DIY servietthåndverk med trinnvise instruksjoner

Originalt håndverk fra vanlige servietter. Instruksjon. Bilde

Vanlige servietter kan ikke bare brukes som serveringsartikler, men også til å lage originalt håndverk. Den største fordelen med servietter er at de har en lav pris, lyse farger og forskjellige størrelser. Du kan lage vakre figurer eller blomster av servietter, i tillegg til uvanlige dukker og annet håndverk. Vi tilbyr deg interessante mesterklasser med trinnvise instruksjoner.

Hvordan lage en gjør-det-selv serviettdukke

Barnet ditt vil sikkert like en papirdukke, og over tid vil han klare det med egne hender. Du trenger bare servietter og tråd. Tenk på forhånd om fargen på dukkehåret og velg en serviett av riktig farge. For kroppen er det best å bruke hvite eller rosa servietter..

Barnet ditt vil sikkert like en papirdukke, og over tid vil han klare det med egne hender. Du trenger bare servietter og tråd. Tenk på forhånd om fargen på dukkehåret og velg en serviett med riktig farge.

Brett servietter i rør – dette blir håret til dukken. Brett den lyse servietten flere ganger, og deretter i to, slik at du får en tett kropp. For å merke hodet, bind det med en tråd. Lag et håndrør og tre det gjennom torso. Fest med tråder. Håndflatene kan også merkes med tråder..

Brett servietter i rør - dette blir håret til dukken. Brett den lyse servietten flere ganger, og deretter i to, slik at du får en tett kropp. For å merke hodet, bind det med en tråd. Lag et håndrør og tre det gjennom torso. Fest med tråder. Håndflatene kan også merkes med tråder.

Les også: Lag et hjerte av servietter

Bruk en vakker serveringsserviett eller farget papir for å lage en kjole til dukken din. Tegn ansiktet ditt med en tusj eller tusj. Dekorer dukkekjolen og håret med bånd. Håndverket er klart.

Bruk en vakker serveringsserviett eller farget papir for å lage en kjole til dukken din. Tegn ansiktet med en tusj eller tusj.Serviettdukke

Serviettdukken er myk og trygg, så den passer selv for små barn å leke. Prøv å lage et håndverk med barnet ditt, så kan han selv etterfylle sin egen lekesamling.

Borddekorasjon med serviettdekor

Alle vil at festbordet skal se imponerende og iøynefallende ut.

Alle vil at festbordet skal se imponerende og iøynefallende ut.Servietdekorasjon

Du trenger ikke kjøpe friske blomster eller akvariefisk for dette. Prøv å lage en enkel innredning med vanlige, enkeltlags servietter. For å gjøre dette trenger du en pakke servietter, tråder og en plastring som brukes til å feste gardinene på gesimsen..

Alle vil at festbordet skal se imponerende og iøynefallende ut. Du trenger ikke kjøpe friske blomster eller akvariefisk for dette. Prøv å lage en enkel innredning med vanlige enkeltlags servietter.

Fordel serviettene og legg dem oppå hverandre i flere lag. Etter det begynner du å brette dem sammen på trekkspill. I midten må du feste servietter med tråder. Du kan lage et slikt trekkspill ikke bare av servietter, men også av bølgepapp eller stillhet. Klipp kantene på trekkspillet slik at de får en halvcirkelformet form eller er spisse.

Fordel serviettene og legg dem oppå hverandre i flere lag. Etter det begynner du å brette dem sammen på trekkspill.

Interessant mesterklasse med et bilde: Topiary fra servietter

Løft nå hvert lag av servietten gradvis mot midten, så får du en vakker blomst..

Løft nå hvert lag av servietten gradvis mot midten, så får du en vakker blomst.

Fest blomsten til ringen med en tråd eller wire og bruk den deretter til å dekorere filtservietter på festbordet.

Fest blomsten til ringen med en tråd eller wire, og bruk den deretter til å dekorere filtservietter på festbordet.

Tenk deg, så kan du lage din egen produksjonsinstruksjon kreativt håndverk fra vanlige eller flerlags servietter.