DIY Monster High Dress

Kjoler til Monster High. Hvordan sy. Mønstre. Bilde

I dag, i barnebutikker, kan du kjøpe ikke bare dukker, men også klær til dem. Ofte er en slik garderobe laget av materialer av lav kvalitet, så vakre kjoler og dresser mister utseendet. For å gjøre det interessant for barnet ditt å leke med dukker, prøv å sy klær med egne hender. I denne artikkelen gir vi deg ideer hvordan å sy kjoler til en Monster High dukke.

Vi syr klær til Monster High

Vi har allerede fortalt deg hvordan du syr et stilig kostyme til Monster High, nå kan du prøve å sy vakre kjoler til en dukke. For å gjøre dette trenger du tråd, nål, klut og saks. For å gjøre kjolen perfekt for dukken din, må du måle. For å gjøre dette måler du avstanden fra nakken til knærne..

Vi har allerede fortalt deg hvordan du syr et stilig kostyme til Monster High, nå kan du prøve å sy vakre kjoler til en dukke. For å gjøre dette trenger du tråd, nål, klut og saks. For å gjøre kjolen perfekt for dukken din, må du måle. For å gjøre dette måler du avstanden fra nakken til knærne.Kjole i mesterklasse til Monster High

Overfør deretter denne avstanden til stoffet. Du må også ta en måling til – brystets omkrets, da den kan variere fra en dukke til en annen. Nå kan du kutte ut et rektangel fra stoffet, med tanke på de angitte målingene.

Overfør deretter denne avstanden til stoffet. Du må også ta en måling til - brystets omkrets, da den kan variere fra en dukke til en annen. Nå kan du kutte ut et rektangel fra stoffet, med tanke på de angitte målene.

Ta tyll til skjørtet. Bredden på seksjonen for skjørtet bør være 5-6 ganger bredden på kjolen for å få volumet. Sy toppen av skjørtet med tråd og trekk det av for å skape volum. Du kan dekorere toppen av skjørtet med et belte laget av et annet stoff..

Ta tyll til skjørtet. Bredden på seksjonen for skjørtet skal være 5-6 ganger bredden på kjolen for å få volumet. Sy toppen av skjørtet med tråd og trekk det av for å skape volum. Du kan dekorere toppen av skjørtet med et belte laget av et annet stoff.

Du må også sy en pen stropp til kjolen..

Du må også sy en pen stropp til kjolen.

Legg skjørtet på toppen av kjolen og festlig antrekk for dukken er klar.

Legg skjørtet på toppen av kjolen og festlig antrekk for dukken er klar.

Kledemønstre for Monster High

En strikket kjole vil se stilig og veldig vakker ut på dukken. Du kan velge riktig trådfarge og strikke flere kjoler med samme mønster. Begynn å strikke med 16 masker. Begynn med den andre, hekle 14 fastmasker. Snu strikkingen og strikk de to neste radene til enkle hekler, mens ikke glem løftesløyfen.

En strikket kjole vil se stilig og veldig vakker ut på dukken. Du kan velge riktig trådfarge og strikke flere kjoler med samme mønster. Begynn å strikke med 16 masker. Begynn med den andre, hekle 14 fastmasker.

En rad må strikkes med økninger på begge sider. For å gjøre dette, lag en luftsløyfe for løfting, strikk 5 løkker med enkelt hekle, snu strikkingen og strikk de samme løkkene igjen.

De neste 8 radene er strikket helt med enkle hekler. Den trettende raden må strikkes på samme måte som 4 med trinn på begge sider. De resterende 4 radene er strikket med enkel hekle.

Se videoen: Slik strikker du en kjole til en dukke. Kjole til Monster High

Du vil ha toppen av Monster High Knit Dress. Fest nå skjørtet med hekler og kjolen er klar. Du kan også hekle en slik badedrakt til en dukke.

Du vil ha toppen av Monster High Knit Dress. Fest nå skjørtet med hekler og kjolen er klar.

Se et bilde av en kjole til Monster High med mønstre og velg antrekket du liker best.

vi syr en kjole til monster høyt på et mønster DIY klær for monster high klesmønstre for monster high kjole til monster high

vest og kjole til monster high

strikkede klær til monster high

monsterhøye jenter i håndlagde klær

Som du har sett, er det ganske enkelt å sy klær til en Monster High -dukke. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å ha noen spesielle ferdigheter. Tenk deg og fyll opp dukkenes garderobe med nye ting.