage decoupage med servietter

Før vi fortsetter med selve teknikken, foreslår vi å finne ut hva som er måtene å lime servietter og andre materialer på. Elementer kan limes helt eller kuttes ut av separate emner, alt avhenger av designideen din.

Før vi fortsetter med selve teknikken, foreslår vi å finne ut hva som er måtene å lime fett påFoto decoupage flaske

Needlewomen bruker hovedsakelig to metoder for liming:

  1. Spred den forberedte overflaten med lim og fest en serviett.
  2. Fest en serviett, og fordel deretter lim slik at det metter papiret gjennom.

Limet kan brukes med PVA, så må du vente til det tørker helt før du lakkerer det. Hvis du jobber med flate overflater, kan du prøve å bruke en limpinne. For å gjøre dette, spre det på et trebrett, fest deretter en serviett og stryk det med et strykejern. Denne metoden vil bidra til å oppnå et jevnt arbeidsstykke..

Limet kan brukes med PVA, så må du vente til det tørker helt før belegget.

Hvis du vil lage decoupage av en flaske, må du tilberede følgende materialer:

  • Flaske
  • Akryl lakk og maling
  • Servietter
  • Børster og saks
  • Lim
  • Alkohol for avfetting av overflater
  • Primer
  • Bånd, perler og andre pyntegjenstander

Først må du rengjøre etikettene av flasken med sandpapir og såpevann. Det er viktig ikke bare å fjerne papiret, men også limet slik at overflaten blir helt flat. Etter at disse arbeidene er utført, blir flasken avfettet..

Først må du rengjøre etikettene av flasken med sandpapir og såpevann. Det er viktig ikke bare å fjerne papiret, men også limet slik at overflaten blir helt flat. Etter disse arbeidene

Hvis du vil at tegningen skal være tydelig synlig, så fyll flasken helt. Du kan lage bakgrunnen i hvilken som helst farge med akrylmaling. Klargjør servietter mens malingen tørker. For decoupage brukes trelags servietter, hvorfra det øvre fargede laget skilles. Du kan kutte ut enkeltstykker eller lime servietten helt på flasken, alt avhenger av din kreative idé for hjemmet..

Hvis du vil at tegningen skal være tydelig synlig, må du flaske flasken helt. Du kan lage bakgrunnen i hvilken som helst farge med akrylmaling. Klargjør servietter mens malingen tørker. For decoupage brukes trelags servietter, hvorfra det øvre fargede laget skilles. Du kan du

Velg nå en praktisk måte å feste servietter på. Ikke bli motløs hvis det ikke løste seg første gangen, for papiret river raskt når det blir vått. For å redusere utseendet på bobler og rynker, prøv å påføre lim fra midten til kantene..

Det viste seg, fordi papiret raskt rives når det er vått. For å redusere utseendet på bobler og rynker, pop

Etter at servietten er limt, kan du begynne å dekorere flasken. Ta en svamp og mal og mal over eventuelle feil, noe som gir håndverket en unik tekstur. Perler og bånd kan brukes til å dekorere en flaske i enhver stil. Ikke glem å åpne overflaten med lakk etter tørking, for da vil du beskytte håndverket mot skade og utbrenthet.

Decoupage bokser med fotografering

Har du allerede mestret decoupage-teknikken med trinnvise bilder for nybegynnere? Prøv deretter å lage et håndverk ved å bruke bilder, ikke servietter. For å gjøre dette, skriv ut noen bilder i et fotostudio, og prøv deretter å legge ut bildet..

Har du allerede mestret decoupage-teknikken med trinnvise bilder for nybegynnere? Prøv deretter å lage et håndverk ved å bruke bilder, ikke servietter. For å gjøre dette, skriv ut noen bilder i et fotostudio, og prøv deretter å legge ut bildet. Du må plassere bildet i vann og bytte vann til rent vann innen 24 timer. Når

Du må plassere bildet i vann og bytte vann til rent vann innen 24 timer. Når papiret er gjennomvåt, kan du fjerne det øverste, tynne laget. I dette tilfellet bør man ikke skynde seg for ikke å rive bildet. Det er bedre å la bildet ligge i bløt en stund..

decoupage bilde

Etter at du har lagt bildet ditt i lag, kan du prøve å børste av papirlaget med en oppvaskbørste. Dette gjøres slik at bildet er tynt, ellers blir det vanskelig å lime det. Beskjær bildet med tanke på overflaten du skal lime det på.

Etter at du har lagt bildet ditt i lag, kan du prøve å børste av papirlaget med en oppvaskbørste. Dette gjøres slik at bildet er tynt, ellers blir det vanskelig å lime det. Beskjær bildetallet

Begynn nå å forberede esken, brettet eller flasken. Det anbefales å avfette og grunne overflaten. Påfør deretter PVA på overflaten og legg til et bilde.

Begynn nå å forberede esken, brettet eller flasken. Det er ønskelig å avfette og laste overflaten.

Bruk en svamp for å fjerne bobler og jevne ut bildet. Stryk overflaten med en klut slik at bildet er mettet med lim og alle kantene er godt limt til basen. Du kan stryke den med en rulle, det viktigste er å ikke rive bildet.

Begynn nå å forberede esken, brettet eller flasken. Det anbefales å avfette og grunne overflaten. Påfør deretter PVA på overflaten og fest et bilde. Prøv deg med en svamp

Etter at overflaten har tørket, begynner du å dekorere esken. For å gjøre dette må du male kantene med en mørk farge ved hjelp av akrylmaling og en svamp. Når malingen tørker, gni kantene med et lys og påfør deretter en lys farge.

Etter at overflaten har tørket, begynner du å dekorere esken. For å gjøre dette må du male kantene med en mørk farge ved hjelp av akrylmaling og en svamp. Når malingen tørker, gni kantene med et lys, og deretter

Ta sandpapir og fjern det andre malingslaget som ble påført lyset. Som et resultat bør du få skader. Aldringseffekten kan forsterkes ved å lage sprekker med en mørk lakk. Ovenfra gjenstår det bare å påføre gjennomsiktig lakk, og esken er klar. Du kan bruke den samme teknikken til å dekorere alle tre- eller glassoverflater..

Ta sandpapir og fjern det andre malingslaget som ble påført lyset. Som et resultat bør du få skader. Aldringseffekten kan forsterkes ved å lage sprekker med en mørk lakk. SwerFoto av den ferdige esken ved bruk av decoupage -teknikk

Decoupage er kreative ideer for hjemmet ditt og en god måte å tilbringe fritiden interessant og lønnsomt. Med egne hender kan du lage originale flasker eller brett, dekorert med servietter og bringe noe nytt til interiøret.