Håndverk fra plastflasker

Håndverk fra plastflasker. Foto MK

Plastflasker er et allsidig håndverksmateriale. De kan brukes til å lage original dekor for en personlig tomt, leker for barn, samt mange nyttige tilbehør til hjemmet. I denne artikkelen har vi samlet noen ideer for hva du kan gjøre med egne hender fra plastflasker..

DIY plastflaske leker

Materialer:

– flasker;

– syl;

– saks;

– Scotch;

– PVA;

– maling;

– dusk.

 Katamaran laget av plastflasker

Ta to identiske halvliterflasker og i midten av hver tegner du en oval 5 cm bred og 10-15 lang. Den ovale må kuttes ut, og det skal være et hull der du kan plante dukken.

Katamaran laget av plastflaskerKatamaran laget av plastflasker

Koble nå de to flaskene godt med tape. Katamaran klar!

Fontene for barn fra en flaske

Barn elsker å leke med vann, spesielt om sommeren. Fra en vanlig plastflaske kan du lage et leketøy som hjelper deg med å vise triks med vann og vil bli en interessant underholdning på stranden eller på landet..

Fontene for barn fra en flaskeFontene for barn fra en flaske

Bruk en syl i midten eller helt nederst på flasken, og hull i en sirkel. For å få flasken til å se mer attraktiv ut, dekk den med farget tape..

Nå kan du trekke vann, men samtidig må du lukke hullene godt med hånden slik at den ikke tømmer ut. Skru på hetten, og du vil bli overrasket over at vannet ikke renner ut, selv om det er hull i flasken. Begynn å åpne flasken litt, og det renner vann ut av hullene i en fontene. Hemmeligheten er enkel, når flasken åpnes, begynner luften å forskyve vannet, og det strømmer ut gjennom hullene. Denne fontenen kan brukes på landet eller under friluftsliv som servant..

Håndverk fra plastflasker: Papir-maché leker

Plastflasker kan være en god base for en rekke håndverksprosjekter. Skjær papir eller aviser i små biter. Forbered en papir-maché-løsning separat (fortynn PVA med vann i forholdet 1: 1). Nå må papiret dyppes i løsningen og påføres flasken. Dekk til flasken 5-6 strøk og vent til den er tørr. Deretter lager du ytterligere deler av papp, for eksempel vinger til et fly, til en ku eller et annet dyrs bein. Lim alle bitene på flasken og mal den hvit. Etter det kan du male håndverket i en hvilken som helst annen farge..

Papir-maché flaske leker

Ikke vær redd for å fantasere og kutte flaskene, for du kan få original fisk, krokodiller, katter og harer som vil dekorere interiøret i en leilighet eller utsiden av et landsted.

DIY flaskevaser

Ikke hver leilighet har en passende blomstervase, så vi foreslår at du lager en av flasker. Den enkleste måten er å kutte av halsen og deretter smelte resten litt. For at kanten av vasen skal bli pen, fest et ark hvitt papir på toppen og kjør et varmt strykejern over det.

DIY vakre vaser fra plastflasker

For høye blomster kan du bruke flaskehalsen som en holder og en original dekorasjon samtidig. Hvis du tror at en vase fra en flaske ser billig ut, sy et filtdeksel til den.

En plastflaske smelter raskt, slik at du kan holde den litt over ilden og gi den sin opprinnelige form. Etter det, i den øvre delen, lag mange små hull med et loddejern eller en varm nål..

Blomster fra plastflasker til hagen

I dag kan du finne mange workshops om hvordan du lager blomster av foamiran, kaldt porselen, filt eller leire. Imidlertid er den enkleste og billigste måten å lage blomster fra plastflasker, som vil bli en kreativ innredning..

blomster fra plastflasker gjør det selv

Ta en grønn flaske og kutt en stripe ut av den i en sirkel. Tenn et lys og begynn forsiktig å smelte og krølle stripen. Du bør få stilker. Klipp nå ut en blomst med 3-4 kronblad fra flasken. Kantene på denne blomsten må smeltes litt med et lys. Lag separat støvdragere fra flasken og kombiner blomstene med stilken til en vakker komposisjon.

blomster fra plastflasker foto

Smykkeskrin fra plastflasker

Boksen er et viktig tilbehør for hver jente, for takket være denne varen kan du holde orden på smykker og kosmetikk. Hvis du har to identiske plastflasker og en slange hjemme, kan du enkelt lage esken selv..

eske med plastflasker foto

Klipp av bunnene fra flaskene. Begynn å sy slangen til en av dem i en sirkel, og sy deretter den andre delen til glidelåsen. Lag fine sømmer og gjerne med en kontrastfarget tråd for å få håndverket til å se vakkert ut.

DIY smykker fra plastflasker

Håndverk er på moten i dag, så vi foreslår at du prøver å lage gjør det selv smykker av flasker. For å gjøre halskjedet originalt, kutt en tynn spiral fra flasken.

Dekorasjoner fra plastflasker hvordan du gjør det selv

Etter det, ta et lys eller en varm hårføner og begynn å smelte spiralen og vri den gradvis. Etter det kan du feste perlene på det resulterende røret og sikre endene.

Det er mange ideer for smykker og håndverk, det viktigste er et tilstrekkelig antall flasker og fantasi!