DIY julehåndverk fra kosmetiske plater

DIY julehåndverk fra disker

Sikkert vet hver kvinne hva bomullsputer er. Det er imidlertid verdt å huske at bomullsputer er et produkt som er laget av presset bomull. Disse elementene brukes i det kosmetiske feltet. Bomullsputer kan ikke bare være runde, men også rektangulære. I denne artikkelen er det verdt å snakke om hva slags håndverk fra platene du kan lage til nyttår. Du vil like ideene våre, og du vil gjerne lage noe fantastisk på nyttårstemaet.

Bomullsputer lager ideer

Engler – juletreet leketøy.

For å lage engler trenger du: et par bomullsputer, en perle, en tråd og elementer til dekorasjon.

DIY julehåndverk fra disker

Framgang:

 1. Skiven er delt i et par deler og en perle rulles til en del. Så, ved hjelp av en tråd, dannes vingene til en engel.
 2. Den andre platen brettes til en trekant. Ved hjelp av lim limes det til vingene..
 3. På neste trinn gjenstår det bare å dekorere englene. I dette tilfellet brukes paljetter eller andre dekorasjoner..
 4. Deretter må du lime en løkke eller en tannpirker til leketøyet..

DIY julehåndverk fra disker

Julenissen er nok et juletreetøy.

Det er lett å lage en vakker julenisse. I dette tilfellet, bruk en plastskje, rødt garn, knapper eller perler for øynene, og selvfølgelig bomullsputer selv..

DIY julehåndverk fra kosmetiske plater

 • Så det er verdt å lage skjegg av en bomullspute. For å gjøre dette limer vi en plate og klipper kantene med saks. Tegn munnen på nissen vår med en rød markør.
 • Deretter belegger vi en skje av plast med lim og vindrødt garn rundt den. Det er nødvendig å pakke håndtaket tett. Spissen av skjeen er imidlertid ikke pakket inn. Julenissskjegget er limt fast på det. På motsatt side av skjeen gjenstår det å tegne et smil og lime øynene.

håndverk fra plater nyttår

håndverk fra plater nyttår

Julekuler laget av bomullsputer.

Noen av nyttårshåndverket fra platene ser fantastisk ut. Dessuten er det ikke bare lett, men også hyggelig å lage dem. Bruk 15 stykker for å lage en original ball som ser ut som en snøball. Vi bruker også en stiftemaskin og et vakkert rødt satengbånd til øyet..

håndverk fra plater nyttårNyttårshåndverk fra disker

Framgang:

 1. Så hver plate brettes i to og deretter brettes i to igjen. For pålitelighet festes platene med en tråd eller en stiftemaskin..
 2. De ferdige trekantede emnene er spunnet på en sterk hvit tråd. Deretter må du danne en fin snøball, som skal være rund..
 3. Det gjenstår bare å sy på et lyst bånd og dekorere juletreet med en ferdig ball.

Nyttårshåndverk fra disker

Juletreet leketøy – blomst.

Bomullsputer vil fungere godt for å lage veldig vakre juleblomstleker. For å lage dem trenger du: bomullsdisker og stiftemaskin. Det anbefales også å forberede en rekke gjenstander til dekorasjon. Det kan være knapper, perler, samt paljetter og glitter..

Framgang:

 1. Det er verdt å danne kronblad fra hver bomullspute. Hver plate brettes til en trekant. Emnet festes med nål og tråd. Du trenger 7 slike kronblad for hver blomst.
 2. De 2 bomullsputene må brettes sammen. Deretter festes kronbladene mellom dem. Verket bruker en stiftemaskin.
 3. Du kan dekorere det ferdige produktet etter eget skjønn.

Nyttårshåndverk fra disker

Garland av bomullsputer.

For raskt og enkelt å dekorere interiøret i hjemmet eller barnehagen, kan du bruke en krans, som kan lages ganske enkelt av bomullsputer. For å lage trenger du en sterk hvit tråd, som bomullsputer er strikket med en maske. Ferdige tråder henges der det trengs.

Nyttårsverk fra bomullsputer

Juletre laget av disker.

Et vakkert håndverk laget av bomullsputer på nyttårsdagene kan forvandle absolutt ethvert interiør. Et miniatyr juletre laget av bomullsputer er en utmerket dekorasjon for ethvert interiør.

Å takle opprettelsen av et juletre er veldig enkelt. Først av alt er en kjegle laget av whatman -papir.

Bomullsputer limes til denne kjeglen med varmt lim. I dette tilfellet må trekanter dannes av bomullsputer.

Det ferdige juletreet er dekorert med perler eller andre dekorative elementer..

håndverk fra plater nyttår

Nyttårskrans.

Vi bestemte oss for å dekorere huset vårt med noe uvanlig, så det anbefales å bruke de enkleste materialene, som kan være bomullsputer, for å lage slike håndverk..

Først og fremst er basen forberedt på kransen. Lag en ring av gummi eller skum. Hvis det ikke er slike materialer, kan en ring dannes av aviser, som rulles sammen og en ring dannes av dem..

Elementer fra bomullsputer limes til det ferdige arbeidsstykket. Disse elementene er enkle å gjøre. Bomullsputen rulles sammen i form av en pose. Deretter vikles den andre og tredje skiven rundt den. Resultatet er en rose. En perle er festet eller sydd i midten av en slik pose.

Disse elementene er limt til kransens bunn. De bør plasseres så nær hverandre som mulig. Og i intervallene er det verdt å dekorere med perler. En vakker satengbue kan utfylle den ferdige komposisjonen.

DIY julehåndverk fra disker

Enkelt håndverk for barn.

Barna vil også være med på å skape noe interessant. Og bomullsputer vil være et utmerket materiale for kreativitet. For håndverk, forbered:

 • Farget papir og bomullsputer,
 • Lim og saks,
 • Farget papp og tusj.

Framgang:

 1. En bomullspute skal kuttes i en sirkel. Når det gjelder størrelsen, bør den være mindre enn andre. Denne detaljen vil være hodet til en snømann..
 2. Farget papir brukes til å lage øye og knapper til snømannen. Sirkler kuttes ut av det og limes til produktet. Du kan også tegne sirkler med en markør.
 3. Hatt, nese og skjerf er kuttet ut av farget papir.
 4. Kartongen er brettet i to. Dette er tomt for et postkort. Deretter limes to bomullsputer på arbeidsstykket. Så stikker de: nese, hatt og skjerf.

Nyttårsverk fra bomullsputer

På en lapp! En slik snømann kan limes til filmen og deretter limes til vinduet..

Nyttårsverk fra bomullsputer

Julenissen under treet.

Et interessant nyttårshåndverk fra disker, som ble laget med egne hender, utrolig vakkert. For å lage det kan du trenge:

 • Bomullsputer og en krukke lim;
 • Rød gouache og saks;
 • Pulver og børste;
 • Svart blyant.

Framgang:

 1. Limflasken skal limes med skiver.
 2. Det er også verdt å danne hodet til julenissen fra platene. Del en bomullspute i 2 deler og brett flere ganger. Elementet er limt til hendene. Lag en lue til bestefaren din fra platene. Mal deretter produktet med rød gouache..
 3. Båten skal tørke ut. Lag deretter skjegg og bart separat fra bomullsputer. Lim alt til bestefar. Tegn øynene med en svart blyant og en munn med rødt. Kinnene skal pulveriseres. Krage og erme limes oppå pelsen.

Nyttårshåndverk fra disker

Endelig

Som du kan se, er alle DIY julehåndverk laget av plater veldig originale. I tillegg er det veldig enkelt å dekorere absolutt ethvert interiør med slike produkter. Å lage slike håndverk er det beste tidsfordrivet for alle. Derfor bør du prøve deg frem..