Håndverk fra tråder for strikking for hånd

Ideer for tanntråd og strikking

Elskere av strikking har ofte kuler med tråder som ikke lenger er nødvendig, men samtidig er det synd å kaste dem. Selvfølgelig kan du prøve å strikke fargede sokker eller et teppe senere, men det er bedre å transformere gamle gjenstander og dekorere dem med vanlige tråder. I denne artikkelen har vi samlet for deg mange trådhåndverksideer som alle kan lage med egne hender..

Interessante trådhåndverksideer: kreative hodetelefoner

Nødvendige materialer:

-tråder (2 farger)

– saks

– klebrig tape (tape).

Ta tråder i 2 farger. Lengden på hver tråd skal være 3 ganger lengden på ledningen. Fest endene på trådene til ledningene.

Trinn 1: Ta tråder med 2 farger. Lengden på hver tråd skal være 3 ganger lengden på ledningen. Fest endene på trådene til ledningene.

Trinn 2: Fest ledningene med bundne tråder til bordplaten ved hjelp av teip (slik at de ikke beveger seg).

Fest ledningene med bundne tråder til bordplaten ved hjelp av teip (slik at de ikke beveger seg).

Trinn 3: Ta en tråd med grunnfargen som vil være synlig. Kjør denne tråden under de andre, og legg den på toppen av dem. I dette tilfellet dannes en løkke som det er nødvendig å passere hovedtråden og stramme den..

Ta tråden til grunnfargen som vil være synlig. Kjør denne tråden under de andre, og legg den på toppen av dem. I dette tilfellet dannes en løkke som det er nødvendig å passere hovedtråden og stramme den.

Trinn 4: Gjenta forrige trinn. Gjenta 15 ganger for å bytte tråd, og deretter endre farge.

Når du lager knuter, ikke glem å sørge for at “stigen” er spiralformet.

Veggdekor av tråder

Nødvendige materialer:

– trepinne 90 og 120 cm;

– flerfargede tråder;

– saks;

– PVA lim.

For enkel bruk, fest pinnen mellom to stoler.

Nødvendige materialer: - trepinne 90 og 120 cm; - flerfargede tråder;

Trinn 1: Klipp av trådene i forskjellige lengder, med hver trådfarge sin egen lengde. I vårt tilfelle var den lange tråden 60 cm, og den korte var 30.

Trinn 1: Klipp av trådene i forskjellige lengder, med hver trådfarge sin egen lengde. I vårt tilfelle var den lange tråden 60 cm, og den korte var 30.

Trinn 2: Påfør PVA -lim på pinnen. Vi begynner å henge tråder på den og kaster dem over den. Vi prøver å ordne trådene jevnt.

Trinn 2: Påfør PVA -lim på pinnen. Vi begynner å henge tråder på den og kaster dem over den. Vi prøver å ordne trådene jevnt.

Trinn 3: Etter å ha hengt alle trådene, vent til limet tørker. Deretter kutter vi trådene diagonalt.

Tenk deg og velg tegning, fargesekvens, beskjæringsmetode. Resultatet er et veldig originalt dekorelement som vil tilføre et snev av kreativitet til interiøret ditt..

Trinn 3: Etter å ha hengt alle trådene, vent til limet tørker. Deretter kutter vi trådene diagonalt. Tenk deg og velg tegning, fargesekvens, beskjæringsmetode.Tråddekor

Hvordan lage et bilde fra strikketråder

Materialer:

-innrammet lerret;

-tråd av middels tykkelse;

-klebrig tape (tape);

-spraymaling.

Det anbefales å spraye maling ute innendørs og i verneklær. Trinn 1: Lag en trådtegning på rammen.

Det anbefales å spraye maling ute innendørs og i verneklær.

Trinn 1: Lag en trådtegning på rammen. På baksiden av rammen fikserer vi trådene med tape..

Det anbefales å spraye maling ute innendørs og i verneklær. Trinn 1: Lag en trådtegning på rammen. På baksiden av rammen fikserer vi trådene med tape.

Trinn 2: mal lerretet med en eller flere utvalgte farger.

Trinn 3: Etter at malingen har tørket, fjerner du trådene.

Original dekorasjon ved bruk av isothread -teknikk

Materialer som brukes:

-tykt papir (papp, eske);

– tråder i forskjellige farger;

-saks.

Trinn 1: Klipp ut en geometrisk form fra tykt papir, hvilken som helst du liker. Trinn 2: Vi gjør små kutt (2 cm) langs hele figurens lengde i samme avstand fra hverandre.

Trinn 1: Klipp ut en geometrisk form fra tykt papir, hvilken som helst du liker.

Trinn 2: Vi gjør små kutt (2 cm) langs hele figurens lengde i samme avstand fra hverandre.

Trinn 3: Ta tråden, sett den inn i snittet og pakk inn hele formen (bruk resten av snittene), og lag et mønster.

Trinn 4: På slutten av arbeidet, etter at vi har mottatt ønsket mønster, etterlater vi en trådløkke som du kan henge dekorasjonen på.

Floss dekorasjon

Materialer:

– metallring (som en vaskemaskin);

– saks;

– kjede;

– flerfargede tråder;

– superlim.

Trinn 1: Ta en lang tråd, brett den i to, pass gjennom ringen og danne en løkke. Tråden festes til ringen når den skyves gjennom den resulterende løkken.

Trinn 1: Ta en lang tråd, brett den i to, pass gjennom ringen og danne en løkke. Tråden festes til ringen når den skyves gjennom den resulterende løkken.

Trinn 2: Hold ringen i den ene hånden, vind tråden rundt ringen med den andre og før den gjennom løkken. Gjenta til hele ringen er pakket inn. Sørg samtidig for at tråden ligger tett til hverandre..

Hold ringen i den ene hånden, vind tråden rundt ringen med den andre og før den gjennom løkken. Gjenta til hele ringen er pakket inn. Sørg samtidig for at tråden ligger tett til hverandre.

Trinn 3: Lag flere lignende ringer, bare i forskjellige farger. Gjenta trinn 1 og 2 for å gjøre dette.

Trinn 4: De resulterende ringene settes på en kjede.

Alternativt kan du bytte kjeden ved å koble ringene til tråden som de ble pakket inn med. Dette gjøres som følger: i den første ringen blir ikke tråden avskåret etter innpakning, men den tres inn i den andre ringen og vikles rundt den flere ganger, det lages en knute på slutten.

Alternativt kan du bytte kjeden ved å koble ringene til tråden som de ble pakket inn med. Dette gjøres som følger: i den første ringen blir tråden ikke avskåret etter innpakning, men den tres inn i den andre ringen og vikles rundt den flere ganger, det lages en knute på slutten. På samme måte kan du feste både den tredje og den neste ringen. Fargen på tråden kan være enten en eller alternativ. Hvis tråden er over, er det bare å knytte en ny og fortsette å koble ringene..

Når du mottar det nødvendige antallet ringer, knytter du trådene til ekstreme ringer og kobler til en sirkel.

Flettet kopp laget av tråder

Materialer som brukes:

– tråder;

– PVA lim;

– børste;

– saks;

– Kopp;

– bredt tape (eller film);

farge.

Trinn 1: Påfør film eller tape i utsiden av koppen i flere lag. Trinn 2: Tråden 50 cm lang er kuttet og vridd i en spiral og danner en sirkel.

Trinn 1: Påfør flere lag med film eller tape på utsiden av koppen.

Trinn 2: Tråden 50 cm lang er kuttet og vridd i en spiral og danner en sirkel.

Trinn 3: Snu koppen opp ned og legg den på bordet. Plasser den vridde platen (sirkelen) i midten av koppen. Påfør lim på toppen slik at spiralen ikke går i oppløsning.

Trinn 4: Fra den limte skiven, begynn å vikle en ny tråd i en sirkel, i form av en kopp. Vi belegger tråden godt med lim, for pålitelig feste. Vi vikler tråden ikke helt til enden av koppen, og etterlater omtrent 3 cm fra bunnen.

Trinn 4: Fra den limte skiven, begynn å vikle en ny tråd i en sirkel, i form av en kopp. Vi belegger tråden godt med lim, for pålitelig festing. Vi snor tråden ikke helt til enden av koppen, og etterlater omtrent 3 cm fra bunnen.

Trinn 5: Enden av tråden må sikres. Deretter fortsetter vi med rikelig liming av den resulterende formen fra trådene. Vi lar jobbe en stund til limet er helt tørt.

Trinn 6: Etter at limet har tørket, fjerner du forsiktig den resulterende koppen med tråder fra formen.

Trinn 5: Enden av tråden må sikres. Deretter fortsetter vi med rikelig liming av den resulterende formen fra trådene. Vi lar jobbe en stund til limet er helt tørt.

Trinn 7: Den nye trivia -koppen er klar. Du kan dekorere koppen ved å male den med maling.

Trinn 7: Den nye trivia -koppen er klar. Du kan dekorere koppen ved å male den med maling.

Uvanlig veggdekor av tråder

Materialer:

– små nelliker (eller knapper);

– lang tråd av brun farge;

– kryssfinerplate.

For veggdekor er det tatt et stort ark med kryssfiner, som et stort tre er laget på. På liten kryssfiner kan du også lage et tre. Da får du et bilde som vil dekorere leiligheten din. Så la oss komme på jobb:

For veggdekor er det tatt et stort ark med kryssfiner, som et stort tre er laget på. På liten kryssfiner kan du også lage et tre. Da får du et bilde som vil dekorere leiligheten din..

Interessant artikkel: Lære å lese diagrammer over fletter strikket av perler

Så la oss komme på jobb:

Trinn 1: Tegn vårt fremtidige tre på et kryssfinerark.

Trinn 2: Kjør i små nelliker langs omrisset av treet. Ikke prøv å opprettholde symmetri og trekke linjer nøyaktig: treet skal se naturlig, levende ut.

Trinn 3: Begynn å lage treet, beveg deg fra bunn til topp. For å gjøre dette vikler vi tråden rundt neglene. Det er ingen streng sekvens, alt gjøres kaotisk.

Trinn 4: Siden arbeidet er stort og tidkrevende, kan du ta en pause ved å forlate arbeidet en stund. I dette tilfellet vikles enden av tråden bak en spiker. Gå tilbake til arbeidet, slapp av tråden og fortsett å veve treet..

Trinn 4: Siden arbeidet er stort og tidkrevende, kan du ta en pause ved å forlate arbeidet en stund. I dette tilfellet vikles enden av tråden bak en spiker. Gå tilbake til arbeidet, slapp av tråden og fortsett å veve treet.

Anbefalt lesing: DIY sakssak

Dette er bare en liten del av det som enkelt og raskt kan lages av tråder med egne hender, mens du mottar originale, stilige ting. Hvis du mestrer kunsten med strengkunst, kan du lage unike dekorartikler, malerier og paneler. Ikke haste med å sette av trådkuler, prøv å bruke dem maksimalt, og skap kreative håndverk.