DIY papir snøfnugg

DIY papir snøfnugg

Vinteren er en fantastisk tid på året når naturen ser helt annerledes ut. Hvis du vil skape en fantastisk vinterstemning på rommet ditt, kan du prøve lag papirsnøflak med egne hender. I dag er det mange mønstre og maler hvor du kan kutte snøfnugg i forskjellige former og størrelser..

Materialer:

– papir;

– papp;

– folie;

– blyant;

– saks.

Mesterklasse i snøfnugg av papir

Det er ikke nødvendig å følge strenge tiltak eller maler for å lage et snøfnugg av papir med egne hender. Du kan stole helt på fantasien din.

Det er ikke nødvendig å følge strenge tiltak eller maler for å lage et snøfnugg av papir med egne hender. Du kan stole helt på fantasien din.

Ta et stykke papir og kutt en trekant ut av det. Etter det må du brette den resulterende delen i to. For å gjøre det enkelt å kutte snøfnugg, brett trekanten i to igjen..

Ta et stykke papir og kutt en trekant ut av det. Etter det må du brette den resulterende delen i to. For å gjøre det enkelt å kutte ut snøfnugg, brett trekanten på midten igjen.

Det er ikke nødvendig å brette arket på denne måten, du kan prøve å lage en pose som må brettes i to. Formålet med denne foldingen av papir er å gjøre det mulig å tegne en tegning på den ene siden, klippe den ut og deretter brette den helt ut. Som et resultat får du et vakkert mønstret snøfnugg. Hvis du kommer med et mønster selv, vil du definitivt få et dekorativt snøfnugg..

Det er ikke nødvendig å brette arket på denne måten, du kan prøve å lage en pose som må brettes i to. Hensikten med denne foldingen av papir er å gjøre det mulig å tegne en tegning på den ene siden, klippe den ut og deretter brette den helt ut. Som et resultat får du et vakkert mønstret snøfnugg. Hvis du kommer med et mønster selv, vil du definitivt få et dekorativt snøfnugg.

Du kan også prøve å kutte i henhold til det ferdige mønsteret..

Du kan også prøve å kutte fra det ferdige mønsteret.

For å gjøre dette må du velge et passende mønster, overføre det til brettet papir og klippe det ut. For å få snøfnugget til å se pent ut, legg det under pressen slik at papiret er på linje etter at du har spredt det..

For å gjøre dette må du velge et passende mønster, overføre det til brettet papir og klippe det ut. For å få snøfnugget til å se pent ut, legger du det under pressen slik at papiret flater ut.

Snøfnugg kan kuttes på forskjellige måter..

du kan kutte snøfnugg på forskjellige måter

Som et resultat kan svært delikate produkter vise seg..

Som et resultat kan svært delikate produkter vise seg.

Bruk disse snøfnuggene som glassholder.

Bruk disse snøfnuggene som glassholder.

Eller for å dekorere nøyaktig platene på banketten.

snøfelt for å dekorere nøyaktig platene på banketten.

Tenk deg, og du får snøfelt i forskjellige former.

Tenk deg, og du får snøfelt i forskjellige former.

Med egne hender kan du kutte snøfnugg i forskjellige størrelser. Nå vil selv leiligheten din ha en fantastisk vinterstemning.