DIY papirblomster. Steg for steg foto, lunger

En enkel mesterklasse med et bilde: en rose og en tulipan med egne hender

Papirblomster mye brukt til å dekorere rom, lage applikasjoner eller tredimensjonale malerier. I dag kan du finne mange forskjellige blomster i kontorrekvisita, men det kan noen ganger være vanskelig å finne et emne med riktig farge eller størrelse. Det beste alternativet er å lage papirblomster med egne hender. Du trenger ingen spesiell kunnskap eller verktøy for å gjøre dette. Ved hjelp av trinnvise bilder kan du enkelt lage vakre blomsterknopper.

Materialer:

  • papir eller dobbeltsidig papp
  • saks
  • svampete klut
  • kulepennepasta eller krøllemaskin
  • beholder med vann
  • krøllete hull
  • lim “Moment” eller PVA.

Enkle pappblomster med egne hender. Bilde

Ved hjelp av en krøllete hullemaskin kan du kutte blomster av passende form. Hvis det ikke er hullhull, kan du kutte ut de samme blomstene fra papir etter å ha tegnet en mal. Den andre metoden har sine fordeler, siden den utvider mulighetene for valg av kronbladene og størrelsen på arbeidsstykket..

Ved hjelp av en krøllete hullemaskin kan du kutte blomster av passende form. Hvis det ikke er hullhull, kan du kutte ut de samme blomstene fra papir etter å ha tegnet en mal. Den andre metoden har sine fordeler, siden den utvider mulighetene for valg av kronbladene og størrelsen på arbeidsstykket.

Nå må du kutte på hvert stykke mot midten. Unngå å gjøre for store kutt for at kronbladene ikke skal falle av knoppen. Antall slike kutt avhenger av antall kronbladene dine..

Nå må du kutte på hvert stykke mot midten. Unngå å gjøre for store kutt for at kronbladene ikke skal falle av knoppen. Antall slike kutt avhenger av antall kronblad du har.

Når alle delene er forberedt, kan du fylle beholderen med vann og plassere alle emnene i den i 5-10 sekunder. Bløtleggingstiden avhenger av papirets vekt. Fordel deretter blomstene på en tørr, svampete klut, og bruk deretter en krøllemaskin eller lim fra håndtaket for å gjøre små bøyninger.

Fordel deretter blomstene på en tørr, svampete klut, og bruk deretter en krøllemaskin eller lim fra håndtaket for å gjøre små bøyninger.

Ta en blank og lim den tett slik at du får kjernen i blomsten.

Lim resten av blomstene oppå hverandre

Lim resten av blomstene oppå hverandre. Som et resultat bør du få en vakker rose. Jo mindre de tomme blomstene er, desto mer grasiøse vil blomstene dine se ut.

Lim resten av blomstene oppå hverandre. Som et resultat bør du få en vakker rose. Jo mindre de tomme blomstene er, desto mer grasiøse vil blomstene dine se ut.

Hvordan lage en tulipan ved hjelp av origami -teknikk. Mesterklasse

Origami -teknikk er en ekte kunst, ved hjelp av hvilket papir i hendene dine blir til vakre figurer og DIY -håndverk. Hvis du vil gi mor eller bestemor en bukett med tulipaner, kan du prøve å lage dem selv. Knoppen må lages separat, og deretter kobles til stammen.

Origami -teknikk er en ekte kunst, ved hjelp av hvilket papir i hendene blir til vakre figurer. Hvis du vil gi mor eller bestemor en bukett med tulipaner, kan du prøve å lage dem selv. Knoppen må lages separat, og deretter kobles til stammen.

Ta et firkantet stykke papir og brett det diagonalt to ganger. Deretter bretter du ut og danner en trekant langs bøyelinjene. Deretter må du bøye de skarpe hjørnene til det stumpe og du får en firkant. Nedre sider brettes mot midten og festes med tape eller lim. Hvis du gjør det riktig, får du en tulipanløk..

Ta et firkantet stykke papir og brett det diagonalt to ganger. Deretter bretter du ut og danner en trekant langs bøyelinjene. Deretter må du bøye de skarpe hjørnene til det stumpe og du får en firkant. Nedre sider brettes mot midten og festes med tape eller lim. Hvis du gjør det riktig, får du en tulipanløk.

Blås litt luft inn i den for å gjøre den mer voluminøs. Spred kronbladene og legg knoppen på stammen med blader forberedt på forhånd.

Blås litt luft inn i den for å gjøre den mer voluminøs. Spred kronbladene og legg knoppen på stammen med blader forberedt på forhånd.

Les en artikkel om hvordan du lager lyse blomster: DIY crepe paper påskeliljer

papir tulipan enkel mesterklasse

Nå vet du, hvordan lage en rask papirblomst. Ved hjelp av trinnvise bilder kan til og med et barn gjenta produksjonen av små roser eller en vakker tulipan med en stilk. Papirhåndverk krever minimal investering av tid og penger.