DIY jule leker

DIY juleleker med barn, foto MK

Sommeren har allerede vunnet tilbake, høsten har gått i juridisk besittelse og snart må du og jeg ta vare på byggingen av nyttårstreet. Og hva et juletre kan gjøre uten leker! Nyttårsleker kan skape en fantastisk feriestemning. Hva kan du i dette tilfellet si om DIY juleleker og for din familie, venner og bekjente??

 • For det første er det en utmerket feriegave som ikke krever ekstra kostnader;
 • For det andre kan du lage en eksklusiv ting med egne hender;
 • For det tredje, når du jobber med et nyttårsleketøy, vil du bli kvitt en haug med unødvendige ting som kommer over armen din hele tiden – det er synd å kaste den, men plutselig vil den komme godt med!

Og hvis du lager et nyttårshåndverk – et leketøy med barnet ditt, så vil denne satsingen gjøre for dere begge til et spennende eventyr, fullt av eventyr, farer og seier det gode over det onde. Et slikt leketøy vil bli en slags spesiell mystisk talisman i mange år fremover..

Hva kan være materialet til et DIY -leketøy

Hva kan være materialet for en DIY -leketøy

 • Normale skadede lyspærer;
 • Eggeskall;

Faktisk er det mange materialer som du med utviklet fantasi og et stort ønske kan lage et nyttårsleketøy med egne hender! Se deg rundt, inspiser alt du ikke har våget å kaste ut før nå. Gi disse unødvendige tingene et nytt liv, og til og med et så vakkert!

La oss lage et leketøy av en gammel lyspære med egne hender!

La oss lage et leketøy av en gammel lyspære med egne hender!

For dette trenger du:

 • flere vanlige, men utdaterte pærer, kan ha forskjellige former;
 • tråd eller fiskelinje til løkken;
 • PVA lim;
 • lim børste;
 • paljetter i forskjellige farger.

La oss lage et leketøy av en gammel lyspære med egne hender!

Når alle materialene er klare, la oss begynne å lage selve leken. For å gjøre dette tar vi den mest vanlige utbrente lyspæren, sprer den forsiktig med PVA -lim, dryss lyspæren med gnister i ønsket farge til limet tørker. Etter denne prosedyren bør du gi tid til gnistringene fester seg til lyspæren. For å fullføre hele den kreative prosedyren, bør du ta et lite stykke tråd eller fiskesnøre, knytte det til foten av en lyspære i form av en sløyfe – nyttårsleketøyet ditt er helt klart! Hun er uvanlig, vakker – en unødvendig ting har funnet sitt andre liv!

Etter å ha presentert en slik lyspære - et leketøy, trenger du ikke å rødme - et ekstravagant utseende av et leketøy og din kreative tilnærming til nyttår

Etter å ha presentert en slik lyspære – et leketøy, trenger du ikke å rødme – lekens ekstravagante utseende og din kreative tilnærming til nyttår vil glede alle de glade eierne av en slik overraskelse.

DIY eggeskalljule leketøy

For å lage et nyttårsleketøy kan selv … eggeskall være en inspirasjonskilde for deg.!

For å lage et helt uvanlig leketøy fra et vanlig eggeskall, må du forberede følgende materialer:

 • skall;
 •  akrylmaling eller gouache;
 • paljetter i forskjellige farger;
 • Superlim;
 • PVA lim;
 • paljetter;
 • bomull;
 • plasticine eller modelleringsmasse;
 • ugresstråder for strikking, hvit eller grønn;
 • et lite stykke tykk tråd eller bånd;
 • brukte rhinestones (fra gamle klær).

DIY eggeskalljule leketøy

Det viktigste ved fremstillingen av dette nyttårsleketøyet er riktig forberedelse av eggeskallet.!

For dette formål tar vi et egg, vasker det grundig, stikker et lite hull i siden av egget og suger ut eggeplommen med protein.

Neste trinn er å skylle godt og tørke skallet fra midten. Etter det må du male hele ytre side av skallet i en lys farge, for eksempel rød. Når limet tørker, bør du forsiktig kutte ut en oval fra siden av hullet – det vil se ut som en liten hule inne i skallet. Nå må du belegge hele skallet på utsiden (over malingen) med PVA -lim og straks, uten å vente på at limet tørker, dryss med gnister.

Turen kom til å fullføre innsiden av skallet.

Turen kom til å fullføre innsiden av skallet.

Hele den indre overflaten av skallet skal males forsiktig i en mørk farge – blått, lilla vil gjøre. Uten å la malingen tørke, dryss hele den indre overflaten med glitter for manikyr.

Mens hele interiøret tørker, la oss gå videre til å lage et lite juletre av det herdede skulpturmaterialet. Eller vanlig plasticine. For å gjøre dette må du ta plastmassen i hendene og rulle “stammen” på juletreet ut av det (det skal passe komfortabelt inne i leken vår).

Etter det skal stammen være “kledd” – for dette tar vi en strikketråd “gress” og vri forsiktig langs hele lengden. Det viste seg å være et søtt, luftig juletre. Etter å ha drysset juletreet med små flerfargede gnister, små fargede rhinestones, kan du fikse det med superlim inne i skallet.

Juletreet vårt er allerede satt på plass, dekorert, vakkert. Nå er det på tide å lage hullet selv.

Juletreet vårt er allerede satt på plass, dekorert, vakkert. Nå er det på tide å lage hullet selv. Vi ruller opp en liten bomullsrulle med ønsket lengde og lim den til kanten av utskjæringen med lim. Vi velger paljetter som passer i farge og størrelse og limer dem til en bomullsrulle.

På slutten limer du en løkke med tykk tråd eller flette helt på toppen av nyttårsegget – leken er klar!

Det viser seg at egg kan være relevante ikke bare i påskeferien - de er også etterspurt i løpet av nyttår og jul.

Det viser seg at egg kan være relevante ikke bare for håndverk i påskeferien – de er også etterspurt i løpet av nyttår og jul.!