Gamle jeans – nye ideer med bilder

Hva du kan sy fra gamle jeans med egne hender med diagrammer. Bilde

Hver jente har gamle jeans i garderoben som allerede er ute av moten, men det er fortsatt synd å kaste dem. Det viser seg at jeans kan være et godt materiale for å lage nye kreative ting og håndverk. Vi inviterer deg til å finne ut, hva du kan sy fra gamle jeans med egne hender med diagrammer. Elskere av håndlagde har kommet med mange interessante ideer, så se bildene og bli inspirert.

DIY klær fra gamle jeans

Hva kan sys av jeans? Det enkleste og mest populære alternativet er sy shorts. Å klippe av gamle jeans og trimme kantene kunne ikke vært enklere..

Noen fashionistas frynser bare kantene for å legge til et stilig utseende på klærne, andre prøver å kutte hull og etterligne scuff -effektene.

Noen fashionistas frynser bare kantene for å gi klærne et stilig utseende, mens andre prøver å kutte hull og etterligne scuff -effektene. Alt avhenger av stilen på bildet ditt, personlige preferanser og materialet som er tilgjengelig..

Hva kan sys av jeans? Det enkleste og mest populære alternativet er å sy shorts. Det er ingenting enklere enn å klippe gamle jeans og gjøre kantene ferdig på en original måte. Noen fashionistas frynser bare kantene.Foto av shorts fra gamle jeans

Shorts med blonderinnlegg vil se kreative ut. For å gjøre dette må du kutte i den øvre delen, og deretter sy blonder av hvilken som helst farge der..

Shorts med blonderinnlegg vil se kreative ut. For å gjøre dette må du kutte i den øvre delen, og deretter sy blonder av hvilken som helst farge der.

En annen populær idé er sy et skjørt av jeans. Dette gjøres ofte av unge mødre, hvis barn raskt vokser ut av nyinnkjøpte klær. Hvis datterens jeans har blitt små, klipp dem av, og sy dem deretter i volangstoff for å lage et vakkert skjørt.

En annen populær idé er å sy et skjørt ut av jeans. Dette gjøres ofte av unge mødre, hvis barn raskt vokser ut av nyinnkjøpte klær.

Hvis du har en liten denim, kan du sy et skjørt til en voksen jente. Det viktigste er at produktet er stilig og pent, fordi du vil være en fashionista!

Hvis du har en liten denim, kan du sy et skjørt til en voksen jente. Det viktigste er at produktet er stilig og pent, fordi du vil være en fashionista!

For håndverkere som har gode skjære- og syferdigheter, anbefaler vi å prøve å sy en vest av gamle jeans. For å få produktet til å se vakkert ut, må du jobbe litt..

For håndverkere som har gode skjære- og syferdigheter, anbefaler vi å prøve å sy en vest av gamle jeans. For å gjøre produktet vakkert må du jobbe litt.Foto av et forkle fra gamle jeans

Forkle for gjøremål – en annen ide om hva du kan sy fra gamle jeans. Lommene vil ikke bare dekorere forkleet, men også bli et praktisk sted for klesklyper, tråder og hansker under hagearbeid..

Et forkle for gjøremål er en annen idé å sy av gamle jeans. Lommene vil ikke bare dekorere forkleet, men også bli et praktisk sted for klesklyper, tråder og hansker under hagearbeid.

Originale ideer om hva du skal sy fra gamle jeans

Hvis du ikke liker klær laget av gamle jeans, kan du prøve å bruke dem til andre formål. Sy for eksempel en pose. Det kan være mange modeller, det viktigste er å tenke seg om på forhånd, tegne et diagram og begynne å sy.

Hvis du ikke liker klær laget av gamle jeans, kan du prøve å bruke dem til andre formål. Sy for eksempel en pose. Det kan være mange modeller, det viktigste er å tenke seg om på forhånd, tegne et diagram og begynne å sy.Jeansveskeopplegg

Det er ikke nødvendig å beskytte hvert eneste stykke jeans, fordi en pose laget av strimler eller identiske firkanter ser vakker ut. I dette tilfellet kan du til og med lage en fryns på emnene og sy dem sammen..

Det er ikke nødvendig å beskytte hvert eneste stykke jeans, fordi en pose laget av strimler eller identiske firkanter ser vakker ut. I dette tilfellet kan du til og med lage en fryns på emnene og sy dem sammen.Foto av et teppe laget av jeans

Trenger du et nytt nettbrett eller etui? Sy den av gamle jeans etter ditt mønster. Det er nok å måle bredden og høyden på enheten, legge til 1 cm i sømmene og sy.

Trenger du et nytt nettbrett eller etui? Sy den av gamle jeans etter ditt mønster. Det er nok å måle bredden og høyden på enheten, legge til 1 cm i sømmene og sy.

Originale telefonvesker er hentet fra denimlommer. Du trenger ikke finne på noe her, bare kutt lommene forsiktig ut, sy det samme stoffstykket på baksiden og finn ut hvordan du lager et håndtak. Dette etuiet er praktisk å bruke for lading av telefonen, spesielt hvis du har en kort ledning.

Originale telefonvesker fås fra denimlommer. Du trenger ikke finne på noe her, bare kutt lommene forsiktig ut, sy det samme stoffstykket på baksiden og finn ut hvordan du lager et håndtak.

Vil du understreke originaliteten til interiøret? Prøv deretter å sy gammelt jeansteppe. For å gjøre dette trenger du de samme rutene og rektanglene som du trenger å sy sammen. Noen nålekvinner lager en utkant på hver firkant for å gjøre teppet rufsete i sømmene..

jeansshortsFoto av shorts fra gamle jeans

Arrangører – Dette er en annen idé for hva du kan sy av gamle jeans. Du kan sy jeanslommer på et enkelt stykke stoff. Det er praktisk å henge en slik organisator på veggen nær arbeidshjørnet..

Arrangører er en annen idé å sy av gamle jeans. Du kan sy jeanslommer på et lerret i ett stykke

Elskere av bordlamper kan i henhold til ordningen lage vakre lampeskjermer for lamper fra gamle jeans i henhold til ordningene.

Elskere av bordlamper kan lage vakre lampeskjermer for lamper fra gamle jeans i henhold til ordningen i henhold til ordningen.

Når du vet at du kan sy fra gamle jeans med egne hender med diagrammer, kan du dyktig bruke unødvendige klær til å lage ting og håndlagde gjenstander. Vis fantasien din, så kan du sy originale produkter til gave eller salg.