Gjør-det-selv vakre kort til mors dag

vakre kort til mors dag gjør det selv

Ethvert mors hjerte vil smelte av et barns gave. Og ikke bare en gave, men en håndlaget. La det være klønete og klønete, men fra en ren barnesjel. Og kalyaks – små barn, og søknader fra barnehagene, og ungdomsskolegaver til morsdagen, holder mødre forsiktig, og ikke bare i esker, men også i hjertet. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du kan lage gjør-det-selv morsdagskort. Og for deg vil vi presentere enkle ideer som også kan være flotte.

Postkortopprettingsdetaljer

Generelt kan postkort være både i den klassiske versjonen – malt, og i form av et applikert og volumetrisk utseende, så vel som til og med brodert.

vakre kort til mors dag gjør det selv

Produktets grunnlag kan være i en uvanlig form, for eksempel for å indikere feiringen som det skal presenteres for. For eksempel i form av et nyttårsdekorasjon, eller vårutstyr, og kanskje til og med i form av en bursdagskake!

Applikasjonen vil alltid dekorere postkortet. Det kan være i form av en buket som ikke falmer, for eksempel tusenfryd. For å gjøre dette, kutt ut kronbladene fra et hvitt stykke papir brettet flere ganger, og klipp deretter ut runde sentre fra gult papir, som kan dekoreres med en kantkant langs kanten.

hvordan lage et postkort med egne hender til mamma

Nå tok de grønt papir og kuttet noen nudler til stilkene, og skar ut bladene i en bølget linje fra det samme papiret. Nå limer vi stilkene våre direkte med en bukett til postkortet, limer deretter de hvite kronbladene med feil side til stilkene i en sirkel, i midten limer vi de gule sentrene, og til slutt, grønne blader, de trenger et par – tre for hver blomst. Og til slutt knytter vi buketten vår med en vakker sløyfe, selvfølgelig, også i form av en applikasjon.

vakre kort til mors dag gjør det selv

gjør-det-selv mors dagskort

Hvis du vil vite hvordan du lager et postkort med egne hender til mor, kan litt informasjon være nyttig for deg. Fra et vanlig postkort kan du enkelt lage et uvanlig ved å lime noe på det som vil gi det eksklusivitet. For eksempel et dobbelt hjerte. Først kutter vi dem ut av tosidig rødt papir, deretter skjærer vi hver i en spiral. Nå limer vi begynnelsen på spiralene til hver av sidene, og limer de midterste sammen.gjør-det-selv mors dagskort lyser

Eller du kan prøve å lage en applikasjon på et postkort fra knapper. Vi lager blomster av dem, og stilkene med en vase kan ganske enkelt fullføres..hvordan lage et postkort med egne hender til mamma

For å lære å lage vakre postkort til morsdag med egne hender, må du ikke bare ha hendige materialer, men fantasi. Garnrester kan også nyttig brukes til å dekorere postkort. For å gjøre dette, først tegner vi en kontur, deretter belegger vi den inne i tegningen med lim – med blyant eller geistlig, og legger ut flerfarget garn i bølgete linjer, fra grønt, selvfølgelig legger vi ut stilkene og bladene.gjør-det-selv mors dagskort lyser

Endelig

Denne artikkelen har listet opp noen av morsdagskortene du alltid kan lage selv. Husk at mamma vil godta enhver gave, overraskelse eller enkel kalya – malya med takknemlighet og stor glede. Hun er alltid glad for å motta håndverk fra hendene på barnet sitt. Derfor ikke nøl, vær så snill moren din, for smilet hennes og glimten i øynene er dyrere enn noen pris.!