DIY -tema produkter for kunngjøringen

håndverk for kunngjøringen

Ortodokse kristne har mange høytider. I løpet av den store fasten møter alle disse menneskene gledelig kunngjøringen av de aller helligste Theotokos. Denne ferien er veldig flott. Essensen er klar for alle. På denne dagen mottok den hellige mor det gode budskapet fra Guds engel og fødte en fantastisk baby. Mange søndagsskoler arrangerer vennlig te på denne dagen. I tillegg, på en slik dag, blir det laget spesielle håndverk, som vil bli skrevet mer detaljert i denne interessante publikasjonen..

Lag ideer

Fantastisk engel.

Denne feriedagen er 7. april. Og symbolet på denne feiringen er først og fremst engelen. Det er denne karakteren vi skal lage med barna. Forbered dette for dette håndverket:

 • Hvite, gull eller gule tråder,
 • Hvitt satengbånd.

håndverk for kunngjøring til barn

Framgang:

 1. Dette håndverket for kunngjøringen er laget enkelt. Først samles de hvite trådene i ønsket lengde. Etter at de er bundet med en tråd i midten..
 2. Brett deretter denne strukturen på midten igjen og bind den igjen med hvit tråd. Form hodet.
 3. Etter det lages en grisehale av en tråd i samme farge..
 4. Bind håndverket ditt i midten med gul eller gulltråd. Endene er bundet og satt inn i mellomrommet mellom trådene like under hodet. Resultatet er hender. Bruk deretter en hvit tråd for å knytte båten i midjeområdet.
 5. Dekorer Engles klær med et belte av gule eller gulltråder. Hodet er dekorert med en glorie.
 6. Vår engel vil være med vinger. De kan dannes av satengbånd. Etter at de er festet på baksiden av håndverket.
 7. Det gjenstår bare å sette håndverket på en luftsky, som du kan lage av polstring av polyester eller bomull.

håndverk for kunngjøring til barnhåndverk for kunngjøring til barnhåndverk for kunngjøringen til barnhåndverk for kunngjøringenhåndverk for kunngjøringenhåndverk for kunngjøringenhåndverk for kunngjøringenhåndverk for kunngjøring til barn

Fugler for ferien.

Bebådelsen har mange skikker. En av dem er knyttet til fugler. De slippes rett og slett ut på denne høytiden. Denne skikken forteller oss at ikke bare fugler, men også mennesker har frihet på jorden vår. Derfor vil det være et ideelt alternativ å lage en fugl i dette tilfellet. I dette tilfellet trenger du:

 • Hullslag og lim,
 • Scrapbookingpapir og fargede binders.

Vi skisserer konturene til fuglene på papir. Hver fugl trenger 2 speilstykker.

Deretter tar vi et par binders og retter dem ut. Som et resultat vil du ha fuglben. De er satt inn mellom de to sidene av delene. Deretter limes begge delene til hverandre..

Øynene til slike produkter er laget med et hull..

håndverk for kunngjøringen

Spiselig fugl.

Vi fortsetter å presentere håndverk for kunngjøringen. Til i dag blir fugler skulpturert og bakt av deig. Slike bakverk kalles lærker. Magert gjærdeig er nødvendig for å lage en hjemmelaget godbit i faste. Hvordan lage en fugl av deig vil bli vist nedenfor. Barn kan også være involvert i denne prosessen. Sikkert, deres lignende yrke vil interessere.

håndverk for kunngjøring til barn

håndverk for kunngjøringen

håndverk for kunngjøringen

Hvite papir duer.

Barnets forkynnelsesfartøy bør nytes av barna. Faktisk, hvis mange barn har samlet seg for en leksjon, så lag en flokk med snøhvite duer med dem. I dette tilfellet er det nødvendig med et minimum av elementer. Spesielt må du ta et par ark A4 -papir.

En silhuett av en fugl er tegnet på ett ark. Deretter blir det kuttet.

Etter det tegnes øyne og nebb på denne silhuetten. Dette kan gjøres i absolutt hvilken som helst farge med blyant..

Deretter lages et hull i silhuetten. Nå er det på tide å ta opp det andre arket. Den brettes over hele lengden med et trekkspill, og settes deretter inn i dette hullet.

håndverk for kunngjøringen

Fairy due.

Vi fortsetter å snakke om denne ferien mer detaljert. Så det viktigste feriesymbolet kan vise seg å være enda mer fantastisk. For produksjon trenger du: albumark og hvite servietter.

Til å begynne med er en due avbildet på albumarket, og etter at den er kuttet ut med saks.

Snøhvite servietter kuttes i firkanter. Deretter vikles hver firkant rundt pastaen. Etter at en slik blomst er limt til duen, etter å ha smurt den med lim tidligere.

håndverk for kunngjøringen

Oppsummering

Som du kan se, vil du for en så fantastisk ferie kunne lage en overflod av tematiske håndverk. Velg en av dem, og få bare positive følelser under opprettelsen.