DIY brettspill ideer

DIY brettspill. Ideer og bilder

Brettspill krever ikke spesiell opplæring eller noen spesifikke ferdigheter. De er ideelle for å tilbringe fritiden i et bråkete selskap og vil hjelpe deg med å få en uforglemmelig tid. I dag i butikkene kan du finne et stort antall forskjellige spill for barn og voksne, men noen ganger er kostnadene mye høyere enn forventet. Vi tilbyr deg lag brettspill for barn med egne hender.

Husk at brettspillet vil bidra til å forene familien, samt lære deg å tenke logisk og vil påvirke utviklingen av barnet ditt positivt..

Brettspillideer

For å lage domino trenger du 28 chips. Du kan velge materialet til dem selv. Det er mest praktisk å bruke de samme småsteinene som bildet påføres i form av prikker..

Dominoer av filt vil se originale ut. Fordelen med dette materialet er at kantene ikke trenger å behandles. Prikker kan broderes eller påføres med en markør.

For å lage domino trenger du 28 chips. Du kan velge materialet til dem selv. Det er mest praktisk å bruke identiske småstein som bildet påføres i form av prikker.

Ikke anta at barn under 5 år ikke kan spille domino. For dem kan du gjøre DIY -chips med forskjellige sidefarger. Disse sjetongene er enkle å designe av papp- eller iskrembrikker..

Ikke anta at barn under 5 år ikke kan spille domino. For dem kan du gjøre DIY -chips med forskjellige sidefarger. Disse chipsene er enkle å lage av papp eller iskrem.

Les også: DIY brettspill for barn

Sjakk og brikker er noen av de beste spillene som trener hukommelse, logikk og oppfinnsomhet. Du kan til og med lage et felt for disse spillene med tape eller tape..

Sjakk og brikker er noen av de beste spillene som trener hukommelse, logikk og oppfinnsomhet. Du kan til og med lage et felt for disse spillene med tape eller tape.

Hvis du finner filt med firkanter, så kutt feltet ut av det. Eller sy stoffkanter. En annen måte å lage et brett på er å lime noen harde overflater med selvklebende, og deretter skissere det og kutte ut rutene..

En annen måte å lage et sjakkbrett på er å lime noen harde overflater med selvklebende, og deretter skissere det og kutte ut rutene.

Jernflaskehett er ideelle som brikker, eller lager chips fra eggebrett. For å gjøre dette må du kjøpe eggeskuffer i papp og skjære dem i celler. Fargelegg og dekorer dem, og de originale brikkene er klare. Hvis du er for lat til å bry deg med slike sjetonger, tar du de vanlige knappene.

Et annet interessant spill vil bidra til å utvikle visuelt minne. For henne må du velge eller tegne de samme bildene på sjetonger laget av papp eller papir. Disse sjetongene legges med forsiden opp på en flat overflate og vendes deretter. Målet er å huske så mange bilder som mulig og åpne det samme.

Et annet interessant spill vil bidra til å utvikle visuelt minne. For henne må du velge eller tegne de samme bildene på sjetonger laget av papp eller papir. Disse sjetongene legges med forsiden opp på en flat overflate og vendes deretter. Målet er å huske så mange bilder som mulig og åpne de samme.

Ikke glem labyrintene der ballen ruller mellom sidekantene. Hvis du har en passende eske, vil det ikke være vanskelig å lage en slik labyrint..

Ikke glem labyrintene der ballen ruller mellom sidekantene. Hvis du har en passende eske, vil det ikke være vanskelig å lage en slik labyrint.

DIY brettspill ideer så mange. Du kan oppgradere eksisterende spill med hele familien ved å lage dine egne. Husk at tiden som er sammen med familien din på et brettspill er den mest givende måten å tilbringe fritiden på..

ideer til spill

Det er mange ideer for brettspill med egne hender. Du kan oppgradere eksisterende spill med hele familien ved å lage dine egne. Husk at tiden som er sammen med familien din på et brettspill er den mest givende måten å tilbringe fritiden på.

brettspill gjør det selv bilde

gjør-det-selv kretiker tå

komplekse barns brettspill med egne hender

brettspill ideer hvordan lage