Enkelt armbånd laget av gummibånd på slynge, foto og mesterklasse

Hvordan veve et slyngarmbånd fra gummibånd er enkelt, men vakkert. Trinnvis bilde

Hver jente elsker vakre smykker, så hun fyller hele tiden opp garderoben med fasjonable pyntegjenstander. I dag i butikkene kan du finne vakre armbånd laget av en rekke materialer, men Håndlagde produkter er spesielt populære. Vi foreslår at du lærer hvordan du vever et enkelt, men vakkert armbånd fra gummibånd på et slynge. Nå kan du lage originale smykker med egne hender og presentere dem selv som en gave til vennen din.

Mesterklasse av et armbånd laget av gummibånd på et slynge med et trinnvis bilde

Å veve et armbånd fra gummibånd trenger ikke mange økonomiske kostnader. Kjøp en vanlig pose med gummibånd som allerede har et slynge og en krok.

Å veve et armbånd fra gummibånd trenger ikke mange økonomiske kostnader. Kjøp en vanlig gummibåndsveske som følger med slynge og krok.Foto av et sett for gummibånd

I mesterklassen begynner vi å veve et enkelt, men vakkert armbånd på et slynge ved å vri ett gummibånd med en åtte.

I mesterklassen begynner vi å veve et enkelt, men vakkert armbånd på et slynge ved å vri ett gummibånd med en åtte.

Deretter legges to gummibånd på toppen av slyngen på vanlig måte. Se på bildet hvordan det skal se ut.

Deretter legges to gummibånd på toppen av slyngen på vanlig måte. Se på bildet hvordan det skal se ut.Trinn-for-trinn masterklasse for veving fra elastikk

Nå vender vi oss til den direkte vevingen av armbåndet på slynge. Denne teknikken kalles “fiskehale”. Ta kroken og begynn gradvis å fjerne den nedre elastikken til midten. Du må kaste dette gummibåndet over de to øverste.

Nå vender vi oss til den direkte vevingen av armbåndet på slynge. Denne teknikken kalles

Så er det bare å sette ett elastikk på slyngen. Gjenta forrige trinn, det vil si igjen fjern den nedre elastikken med en krok og brett den over de øvre. Dette er en ganske enkel mesterklasse som vil være innenfor makten til ikke bare nybegynnere, men også barn.

Så er det bare å sette ett elastikk på slyngen. Gjenta forrige trinn, det vil si igjen fjern den nedre elastikken med en krok og brett den over de øvre. NS

På denne måten fortsetter du å veve til armbåndet har riktig lengde. Du kan bruke fishtail -teknikken ved å bruke samme mesterklasse for å prøve å veve et enkelt, men vakkert halskjede med egne hender.

På denne måten fortsetter du å veve til armbåndet har riktig lengde. Du kan prøve å veve et enkelt, men vakkert halskjede med egne hender ved å bruke fishtail -teknikken ved hjelp av samme mesterklasse.

Anbefalt lesning: Vevfigurer fra gummibånd

Når størrelsen på produktet har blitt egnet for hånden din, må du kaste elastikkbåndene fra høyre side av slynge til venstre.Enkelt, men vakkert armbånd

Når størrelsen på produktet har blitt egnet for hånden din, må du kaste elastikkene fra høyre side av slyngen til venstre.

Strikk deretter, trekk de nedre gjennom de øvre, og fjern fra slyngen, hektet med kroken som følger med gummibåndene

Strikk deretter, trekk de nedre gjennom de øvre, og fjern fra slyngen, hektet med kroken som følger med gummibåndene.

Deretter strikkes, drar de nedre gjennom de øvre, og fjernes fra slynge, hektet med kroken som følger med gummibåndene.

Fest kroken også på den andre siden av armbåndet, og koble den til ett stykke.

Hekt kroken også på den andre siden av armbåndet.

Et trinnvis bilde av en mesterklasse om veving av armbånd fra elastikk på et slynge vil bli en ekte hjelper for nybegynnere.

Et trinnvis bilde av en mesterklasse om veving av armbånd fra elastikk på et slynge vil være en skikkelig hjelper for nybegynnere.Foto av et ferdig enkelt og vakkert armbånd

Følg instruksjonene våre, så kan du veve en enkel og vakker brastelik gjør det selv. Vis fantasien din, kombiner elastiske bånd i forskjellige farger, så blir produktet lysere og mer originalt.