Håndverk for klasse 1: Interessante ideer

hva skal jeg lage i klasse 1

Leksjoner på skolen kan virke kjedelige. Og derfor, for at førsteklassinger skal ombestemme seg, er det verdt å regelmessig arrangere kreative leksjoner for dem. I slike klasser kan du forme av plasticine, skjære ut figurer og generelt lage originalt håndverk. Og hvis du vil se håndverk for førsteklassinger som du kan lage med egne hender, så kan du gjøre det i denne artikkelen. Her vil vi tilby interessante håndverksideer for elever i 1. klasse.

Håndverk for førsteklassinger

Plastinimaling med skjell. 

DIY håndverk i klasse 1

I kreativitetstimer med førsteklassinger kan du lage et så interessant håndverk. Dens opprettelse er verdt å beskrive nå..

 1. Så et ark tykt papp skal smøres med plasticine. I dette tilfellet bør plasticine velges i “marine” serien. Det følger at du må forberede plasticine: blå, turkis, blå og grønn.
 2. For å lage et slikt bilde, er det verdt å forberede tilbehør på et marint tema. Disse kan være: havstein og skjell.
 3. Nå er det verdt å gjøre et avtrykk av en sjøstjerne på et ark med plasticine. For å gjøre dette trenger du en sjøstjerneformet barneform, som skal festes til pappa med plasticine og legge press på den..
 4. Etter det skal skjellene legges ut inne i tellerstjernen. I dette tilfellet legges skjellene ut ved å trykke lett på dem..
 5. Andre dekorative elementer bør plasseres ved siden av stjernen, mens du lager et vakkert mønster..
 6. For å gjøre bildet lyst og attraktivt, bør noen skall og andre dekorative elementer males med akrylmaling.

håndverk klasse 1DIY håndverk for klasse 1håndverk for klasse 1 er enkeltenkelt håndverk for førsteklassingerDIY håndverk i klasse 1

Vi skalper en kanin av plasticine.

I denne artikkelen vil vi liste noen av håndverkene for klasse 1. Slike håndverk kan gi en positiv stemning til alle studenter. Plasticine brukes ofte i kreative sysler. Og dette er ikke overraskende. Tross alt utvikler modellering hendene til studenter og hjelper dem å drømme seg opp. I kreative leksjoner, prøv å lage en kanin med elevene dine.

enkle håndverk for klasse 1

Framgang:

 • For å forme en kanin er det verdt å ta en blokk med plasticine. I dette tilfellet brukes grå eller hvit plasticine. Så denne baren anbefales å deles i to..
 • En del av plasticinen bør deles i 4 flere deler. Som et resultat får du 1 stor del og 4 små deler..
 • Det store stykket er kaninens torso. Det anbefales umiddelbart å rulle det til en oval.
 • Med små biter bør du gjøre følgende:

-Ett stykke vil være beina på dyret. For å lage dem må du dele dette stykket i 4 like deler (for dette bør du bruke en kniv til å kutte plasticine). Etter det lages hver del i form av en dråpe. I dette tilfellet bør dråpene dine flates ut på den ene siden..

-Den andre delen skal kuttes i 2 deler. Fra disse delene kan du lage ører for en kanin..

-Det tredje stykket er egnet for å lage en hare på en hare..

-Og den fjerde delen av plasticinen bør settes til side for nå. Fra den vil du lage en snute og en hale for en kanin.

 • På neste trinn limes hodet til ørene, og bena limes til kroppen. Og for at dyrets hode skal holde godt, er det verdt å stikke en halv fyrstikk inn i kroppen.
 • Nå samler vi harefiguren ved å koble alle delene sammen..
 • Etter det begynner vi å lage snuten. Først må du lage nesen. For å gjøre dette limer du en liten kule plasticine på riktig sted. Under nesen er det verdt å plassere et par flatede ovaler som vil etterligne kinnene. Du må lage øyne for en kanin av svart plasticine. Og for å gjenopplive dem, lim gjenskinn til dem..

På slutten er det verdt å lage slisser på kaninens ben. Til dette brukes stabler eller en plastilinkniv..

håndverk for førsteklassingerhåndverk for elever i 1. klasseDIY -håndverk for førsteklassingerDIY -håndverk for elever i 1. klasseGrade 1 enkelt håndverkDIY -håndverk for førsteklassinger

håndverk for klasse 1

Hvordan lage et maleri av blader.

Førsteklassinger på høstdagen lager forskjellige håndverk av tørt herbarium. Det enkleste alternativet er å lage et maleri. For denne jobben bør du forberede:

 • blader,
 • tomt albumark,
 • lim.

Framgang:

Først og fremst er det verdt å bestemme seg for mønsteret. Deretter anbefales det å tegne en grov skisse på papiret med en enkel blyant. Og for at bildet skal se lyst ut, må du male over noen steder i form av en himmel og en innsjø med akvareller. Så snart malingen tørker, bør herbariet legges ut på bildet..

Deretter anbefales det å påføre lim på de ønskede områdene i maleriet. Og på toppen, med pene bevegelser, er det verdt å stikke bladene. I dette tilfellet er bildet fylt med herbarium fra topp til bunn. I dette tilfellet bør det neste laget dekke det forrige.

På slutten anbefales det å dekorere håndverket med en lys sol. Og legg til noen flere detaljer.

DIY håndverk for klasse 1Grade 1 lett håndverkhåndverk for barneskoleelever

håndverk for barneskoleelever

Endelig

Nå vet du om hvilket håndverk som finnes for klasse 1 med egne hender. Utfyll disse ideene med fantasien din. La gutta drømme og vær sikker på at de definitivt vil like det.