Foamiran snøfnugg

Snøfnugg fra foamiran foto og mesterklasse

Foamiran er et mykt og plastmateriale som nylig har blitt populært blant nålekvinner. I europeiske land lager Thomas deres dukker, og i vårt land gjør du ofte blomsteroppsatser. Mulighetene for dette materialet er ikke begrenset til dette, fordi det er enkelt å kutte, og ved oppvarming kan det ta hvilken som helst form. Hvis du vil dekorere interiøret på en original måte for vinteren, kan du prøve å lage snøfnugg av foamiran.

Snøfnugg fra foamiran, mesterklasse

Et foamiran snøfnugg kan ha absolutt enhver form. Du kan lage den samme snøfnugg av dette materialet som av papir. For å gjøre dette, bruk diagrammene fra Internett for å overføre malen til fom.

Et foamiran snøfnugg kan ha absolutt enhver form. Du kan lage den samme snøfnugg av dette materialet som av papir. For å gjøre dette, bruk diagrammene fra Internett for å overføre malen til fom.Foamiran snøfnugg

Åpent snøfnuggskjema

åpent snøfnuggskjema

Enkelt snøfnugg

Enkel snøfnugg av papir

Graciøst snøfnugg

vakkert papir snøfnugg mønster

Du finner flere mønstre av snøfnugg i papir i artikkelen: Snøfnugg. Skjære sjablonger

Moderne nålekvinner bestemte seg for å bruke alle mulighetene for dette materialet og tilbød å lage et omfangsrikt snøfnugg av foamiran. For å gjøre det trenger du flere emner i forskjellige størrelser. Du velger selv fargevalget for håndverket.

For å gjøre det trenger du flere emner i forskjellige størrelser. Du velger selv fargevalget for håndverket.Mal for volumetriske snøfnugg fra Thomas

Totalt bør du ha 10 emner, hvorav 4 er de største, og resten er små og mellomstore. Påfør hver del på strykejernet slik at det får en litt buet form..

Totalt bør du ha 10 emner, hvorav 4 er de største, og resten er små og mellomstore. Påfør hvert stykke på strykejernet slik at det får en litt buet form.

Etter at alle detaljene er klare, kan du lime dem sammen. Dekorer snøfnugg med perler festet til en fiskelinje eller lim halvperler til den. Volumetrisk snøfnugg fra Thomas er klart.

Etter at alle detaljene er klare, kan du lime dem sammen. Dekorer snøfnugg med perler festet til en fiskelinje eller lim halvperler til den. Det volumetriske snøfnugget fra Thomas er klart.

Prøv å lage et snøfnugg selv. Hvis du ønsker det, kan du farge det for å gi det originale vintertoner. Bruk Thomas snøfnugg til å dekorere en bøyle eller pannebånd. Slike snøfnugg vil lage en vakker vinterkrone..

Prøv å lage et snøfnugg selv. Hvis du ønsker det, kan du farge det for å gi det originale vintertoner. Bruk Thomas snøfnugg til å dekorere en bøyle eller pannebånd.

Bli inspirert av mesterklassene til erfarne nålekvinner og prøv å lage gjør-det-selv snøfnugg fra foamiran.