Enkle godteribuketter for nybegynnere. Hvordan ta et trinnvis bilde

Hvordan lage en bukett godteri med egne hender for nybegynnere Foto trinn for trinn

Søtsaker og blomster kan kalles en av de vanligste gavene til enhver ferie eller spesiell anledning. Moderne nålekvinner har kommet med originale ideer om hvordan man kombinerer slike enkle materialer som papir og godteri for å lage vakre og deilige buketter. Alle nybegynnere som ønsker å prøve å realisere sine kreative evner, vil kunne lage buketter med søtsaker med egne hender og mestre en slik retning innen blomster som søt design..

Bukett med godteri-karameller for nybegynnere

Vil du presentere en vakker blomsterbukett som vil bli husket lenge, og samtidig vil kostnadene være minimale? Deretter må du forberede følgende materialer:

– bølgepapp

– tråder

– saks

– Scotch

– dekorative beslag, bånd, organza

– karameller av samme form

– kebab bambus spyd

Ta trespyd og fest karamellene dine til en skarp kant. Dette kan gjøres med en tråd eller gjennomsiktig tynn tape. Jo flere emner det er, jo mer praktfull blir buketten din.

Ta trespyd og fest karamellene dine til en skarp kant. Dette kan gjøres med en tråd eller gjennomsiktig tynn tape. Jo flere emner det er, jo mer praktfull blir buketten din.

Nå kan du fortsette å lage blader til blomstene dine. For dette er bølgepapp ideelt, som er lett å bruke og lar deg simulere ekte blader..

Nå kan du fortsette å lage blader til blomstene dine. For dette er bølgepapp ideelt, som er enkelt å bruke og lar deg simulere ekte ark.

Skjær et ark bølgepapir av passende farge i lange strimler som skal strekke seg langs. Brett stripen i henhold til størrelsen på kronbladene du vil lage til blomsten din. Klipp nå ut kronbladene, så slik at du får en krans.

Skjær et stykke bølgepapir av passende farge i lange strimler som skal strekke seg langs. Brett stripen i henhold til størrelsen på kronbladene du vil lage til blomsten din. Klipp nå ut kronbladene, så slik at du får en krans

Rett hvert kronblad litt ut ved å strekke papiret. Deretter må du gi kronbladene en litt buet form, for å gjøre dette, bare skru dem på en stang fra et håndtak, en tannpirker eller et trespyd.

Rett hvert kronblad litt ut ved å strekke papiret. Deretter må du gi kronbladene en litt buet form, for å gjøre dette, bare vind dem på en stang fra et håndtak, en tannpirker eller et spyd av tre.

Begynn å sikre bladene dine på godterispyddet. Dette kan gjøres ved å bruke dobbeltsidig eller til og med vanlig tape, som brukes til å pakke basen nær godteriet. Vik bladene gradvis rundt godteriet og spre dem ut. Fest godt med tråden, og pakk deretter stilken med grønt bølgepapp eller blomstertape.

Begynn å sikre bladene dine på godterispyddet. Dette kan gjøres ved å bruke dobbeltsidig eller til og med vanlig tape, som brukes til å pakke basen nær godteriet. Vik bladene gradvis rundt godteriet og fordel dem. Fest godt med tråden, og pakk deretter stilken med grønt bølgepapp eller blomstertape.

Gjenta alle disse trinnene med alle spydene og begynn deretter å danne en haug. Du kan dekorere en bukett søtsaker på forskjellige måter, alt avhenger av fantasien din og tilgjengelige materialer. Ikke glem blader og grøntområder, som vil dekorere sammensetningen. Den kan være laget av bølgepapp eller andre materialer. Buketten er klar, mens nybegynnere kan enkelt lage den.

Hvordan lage en bukett roser av godteri. Mesterklasse for nybegynnere

Hvis du bare prøver deg i retning av suite-design, vil en trinnvis beskrivelse med et foto hjelpe deg med å legemliggjøre noen ideer. Det viktigste er ikke å være redd for å eksperimentere, så lærer du hvordan du lager bryllupsbuketter, i tillegg til mange kreative gaver og håndverk..

Hvis du bare prøver deg i retning av suite-design, vil en trinnvis beskrivelse med et foto hjelpe deg med å legemliggjøre noen ideer. Det viktigste er ikke å være redd for å eksperimentere, da lærer du hvordan du lager bryllupsbuketter, så vel som mange kreative gaver og håndverk.

Du trenger sjokolade fra esken. Det er ønskelig at de er i folie. Ta bølgepapp i forskjellige farger og skjær det i firkanter og rektangler. Hvert element må brettes til bredden på kronbladet og kuttes på det med forskjellige former og dybder. Etter at du har brettet ut kronbladene, bruk en tannpirker for å gi dem en form, litt vridende.

Du trenger sjokolade fra esken. Det er ønskelig at de er i folie. Ta bølgepapp i forskjellige farger og skjær det i firkanter og rektangler. Hvert element må brettes til bredden på kronbladet

Les også: Blomster fra servietter med egne hender. Trinn for trinn fotolunger

Ta en bakefilm og skjær en firkant ut av den. Pakk godteriet slik at bunnen av filmen kan festes med gulltråd. Ta nå de forberedte bølgepappebladene og pakk gradvis inn godteriet.

Ta en bakefilm og skjær en firkant ut av den. Pakk godteriet slik at bunnen av filmen kan festes med gulltråd. Ta nå de tilberedte bølgepappebladene og pakk gradvis inn godteriet.

Det er ønskelig at det første laget ikke er veldig åpent, da vil papiret dekke godteriet og det vil ikke være synlig. Videre kan du fikse flere frodige kronblad. Lag flere roser i forskjellige størrelser. Du kan finne ut hvordan du lager ublåste knopper for å få en original bukett.

Det er ønskelig at det første laget ikke er veldig åpent, da vil papiret dekke godteriet og det vil ikke være synlig. Videre kan du fikse flere frodige kronblad. Lag flere roser i forskjellige størrelser. Du kan finne ut hvordan du lager ublåste knopper for å få en original bukett.

Form blomstene til en bukett. Dette kan gjøres på forskjellige måter, for eksempel ved å feste knoppene på et spyd, ved hjelp av en trådramme, en skumkule eller polyuretanskum..

Form blomstene til en bukett. Dette kan gjøres på forskjellige måter, for eksempel ved å feste knoppene til et spyd, ved hjelp av en trådramme, en styrofoamkule eller polyuretanskum.

Avhengig av størrelsen kan du lage en bryllupsbukett eller bare en søt bukett for interiør.

Avhengig av størrelsen kan du lage en brudebukett eller bare en søt bukett for å dekorere interiøret ditt.

Her er hva du kan få:

en bukett søtsaker

Til for nybegynnere å lage en bukett med søtsaker, bare lager det nødvendige materialet og følg trinnvise bilder og instruksjoner. Lag blomstermesterverk med svoimi-rukamy.com og presenter hyggelige overraskelser for dine nærmeste.