DIY påsketrær: Beskrivelse og foto

hvordan lage et påsketre med egne hender

Påsken feires med spesiell varme i landet vårt. Nesten alle mennesker forbereder seg på denne dagen på forhånd. I dette tilfellet blir det laget forskjellige typer håndverk for å dekorere huset. Blant annet håndverk inntar påsketreet imidlertid en spesiell plass i det indre av huset. I Østerrike og Tyskland er dette treet sentralt på festbordet. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du lager et påsketre til påske med egne hender. I denne artikkelen vil opprettelsen av dette håndverket bli utført trinn for trinn.

Håndverk påsketre

Hvordan lage et påsketre. Første alternativ.

Å lage påsketrær med egne hender er utrolig hyggelig. I tillegg kan denne aktiviteten bringe deg positive følelser. For å lage den første versjonen av båten trenger du:

 • Liten blomsterpotte eller bøtte,
 • Polyuretanskum,
 • Materialer til dekorasjon,
 • Lange pinner og isoporegg.

Framgang:

 1. Mal først isoporeggene med enkle akvareller.
 2. Legg de fargede eggene på en lang pinne. Dekorer hver testikkel med et vakkert bånd.
 3. Ta nå vare på potten. I dette tilfellet fylles det til toppen med skum..
 4. Deretter malt med grønn maling.
 5. Etter det settes pinner med egg inn i dette fugemassen.

påsketre mesterklasse

Påsketre. Alternativ to.

I denne artikkelen snakker vi om hvordan du lager et påsketre. Det neste treet å lage er veldig enkelt, forbered følgende materialer:

 • Blomsterskum og blomsterpotte.
 • Unge grener av trær eller selje.
 • Egg, bånd og fargerik klut.

Framgang:

 • Først er blomsterpotten fylt med polyuretanskum. Ta nå kvistene du forberedte tidligere, og sett dem inn i skumgryten.

På en lapp! Hvis du ikke vil bruke polyuretanskum i arbeidet ditt, kan du bruke en vase som du fyller med småstein eller rent vann.

 • Det neste trinnet er å begynne å dekorere treet. I dette tilfellet kan du bruke biter av lyst stoff eller vakre bånd. Selve potten er sydd med stoff, og komposisjonen suppleres med bånd og påskefigurer..
 • Den viktigste dekorasjonen av et slikt tre er kyllingegg. Ta derfor et rått egg og fjern innholdet fra det. For å gjøre dette må du lage hull øverst og nederst. En ledning skyves gjennom hullene og eggeplommen stikkes gjennom. Naturligvis helles alt innhold ut. Etter det vaskes skallet og tørkes godt. Etter disse trinnene kan egget dekoreres som du ønsker..
 • Dekorerte egg blir hengt opp fra et tre. Derfor, for å henge dem, foldes båndet i to. Det dannes en løkke, som er festet med en knute. Skyv endene av båndene inn i hullene i egget. Legg en perle på dem. Deretter fikser vi dem igjen med en knute. Vi gjør dette med alle eggene..
 • I det siste trinnet pynter vi opp treet vårt. Pyntede egg henges på kvister. Produktet kan suppleres med bånd og forskjellige typer applikasjoner.

påsketre mesterklasse

Påsketre. Alternativ tre.

Til og med barn kan lage det neste påsketreet. Og en detaljert mesterklasse for å lage dette håndverket bør hjelpe deg med å lage det.

Påskehåndverk til påske gjør det selv påsketre trinn for trinn

Så for å lage et pent tre, forbered en gren av et tre, som du vil male på forhånd. Gouache er perfekt for dette. Du trenger også i arbeidet ditt: tørre grener, flytende nelliker, bomullspinner, bånd, dekorative egg og perler i forskjellige størrelser.

Framgang:

 1. Det er verdt å lage emner av fargede egg på forhånd. De kan lages av lyst papp. Det er verdt å feste fitte pilekvister til de samme emnene. Du kan lage dem selv. Bare riv av bomullsdelen fra pinnene og fest den allerede på selve arbeidsstykket med lim på grenen. Eggemner kan også dekoreres med: bånd og perler.Påskehåndverk til påske gjør det selv påsketre trinn for trinn
 2. Deretter festes et satengbånd til hver slik testikkel. Det skal dannes en løkke fra den. Det er for denne løkken at arbeidsstykket blir suspendert fra treet..
 3. Kvistene selv kan settes i en vakker kanne eller vase..

Påsketre. Alternativ fire.

Denne artikkelen vil kunne fortelle deg hvordan du lager et påsketre med egne hender. Den neste versjonen av treet kan også lages med et barn. Sikkert, en slik prosess vil gi deg både svimlende glede..

gjør-det-selv påsketre foto

For å lage et tre, forbered:

 • Akryl- eller PVA -grunning.
 • Gips av Paris og akrylmaling.
 • Planter eller pulver.
 • Dekorasjoner til håndverk.

Framgang:

 1. Lange grener må kuttes og optimal lengde for båten må velges..
 2. Først må du dekke med PVA eller primer.
 3. Etter at de er tørre, må du male dem i passende farger..
 4. Forbered koen mens grenene tørker. Den kan være laget av metall eller plast. Plantemaskinen må dekoreres på den måten du liker best. Men hvis det har et passende utseende, er det ikke verdt å dekorere.gjør-det-selv påsketre foto
 5. På neste trinn helles vann i beholderen (med 4 cm) og gips helles i den. Rør om og tilsett gips av Paris igjen. Det er verdt å helle i samtidig til blandingen får konsistensen av flytende rømme.gjør-det-selv påsketre foto
 6. Nå kan du sette inn grener. Og for at de ikke skal falle, blir de støttet av et objekt. Du kan også sette grenene inn i den fortykkede massen. Mens gipset setter seg, holder du grenene med hendene.
 7. Allerede tørket gips må dekoreres med sisal.gjør-det-selv påsketre foto
 8. Det gjenstår bare å dekorere selve treet med forskjellige varer i påsketemaet.

Påsketre. Alternativ fem.

Å lage påsketrær er utrolig, hyggelig. For å lage det neste treet, selvfølgelig, er kvistene selv, en gryte for et stativ, samt dekorasjoner nødvendig.

hvordan lage et påsketre med egne hender

Framgang:

 1. En keramisk gryte eller annen beholder er fylt med et stykke isopor. Små dekorative steiner er også plassert der. Kunstgress brukes til å skjule noen punkter..
 2. Grenene må males med hvit gouache. Fjern imidlertid først barken fra dem..
 3. Sett grenene i en gryte.
 4. Figurer som du også vil lage med egne hender, vil delta i å dekorere påsketreet..
 5. For å lage figurer må du kutte ut mønstre fra vanlig papir. Brett stoffet inn til høyre. Detaljer er lagt over stoffet. I dette tilfellet er det verdt å forlate sømfradrag og kutte ut detaljene..
 6. For å sy delene må du brette dem med forsiden innover. Sy dem med en skrivemaskin på alle sider. Undersiden må imidlertid forbli sømløs..
 7. Hver detalj er fylt med polstring polyester. Og hullet i delen er sydd opp. For å dekorere leken, syr du en garnsløyfe til den. Dekorer krysset med en bue, som er laget av et satengbånd.
 8. Fugler må sy på øynene. Bruk svarte perler. Bruk et lite stykke tape til vingene. Tapen brettes i to og sys deretter til fuglens kropp. Sy nesen og øynene til kaninen. En bue av sateng er festet mellom ørene.
 9. Blomster kan brukes til å dekorere treet, som er laget av crepepapir. Et stort antall blomster kan hugges for å dekorere treet.
 10. De ferdige blomstene er festet til treet i tilfeldig rekkefølge. Etter at de er festet på treet, kan du sette på leker.

hvordan lage et påsketre med egne henderhvordan lage et påsketre med egne henderhvordan lage et påsketre med egne henderhvordan lage et påsketre med egne henderhvordan lage et påsketre med egne henderhvordan lage et påsketre med egne henderhvordan lage et påsketre med egne henderPåskehåndverk til påske gjør det selv påsketre trinn for trinnPåskehåndverk til påske gjør det selv påsketre trinn for trinnhvordan lage et påsketre med egne hender

Endelig

Som du kan se, er DIY påsketrær ganske enkle å lage. Og vi håper at du var i stand til å se dette selv i dag..