Frisyrer for rotete hår

Du kan gi frisyren din en form ved hjelp av en vanlig kam av tråder.

Hver jente var i en situasjon der hun raskt måtte komme til et viktig møte, og hun hadde bare ikke tid til å vaske hodet. Hvordan se attraktiv ut med et skittent hode? I denne artikkelen vil vi snakke om hva du kan gjøre frisyrer for skittent hår. På bare 10-15 minutter vil du selv sette ting i orden på hodet ditt og lage en vakker styling med egne hender.

Ryggbørste - førstehjelp for uvasket hår

Ryggbørste – førstehjelp for uvasket hår

Det er ingen hemmelighet at uvasket hår raskt mister volumet og henger som “istapper”. Du kan gi frisyren din en form ved hjelp av den vanlige haugen av tråder med en kam. Etter det, samle håret i en bolle eller hestehale. Takket være fleecen vil det ikke være synlig at du har et uvasket hode. Du kan skjule tråder av forskjellige lengder på denne måten, men du bør ikke misbruke det, siden fleecen påvirker hårets struktur negativt.

Frisyrer for skittent hårfoto, gjør det selv

Hvordan lage en våt håreffekt

Selv om håret ditt er veldig skittent, noe som skjer på lange turer, vil mousse komme til unnsetning. Påfør hele hårets lengde og tørk deretter for å danne krøller eller bruk en diffusor. Det er mye lettere for eiere av krøllete eller litt krøllete krøller å lage krøller ved hjelp av skum, selv på uvasket hår.

Hvis håret ditt er rett eller ikke veldig langt, bruk en mousse for å glatte det ned og gre det tilbake

Hvis håret ditt er rett eller ikke veldig langt, bruk mousse for å glatte det ut og gre det tilbake. Du kan knytte en hestehale eller lage et skall, mens den glatte frisyren vil se ganske feminin og elegant ut..

Skalfrisyre for uvasket hår

Skjell frisyre

Dette er en av de mest populære frisyrene som både voksne kvinner og jenter kan gjøre alene. Det er gjort ganske enkelt: du må vri håret til et skall og fikse det med hårnål eller en hårnål. Hvis du deler trådene i to deler og vrir hver av dem, får du et dobbelt skall.

Skjell ser originale ut på ferdige ruller som selges i kosmetikkbutikker

Skjell ser originale ut på ferdige ruller som selges i kosmetikkbutikker. Du kan skjule skittent hår ved å begynne å vri trådene fra smellet og pakke dem tilbake. Greske frisyrer er laget på en lignende måte..

Tilbehør til frisyrer for skittent hårTilbehør til frisyrer for skittent hår

Les også: Mote frisyrer i all hast

Tilbehør til frisyrer for skittent hår

Hvis du har smell, vil frisyrer med et skjerf se originalt ut. Siden smell er det korteste håret, er fettigheten deres mest merkbar. Hvis du har muligheten, så prøv å vaske minst smellet, hvis ikke, må du stikke den eller på en eller annen måte skjule den. Frisyrer med skjerf ser originale ut på samlet eller løst hår. De vil også bli en reell frelse for eiere av kort hår..

Hvis du har smell, så vil frisyrer med et skjerf se originalt ut

Ulike hårnåler eller pannebånd med blomster for hår vil bidra til å skjule skittent hår. Du kan lage forskjellige tilbehør selv som vil hjelpe i det mest uventede øyeblikket..

Se en nyttig video: Frisyrer for rotete hår

Nå vet du at du kan lage forskjellige frisyrer med egne hender for skittent hår, det viktigste er å ha en kam og forskjellige hårnål for hånden..