Håndverk fra kjegler med egne hender, fotoprogrammer for barn

Håndverk av furu- og grankogler for barn og voksne. Bilder og diagrammer

Kjegler er et av de vanligste naturmaterialene som brukes i håndverk i skole og barnehage.. Originalt håndverk fra kjegler selv små barn under veiledning av voksne kan gjøre det. Ordninger og bilder – en mulighet til å finne kreative ideer og vise kreativitet. Å lage kjegleprodukter har en positiv effekt på utviklingen av barn og forbedrer finmotorikken. Tenk deg og håndverket ditt blir ikke verre enn på bildet.

Enkelt håndverk fra kjegler til barnehagen

Går du med barnet ditt i parken eller planlegger å gå i skogen? Ikke glem å samle kjegler og prøv å lage vakre figurer av dem..

Går du med barnet ditt i parken eller planlegger å gå i skogen? Ikke glem å samle kjegler og prøv å lage vakre figurer av dem.Diagram over håndverk fra kjegler

Fordelen med kjegleprodukter er at dette materialet er helt gratis, miljøvennlig og enkelt å bruke. Det er nok å ta flerfarget plasticine og en kjegle, og du får en dyrefigur.

Fordelen med kjegleprodukter er at dette materialet er helt gratis, miljøvennlig og enkelt å bruke. Det er nok å ta en flerfarget plasticine og en kjegle, så får du en figur av et dyr.

Koble støtene med plasticine for å danne fartøyets hode og kropp. Ikke vær redd for å bruke mye plasticine, for med sin hjelp er det enkelt å danne små detaljer og gjenopplive kjeglen..

Koble støtene med plasticine for å danne fartøyets hode og kropp. Ikke vær redd for å bruke mye plasticine, for med sin hjelp er det lett å danne små detaljer og gjenopplive støtet.

Små barn kan læres hvordan man lager kaniner, pinnsvin eller pingviner. Bruk diagrammer eller se bilder av håndverk.

Små barn kan læres hvordan man lager kaniner, pinnsvin eller pingviner. Bruk diagrammer eller se bilder av håndverk.

Hvis du planlegger å dekorere interiøret og fylle det med naturlige notater, er knoppene det ideelle alternativet. Du trenger bare å knytte et bånd eller en snor til humpen og henge den på lysekronen. Hvis du ønsker det, kan du male over støtet med spraymaling eller dryss med gnister. Du kan til og med lage en krans av kjegler..

Hvis du planlegger å dekorere interiøret og fylle det med naturlige notater, er knoppene det ideelle alternativet. Du trenger bare å knytte et bånd eller en snor til humpen og henge den på lysekronen. Hvis du ønsker det, kan du male over støtet med spraymaling eller dryss med gnister. Du kan til og med lage en krans av kjegler.

Bruk ikke bare furukegler til håndarbeid, men også grankegler, da blir håndverket ditt mer variert.

Hva kan lages av kjegler

Ikke tro at du bare kan lage håndverk av kongler. Hvis du demonterer kjeglen i skalaer, er det gode muligheter for kreativitet. Ta en wire cutter og kutt den ene støten i mindre biter. Nå er det enkelt å lage en applikasjon eller en fotoramme.

Skaler fotoramme

Nylig har det dukket opp flere og flere ideer om hvordan du ordner bilder med egne hender. Dekor laget av naturlig materiale vil være et utmerket alternativ for å dekorere et foto..

Nylig har flere og flere ideer dukket opp om hvordan du kan ordne bilder med egne hender. Dekor laget av naturlig materiale vil være et utmerket alternativ for å dekorere et foto.

Klipp ut bildet i form av en sirkel eller firkant. Etter det, snu bildet og begynn å lime vekten fra baksiden. Ikke glem å lage en løkke av båndet. For å gjøre arbeidet pent, lim en annen sirkel på baksiden i form av bildet. En løkke med tape limes mellom sirklene.

Klipp ut bildet i form av en sirkel eller firkant. Etter det, snu bildet og begynn å lime vekten fra baksiden. Ikke glem å lage en løkke av båndet. For å gjøre arbeidet pent, lim en annen sirkel på baksiden i form av bildet. En løkke med tape limes mellom sirklene.Fotoramme laget av kjegler

Lysestake laget av kjegler

Vil du arrangere en romantisk kveld? Da trenger du definitivt lysestaker. Vi foreslår at du lager en lysestake med egne hender av kjegler. Bruk først et par trådkuttere til å kutte kjeglen i skalaer. Etter det tar du tykk papp og skjærer en sirkel ut av den..

Vil du arrangere en romantisk kveld? Da trenger du definitivt lysestaker. Vi foreslår at du lager en lysestake med egne hender av kjegler. Bruk først et par trådkuttere til å kutte kjeglen i skalaer. Etter det tar du tykk papp og skjærer en sirkel ut av den.

Begynn å lime vekten din. Lyset må settes inn i glasset, så pappbasen skal være to ganger diameteren på glasset.

Platene limes i et rutemønster til de overskrider koppens høyde. Når produktet er tørt, kan du sette inn et lys og nyte romantikken.

Kjegleblomster

Ikke tro at bare vinterhåndverk kan lages av kjegler. Hvis du kutter en kongle riktig, og deretter maler emnene i forskjellige farger, blir det enkelt å samle en blomsterbukett.

en bukett med kjegler

Blomsterknopper kan limes til stilkpinner eller festes til en ledning. Du kan prøve å lage en volumetrisk applikasjon av blomsterkegler..

Ikke tro at bare vinterhåndverk kan lages av kjegler. Hvis du kutter en furuskone riktig, og deretter maler emnene i forskjellige farger, blir det enkelt å montere en blomsterbukett. Blomsterknopper kan limes til stilkpinner eller festes til en ledning. Du kan prøve å lage en volumetrisk applikasjon med blomsterkegler.

Boutonnieres er til og med laget av kjegler for brudgom til et bryllup, spesielt hvis et bestemt tema er valgt for denne hendelsen..

Boutonnieres er til og med laget av kjegler for brudgom til et bryllup, spesielt hvis et bestemt tema er valgt for denne hendelsen.

DIY kjegler kurv

Hvis tidligere kurver utelukkende var vevd av vinstokker, har det i dag dukket opp mange andre materialer. Moderne nålekvinner bruker mye avisrør for å veve kurver, kurver og andre produkter. Vil du lage en original kurv med et minimum av tid? Ta deretter kjeglene og koble dem i den nødvendige sekvensen..

Vil du lage en original kurv med et minimum av tid? Ta deretter kjeglene og koble dem i den nødvendige sekvensen.

Les vevingen av en kurv med kjegler fra basen. Ta en tynn ledning og koble kjeglene med den. Du trenger omtrent 10 kjegler for basen. Led støtene rundt støtene til ringen lukkes..

Les vevingen av en kurv med kjegler fra basen. Ta en tynn ledning og koble kjeglene med den. Du trenger omtrent 10 kjegler for basen. Vikl ledningen rundt støtene til ringen er lukket.Kurv av furu

Lag et andre lag til kurven og sett sammen de to ringene i et rutemønster. Håndtaket på kurven er laget på lignende måte, bare i stedet for en tynn tråd brukes en tykk. Ikke glem å lage bunnen av kjegler eller tykk papp.

Håndverk fra kjegler kan gjøres med familien med barn. Felles håndarbeid vil bli et uforglemmelig tidsfordriv. Enkle og komplekse former og kjegledekor – en mulighet til å være kreativ og lage kreative gaver med egne hender.