DIY håndverk av champagnekork

Håndverk fra vin- og champagnekork. DIY ideer

Mange mennesker samler et stort utvalg av varer. Når interessen for en hobby forsvinner, er det mange unødvendige gjenstander som kan brukes mye til håndarbeid. I dag er forskjellige håndlagde produkter populære, ved hjelp av hvilke du kan dekorere interiøret kreativt. Hvis du har mye vin eller champagnekork, kan du prøve å lage originale gaver av dem med egne hender..

3 Craft Ideas fra Champagne Corks

Idé 1. Lysestake

Lysestaker er i stand til å bringe interiøret en atmosfære av varme, romantikk og komfort. For å tenne vakre lys hjemme trenger du ikke kjøpe lysestaker, hvis du kan lage dem selv. Ta glassbeholdere av forskjellige størrelser, mens du må huske på at de vil settes inn i hverandre, og samtidig bør det være nok plass til å fylle med korker.

Lysestaker er i stand til å bringe interiøret en atmosfære av varme, romantikk og komfort. Å tenne vakre lys hjemme,

Sett lyset inn i den sentrale beholderen, og legg det i andre boller. Fyll all ledig plass med plugger. Gjør noen av disse forfalskningene og dekorere interiøret i rommet..

Idé 2. Leketøysjiraff

En suvenir i form av en sjiraff vil appellere ikke bare til barn, men også til voksne. I henhold til prinsippet om å lage en sjiraff, kan du prøve å lage andre dyrefigurer. Først må du lage en sterk ramme av wire slik at håndverket ditt ikke bøyes under vekten av pluggene. Etter det, pakk rammen med vanlig papir eller avis. Bruk PVA -lim for å mette avisen godt slik at den sitter godt fast på rammen. Vent til limet tørker helt.

En suvenir i form av en sjiraff vil appellere ikke bare til barn, men også til voksne. I henhold til prinsippet om å lage en sjiraff

Etter det fortsetter du med å lime pluggene. Det er best å bruke en limpistol til dette, da blir korkene raskt festet til rammen, og du får et morsomt håndverk.

Idé 3. Panel for små notater

Pluggene er ganske myke, så nåler eller metallknapper er godt satt inn i dem. Hvis du vil lage et påminnelsesbrett i leiligheten din, kan du bruke vinkorker..

Pluggene er ganske myke, så nåler eller metallknapper er godt satt inn i dem. Hvis du vil lage et påminnelsesbrett i leiligheten din, kan du bruke vinkorker.

Det er flere ideer om hvordan du lager et panel av kork. For eksempel kan du først kutte hver kork i ringer, og deretter lime dem på en fotoramme eller et forberedt brett..

Det er ikke nødvendig å kutte pluggene i sirkler, du kan på langs og deretter vil panelet ha en bølgelignende form.

Det er ikke nødvendig å kutte korkene i sirkler, du kan kutte dem sammen og så vil panelet ha en bølgelignende form.Cork visittkortholdere

Les også: Håndverk fra champagnekork med egne hender

kork håndverk ideerIdeer til oppbevaring av smykkerleketøy til en katt laget av korkLeke for en katt laget av kork

Kork kan brukes til å lage komplekse former, ansiktsbeslag for sokkler og andre dekorartikler. Ikke haste med å kaste ut vin eller champagnekork, kanskje de vil være nyttige for deg.