Fasjonable frisyrer i all hast

Vi lager fasjonable frisyrer i en fart, foto

Hvis du er eier av langt hår, har du sikkert et spørsmål om hvordan du styler det raskt og moteriktig om morgenen, eller lager en frisyre som passer for alle anledninger: å gå på jobb, på college, på en date, etc. Denne sommeren i hestehaler er tilbake på moten. Men du må innrømme at det å gå hver dag med en hale, som er festet med fargede elastikk, raskt vokser. Artikkelen vil fokusere på hvordan du raskt og interessant samler hår i en hestehale. Det tar bare et par minutter, det viktigste er å forstå teknikken og “få hendene på”. Så la oss begynne å beskrive prosessen.

raske frisyrer hjemme

Før du starter prosessen med å lage en frisyre, trenger du:

 • Hårbørste – børste og kam;
 • gjennomsiktige elastikkbånd;
 • usynlig hår;
 • medium til sterk holdingslakk.
 • Hvis håret ditt ikke er langt nok, ikke fortvil, det er en måte som visuelt gjør det lengre..

Så først må du gre håret godt med en kambørste, og så pass på å gå gjennom håret med en kam. For denne versjonen av halen vil rett hår ikke fungere, krøller vil se mye mer interessant ut. Hvis du ikke har krøllete hår, kan du lage dem med et krøllejern. For å gjøre dette vil det være nok bare å vri tipsene, du trenger ikke å påføre lakk.

Samle den øvre delen av håret (fra templene til kronen) i en hestehale. Gjør det samme med det gjenværende håret. Så du har to haler..

rask frisyre for langt hårrask frisyre for langt hår

Bruk trådene på den øvre halen, lukk den nedre mens du krøller krøllene innover. Dryss med lakk for å fikse, og frisyren er klar til å gå.

Lei av å dekorere hestehalen med gummibånd? Vurder deretter alternativet for hvordan du skal dekorere hestehalen med dine egne hårstrå..

Metode nummer 1:

 • lage en høy hale;
 • fikse med et fargeløst gummibånd;
 • bruk en hårstrå fra bunnen av hestehalen for å skjule strikken ved å vikle tråden rundt elastikken;
 • bruk små usynlige tråder for å sikre tråden;
 • fikse med lakk.

rask frisyre for langt hår

Metode nummer 2:

 • lage en høy hale;
 • fikse med et fargeløst gummibånd;
 • fra den nedre hårstrengen, som ligger i halen, fletter en vanlig pigtail;
 • deretter, forsiktig slik at fletten ikke faller fra hverandre, vikle den rundt elastikken;
 • sikre den med usynlighet;
 • fikse med lakk.

frisyrer for jenter rasktfrisyrer for jenter raskt

En vanlig hale kan også dekoreres med fletter. For å gjøre dette er det nok å skille krøllene foran på hodet, deretter dele dem i ensartede bunter og veve fletter av hvilken som helst type fra dem. Etter at alt er klart, kobler du flettene med det gjenværende håret og knytter hestehalen..

Hvis du ikke vet hvordan du fletter, kan du diversifisere frisyren din ved å skape ekstra volum. For å gjøre dette må du gjøre volum med en kamkam, smøre fingrene med hårvoks og løpe langs røttene. Fest det resulterende volumet med lakk.

Saml hår forsiktig i en hestehale uten å ødelegge volumet.

Saml forsiktig hår i en hestehale uten å ødelegge volumet

Du kan også stikke håret inn i en retro hestehale. For å gjøre dette må du skille (nærmere templet). Ved hjelp av en kam kan du lage en bouffant, samle hår i en hestehale. Fest endene av halen på et bredt krøllejern og kam for å skape volum. Legg smellet til den ene siden, eller fest under halen.

Se også: Slik vever du armbånd fra gummibånd på fingrene

En lav hale er egnet for å lage et strengt bilde. For å gjøre dette, ved hjelp av spesielle strykejern, er det nødvendig å rette håret, gre det til den ene siden og fikse halen med et elastisk bånd eller hårklips. For å legge til et romantisk preg, kan du knytte halen med et lyst satengbånd.

For å legge til et romantisk preg, kan du knytte halen med et lyst satengbånd

Halen vil se bra ut på bakgrunn av en pigtail foran. For å gjøre dette må du samle håret på den ene siden, velge den sentrale tråden, flette en løs, voluminøs flette og koble den til halen.

For å fjerne smellene interessant kan du gre hårstråene i smellene, lage ekstra volum, løfte dem opp og sikre dem med usynlighet.

For interessant å fjerne smellet, kan du gre hårstrengene i smellene, lage ekstra volum, løfte dem opp og sikre dem med usynlighet. Fest det gjenværende håret i en lav hestehale..

For interessant å fjerne smellet, kan du gre hårstrengene i smellet og lage ekstra volum

Hvis du vil visuelt redusere lengden på håret ditt, kan du bruke følgende metode for å knytte haler:

lag en lav hestehale, fest den løst med en gjennomsiktig hårstrikk;

legg pekefingeren og langfingrene nedenfra og tre dem i midten gjennom elastikken, ta tak i halen og strekk den inn i hullet under elastikken;

lag en lav hestehale, fest den løst med en gjennomsiktig hårstrikk;

fest tett, legg hårstråene slik at elastikken ikke er synlig.

I sommervær er en frisyre som avslører nakken din perfekt. For å gjøre dette, skille håret som er nederst, flette det, kombinere med det gjenværende håret, lage en hestehale og deretter gulu.

Vakre frisyrer i all hast

Eksperimenter med dine egne frisyrer, og så vil ditt generelle utseende se vakkert og komplett ut..