DIY håndverk fra gamle klær

Et annet presserende problem for kvinner i alle aldre og nasjoner er en veske laget av gamle klær.

Vet du hvor mange nyttige ting som kan lages av klær som ikke lenger er nødvendige, lagret i skapet i årevis??

Ved å slå på fantasien vil du ikke bare gi ditt favorittjeans, T-skjorte eller skjorte et nytt liv, men også skaffe deg et nytt originalt plagg eller interiør!

For eksempel, fra en gammel strukket, men elsket, genser, kan du sy putetrekk til dekorative puter med egne hender:

DIY håndverk fra gamle klær

Det vil ikke ta mye arbeid og tid, det er nok bare å bestemme størrelsen på den fremtidige puten, kutte genseren i firkanter eller rektangler og male sømmene. For å gjøre det praktisk å ta av og ta på et putetrekk fra en genser, anbefaler vi å sy en glidelås på den ene siden, eller å lage fine løkker med knapper.

Du kan også sy kroker til kjøkkenet fra forskjellige stykker og utklipp:

Du kan også sy kroker til kjøkkenet fra forskjellige stykker og rester.

Gamle jeans i alle farger er perfekte for dette formålet – det tykke stoffet gir den nødvendige beskyttelsen for hendene dine. Så vi klipper de gamle jeansene i firkanter, rektangler, legger dem i en forhåndsplanlagt rekkefølge og … bare sy dem. De som allerede har prøvd seg i lappeteknikken, kan fortsette å forbedre seg i denne retningen..

Men fra en gammel favoritt-T-skjorte eller T-skjorte kan du sy en lett, behagelig, slitesterk og original handleveske:

Men fra en gammel favoritt-T-skjorte eller T-skjorte kan du sy en lett, behagelig, slitesterk og original handleveskeDIY håndverk fra gamle klær, foto

Hva er nødvendig for dette? Bare litt! Vi bretter vår favoritt T-skjorte slik at stroppene begynner å spille hånden, så må du rette og justere bunnen av T-skjorten og sy den fra innsiden og ut.

Posen er klar! MEN … hvis du virkelig vil, kan du dekorere den litt og gi vesken litt sjarm. Du kan bruke et stort utvalg materialer og verktøy til dette! Det enkleste er å skissere ensartede og like store segmenter på 1,5-2 cm i et rutemønster i den sentrale delen av posen, og deretter skjære dem forsiktig gjennom med saks. Bånd, rhinestones, sløyfer og mye, mye mer kan også hjelpe deg..

Et annet presserende problem for kvinner i alle aldre og nasjoner er en veske! Når det gjelder jeans, begynner plagen: den passer ikke, den ser ikke bra ut, så hvilken annen grunn er det at det ikke finnes en passende pose! Vi foreslår umiddelbart og uten å nøle å komme inn i skapet og finne gamle slitte jeans, nådeløst kutte av “bena”, justere resten og sy! Den nye denimvesken er nesten klar. Nå tenker du kanskje: enten å trede det gamle beltet gjennom selen på buksen på en slik måte at håndtaket på posen viser seg, eller bare kutte strimler fra bena, sy, sy og sy til den nylig- myntet pose og – tingen er klar!

Et annet presserende problem for kvinner i alle aldre og nasjoner er en veske laget av gamle klær.

I midten kan du sy en chintz-bunn fra din favorittskjorte, skjørt, bluse, knytte et moteriktig skjerf på beltet-en eksklusiv denimveske er klar! Ingen flere problemer med å velge hva du skal ha på deg med jeansene..

Vel, la oss lage et sommerlig antrekk som vil være enkelt, behagelig og ikke varmt. For å gjøre dette må du finne alle gamle sommerjeans i samme skap og bare ta og klippe av buksene i ønsket høyde. Hvis du liker en streng stil, er det bare å kutte kuttene og sy på en skrivemaskin, og hvis stilen din er gatestil, trenger ingenting å gjøres, de uklippte kantene på shortsen vil svinge litt og skape et “pittoresk” rot.

Vel, la oss lage et sommerlig antrekk som vil være enkelt, behagelig og ikke varmt.

Shortsen er ferdig, la oss gå videre til T-skjorten. Vi tar en vanlig T-skjorte, markerer en linje på den like over navlen, og fra den begynner vi å trekke ned ensartede strimler på 2 cm. Så tar vi flaggermusen i hendene, kutter disse stripene for å lage en utkant. Og nå har vi en veldig spennende jobb, veving som makrame! Vi tar to tilstøtende strimler, knytter dem i en knute, deretter de to neste, og så videre hele den første raden. Vi går videre til andre rad og gjentar alle handlinger med knuter, men i et rutemønster. Vi knytter knutene slik at lengden på stripen fra knuten er 2 eller 3 cm, men de er alle like. Så med en liten bevegelse av hånden blir gamle unødvendige ting til nytt og favoritthåndverk.!