Et utvalg håndverk for førskolebarn. Alle nye varer

nye ting for barnehagekunst

Kanskje den mest morsomme aktiviteten for barn er å lage håndverk. Barn er glade for å skape noe interessant og attraktivt. I denne artikkelen bestemte vi oss for å tilby deg fantastisk håndverk for barn, som vil være veldig enkelt å gjøre med egne hender. Vi vil tilby deg alle nyhetene på dette området, og vi håper at barnet ditt vil like å lage med egne hender og få uvirkelig glede av denne prosessen..

Nytt håndverk for barn. Lyse ideer

Interessant håndverk fra engangstallerkener.

Fisk.

For å få et hyggelig humør må du lage noe lyst og samtidig uvanlig. Tropisk fisk er et godt alternativ for deg. For å lage dem må du kjøpe papirplater. Selvfølgelig trenger du lyse farger for å male dem. Beskriv dem slik du synes. Det kan være noen interessante striper eller fancy mønstre. Og når dine lyse farger tørker på en tallerken, limer du finnene til fisken din.

nye ting for barnehagekunst

DIY barnehage lager alle nye varer

Akvarium.

Engangsplater er også egnet for å sette opp et akvarium. I dette tilfellet trenger du allerede et par plater som er koblet til hverandre. Videre er det nødvendig å kutte bunnen av en plate. Lim undervannstegnene på den andre tallerkenen. Og for større effekt, bruk cellofan. Det er verdt å si at når du lager undervannsverdenen, bør barnet ditt definitivt bruke skjellene han samlet om sommeren på stranden..

håndverk i barnehagen nytt

Nyttårskrans.

Forbereder du deg aktivt på nyttår? Deretter vil en vanlig papirplate hjelpe deg med å lage en vakker krans for hjemmepynt uten unødvendige bekymringer..

nye kunsthåndverk for barn

Dr. Aibolit.

Det er veldig enkelt å lage din favoritt tegneseriefigur – doktor Aibolit fra en tallerken. I tillegg til papirplaten, bør du forberede følgende materialer:

  • rosa og hvit papp,
  • markør og lim,
  • trådglass,
  • knapper for øynene.

Framgang:

  1. Selvfølgelig må du vise dine ferdigheter i å lage et slikt håndverk. Først, på et ark med rosa papp, tegner du tegnets hode og kutter det ut..
  2. Vi begynner å jobbe med en papirplate. Den må brettes i to og kuttes. En del av tallerkenen må også kuttes i to..
  3. Merk skjegget på disse bitene. Ikke glem bart. Klipp ut disse detaljene.
  4. Vi tar et hvitt pappark og lager en lue av den til helten vår.
  5. Lim deretter alle delene til den rosa pappa. Tegn et kryss på hatten, og ikke glem å feste glass til håndverket ditt.

håndverk i barnehagen nye varer

Knappeapplikasjoner.

Knapper i forskjellige farger og størrelser hjelper deg med å lage en original komposisjon. Det er et stort antall knappprogrammer. De er ikke vanskelige å lage. Velg først noe som passer for deg selv, og bare deretter ta opp knappene. Gjør markeringene dine, vær tålmodig, og ikke glem limet. Som et resultat får du mye interessant håndverk..

håndverk i barnehagen nye varer

lager nye ting i barnehagen

nytt håndverk for barn

Nye håndverk fra gresskarfrø.

Håndverk kan være veldig mangfoldig. Men i denne artikkelen finner du bare nye varer. Det er umulig å glemme i denne artikkelen at det i dag er mange naturlige materialer som ganske vellykket brukes til å lage håndverk. Gresskarfrø bidrar til å lage det mest interessante håndverket. Det kan være hvilken som helst komposisjon eller til og med interessante utstillinger..

For eksempel, hvis du bruker lys plasticine, kan du lage interessante blomster. Plasser dem i vasen, og selve vasen på det mest fremtredende stedet. Barnet vil være veldig fornøyd med et slikt produkt..

håndverk nytt

Og du kan også lage en applikasjon av gresskarfrø – gås.

håndverk nytt

Gresskarfrø kan hjelpe deg med å lage et originalt juletreet leketøy. Du limer bare gresskarfrøene til en isoporskule. Og til slutt, dekorere den med gyllen maling.

nye håndverk

Blyantspon for originalt håndverk.

Hvert barn kan bruke blyantspon for håndverket sitt. Det er verdt å merke seg at mange interessante produkter også kan fås fra den. Chiphåndteringsteknikken er veldig enkel. På arket skildrer du ganske enkelt en tegning, men du dekorerer den ikke med maling, men med vakre og jevne spon..

Se hvilke ideer for håndverk vi tilbyr deg.

barnehåndverk med egne hender nye ting

nye ting for barnehagekunst

Enkelt håndverk for barnehagen fra papir og papp. 

I vår artikkel, i tillegg til komplekse produkter, kan du finne håndverk for barnehagen, som barn vil lage med egne hender. Selvfølgelig liker barna å jobbe med papir og lage noe interessant ut av det. Sørg for å velge lyst papp og fargerikt papir for slike håndverk for barn. Sjekk alt det beste nye papp- og papirhåndverket til barnehagen.

håndverk i barnehagen nye varer

barna lager nytt

nye ting for barnehagekunst

DIY barnehage lager alle nye varer

Et enkelt håndverk for hagen. Harekurv.

Hvis du viser litt fantasi, kan du lage et interessant håndverk. Ta for dette formålet en sylinder og tape av rosa og hvit farge. Skjær ørene ut av papp.

DIY barnehage lager alle nye varer

Dekk dem og sylinderen med tape. Fest ørene. Ikke glem å tegne ansiktstrekkene til haren din..

nye ting for barnehagekunst

Kylling med kyllinger.

Å lage dette håndverket er veldig enkelt. For å lage den kan du trenge engangskopper, som du må lime med sterkt gult papir. Det er også verdt å feste separate kroppsdeler til kyllingene, for eksempel nebb og øyne. Lag ben for håndverket ditt separat fra pinner og papp.

DIY håndverk for barn alle nye ting

Pinnsvin.

Det neste håndverket er også enkelt i utførelsen, og absolutt alle skolebarn kan klare det. For håndverk trenger du vanlig plasticine og frø. Vi lager basen til et pinnsvin av plasticine, og så lager vi nåler av frø.

enkle håndverk for nye barnehager

Endelig

Som du kan se, er det i dag et stort antall håndverk, blant hvilke det er nye varer. I denne artikkelen har vi bare samlet det beste håndverket for deg. Og hvis du ikke vet hva du skal gjøre med barnet ditt, så legg merke til ideene våre, og så vil barnet ditt bli revet med av en interessant aktivitet og hyggelige inntrykk..