DIY alfabetbokstaver

Håndverk 1. september-gjør-det-selv-alfabetideer med bilder

Å lære bokstaver med et barn er ikke så vanskelig. Det viktigste er å velge riktig metode og gjøre læring til et spill. I denne artikkelen vil vi vise deg noen ideer om hvordan du gjør det DIY alfabet. Du kan forberede russiske eller engelske bokstaver med barnet ditt, lære ham å jobbe med forskjellige materialer og samtidig lære alfabetet. Myke bokstaver laget av stoff er praktiske å bruke selv for å lære små barn, og bokstaver laget av naturlige materialer har en positiv effekt på utviklingen av håndmotorikk.

Idé 1. Alfabet laget av gummibånd

For å lage slike emner trenger du tykk papp, kontorknapper og gummibånd. I stedet for papp kan du bruke kryssfiner og hammerspiker inn i den. Bestem først størrelsen på fremtidige emner for å studere bokstaver.

Gummi alfabet

Skjær pappa i like firkanter som må limes til en slags underlag. I rutene i samme avstand setter du inn kontorsknappene i tre rader. Hvis du vil bruke et slikt emne i barnehager, gjør det bedre av kryssfiner og kjør i nelliker med beskyttelseshetter slik at barna ikke blir skadet og nellikene ikke faller ut.

Prosessen med å lære bokstaver på et slikt brett er ganske enkelt. Strekk elastikkbåndene slik at du får et slags brev. Ved å bruke denne ordningen kan du lære hele alfabetet og også mestre det grunnleggende om veving fra gummibånd..

Idé 2. Puter med bokstaver fra stoff

For å lage slike pads må du ha grunnleggende syferdigheter på skrivemaskiner. Velg naturlig stoff slik at det ferdige brevfartøyet er miljøvennlig og ikke forårsaker allergiske reaksjoner.

Puter med bokstaver i stoff

Bestem størrelsen på putene og gjør de samme emnene. Etter det må bokstavene kuttes ut av stoffet i en annen farge. For å få bokstavene til å se vakre ut, skriv ut maler for det russiske og engelske alfabetet på en skriver. Når alle putene er klare, kan du sy på russiske bokstaver på den ene siden og engelske bokstaver på den andre. Du kan til og med brette stavelser fra ferdige puter. Du kan fylle dem med polstring av polyester eller bomull.

Idé 3. Bokstaver fra naturlige materialer

Samle kvister på gaten med barna, og prøv deretter å lage bokstaver. For å gjøre dette trenger du lim og saks. Skjær kvister i små pinner og samle bokstaver og tall. For å bruke dem flere ganger, tøm delene med lim eller koble til med en tråd..

Naturlige bokstaver

Du kan også legge ut bokstaver med et barn fra andre naturmaterialer, for eksempel kastanjer, blomster eller eikenøtter..

Du kan også legge ut bokstaver med et barn fra andre naturlige materialer, for eksempel kastanjer.

Å forberede et barn på skolen og undervise i leseferdighet er et stort ansvar, som først og fremst ikke ligger hos lærere, men hos foreldrene. Gjør-det-selv-alfabetet er ganske enkelt å lage, og samtidig vil det i et kompleks påvirke utviklingen av barnet, og også bidra til å bruke fritiden interessant.

Tekstil alfabet. Brev for barn 1. september

I dag er tidlige utviklingsmetoder populære, der barnet får vist bokstaver fra toårsalderen. Lag DIY læremidler, og barnet ditt vokser opp til å bli kunnskapsrik og allsidig..