DIY isopor snøflak

Store og små skumsnøflak. Mesterklasse

Hvis du vil dekorere en forsamlingshall på skolen eller barnehagen, kan du prøve å bruke skum. For å jobbe med dette materialet kreves ingen spesifikke ferdigheter og verktøy. For å skape en vinterstemning i barnehagen, lag snøflak av polystyrenskum. Avhengig av tykkelsen på materialet kan du kutte ut store og små snøfnugg og bruke dem til pynt. Vi tilbyr deg to trinn-for-trinn-mestere hvordan lage et stort snøfnugg med egne hender eller mange små.

Styrofoam snøflak. Mesterklasse

Oftest tilbyr produsentene polystyren i følgende størrelser: 1 × 1 m, 1 × 0,5 m og 2 × 1 m, med en tykkelse på 1 til 10 cm. Du kan kjøpe skum i en jernvarehandel eller bruke restene etter oppvarming huset.

Ta deretter en blyant og tusj. Del isopor -firkanten i 4 biter først. I den sentrale delen må du tegne et bredt kryss. Etter det kan du i hver av de 4 sektorene legge til en stripe med samme bredde som krysset i midten..

Ta deretter en blyant og tusj. Del isopor -firkanten i 4 biter først. I den sentrale delen må du tegne et bredt kryss. Etter det kan du i hver av de 4 sektorene tegne en stripe med samme bredde som krysset i midten.

Dette vil lage en foreløpig tegning av snøfnugget ditt på isopor. For å gjøre båten perfekt flat og symmetrisk, bruk en linjal og ta alle nødvendige målinger. Deretter kan du begynne å forme endene på snøfnugg. Du kan komme med et mønster selv, men den enkleste måten er å kutte et snøfnugg med jevne skarpe kanter av tykt skum..

Bruk en skarp kniv til å kutte ut håndverket ditt. Dekk gulvet med oljeklut før du skjærer, ellers blir hele leiligheten din dekket med skum. Du kan dekorere et snøfnugg med stoffblomster eller glitter. Prøv å bruke silkepapir, hvorfra det er veldig enkelt å lage små pom-poms eller blomster og lim dem langs konturen til snøfnugget for å legge til volum..

Bruk en skarp kniv til å kutte ut håndverket ditt. Dekk gulvet med oljeklut før du skjærer, ellers blir hele leiligheten din dekket med skum. Dekorer et snøfnugg

Det enorme snøfnugget er klart. Du kan prøve å lage snøfnugg i forskjellige størrelser og former, og deretter bruke dem til å dekorere interiøret i hjemmet ditt..

Skum snøfnugg

For å lage små og mellomstore snøfnugg, ta 1 cm tykt skum. For dette arbeidet trenger du PVA -lim, en skrivesaker, grovt salt, saks og papir.

For å lage små til mellomstore snøfnugg, ta 1 cm tykt skum. For arbeid trenger du PVA -lim, en skrivesakskniv, grovt salt, saks og papir.

Last ned en snøfnuggmal for papir på nettet, eller lag din egen snøfnuggform. Klipp først ut snøfnugg av papir. Sørg for at den er i perfekt form. Du vil overføre konturen til skummet.

Last ned en snøfnuggmal for papir på nettet, eller lag din egen snøfnuggform. Klipp først ut snøfnugg av papir. Sørg for at den er i perfekt form. Du vil overføre konturen til skummet.

Skummet skal være flatt, så hvis det er uregelmessigheter, kutt dem av med en geistlig kniv. Fest et snøfnugg av papir og spor rundt det med en penn. For å gjøre det enklere å kutte, må du først kutte av unødvendige kanter og deretter fortsette til åpent skjæring. Du kan kutte et snøfnugg med en skarp geistlig kniv.

Skummet skal være flatt, så hvis det er uregelmessigheter, kutt dem av med en geistlig kniv. Fest et snøfnugg av papir og spor rundt det med en penn. For å gjøre det enklere å kutte, må du først kutte av unødvendige kanter og deretter fortsette til åpent skjæring. Du kan kutte snøfnugg med en skarp geistlig kniv.

Etter at snøfnugget er klart børster du bort det gjenværende skummet med en pensel. Pensle deretter overflaten av snøfnugg med en børste og dekk den til med salt. Når snøfnugget er tørt, vil overflaten glitre i lyset..

Etter at snøfnugget er klart børster du bort det gjenværende skummet med en pensel. Pensle deretter overflaten av snøfnugg med en børste og dekk den til med salt. Når snøfnugget er tørt, vil overflaten glitre i lyset.DIY isopor snøfnugg

Les også: Snøfnugg fra Foamiran

DIY styrofoam snøfnugg ser ganske imponerende ut. Selv om de er skjøre og kan gå i stykker, er de ved mer forsiktig bruk mer holdbare enn papir..