Håndverk til seiersdagen

DIY -håndverk for seiersdagen

Håndverksoppsett for seiersdagen

Den store patriotiske krigen 1941-1945 har en verdensomspennende historisk betydning, siden den påvirket mange menneskers liv. For andre gang ble menneskeheten kjent med lidelse, smerte og død, mens ofrene var mennesker fra forskjellige land fra hele verden. Seieren i denne krigen var av avgjørende betydning for det sosialistiske folket, så hvert år 9. mai arrangeres parader med veteraner og det holdes åpne timer i skole- og førskoleinstitusjoner. I denne artikkelen foreslår vi å se på en rekke håndlagde modeller for seiersdagen som skoleelever laget med egne hender..

Modeller er omfangsrike håndverk som gjenspeiler individuelle hendelser i miniatyr. Ulike materialer brukes til fremstilling, for eksempel sand, alabaster, maling, papp, skum. Berømte slag eller sivile liv under fiendtlighetene kan illustreres.

Idee til oppsett for seiersdagen

Idee til oppsett for seiersdagen

I dette oppsettet er det viktig å komme med en original atmosfære, og figurene kan hentes fra settet for barn. Lag trærne av de tørkede blomstene du vil male, eller bruk wire og perler. Bruk en klut som en base for jorden. Fallne blader og gress kan lages av fargede ullfibre.

DIY layout

Forbered en løsning av alabast eller gips og legg den i en eske slik at du får en liten grøft

Forbered en løsning av alabaster eller gips og legg den i en eske slik at du får en liten grøft. Fyll grøften med sand. Akrylmaling kan brukes til å male en tørket modell eller la den være hvit hvis motivet passer for vintersesongen. Du kan bruke grener, leketøysoldater og andre ting som er nødvendige for å illustrere militære operasjoner..

 Forsvarsoppsett

Du kan bruke kryssfiner eller skum som grunnlag for dette håndverket hvis du planlegger å lage grøfter. Mal overflaten med akrylmaling.Håndverk til seiersdagen

Du kan bruke kryssfiner eller skum som grunnlag for dette håndverket hvis du planlegger å lage grøfter. Mal overflaten med akrylmaling. For gress eller veier kan du bruke filtstykker. Lag trær av vanlige kvister. Lag tankene av papp eller tykt papir, mal dem med gouache eller akvareller. Lag design av ødelagte hus og kutt dem ut av papp. Farget svart stoff og steiner vil hjelpe til med å simulere effekten av en eksplosjon. For å dekorere dette omfangsrike håndverket kan du bruke plasticine, samt leketøysoldater.

Crafts for Victory Day: Bagration -modellen

Crafts for Victory Day: Bagration -modellen

Bagration er en hviterussisk offensiv operasjon, som ble utført fra 23. juni til 29. august 1944. En god idé for 9. mai er å skildre hendelser for 70 år siden. På dette stedet, 100 kg sand passet, ble landskapsarbeid utført med mose.

En god idé for 9. mai er å skildre hendelser for 70 år siden. På dette stedet, 100 kg sand passet, ble landskapsarbeid utført med mose.

Gjerder og trapper ble laget ved hjelp av fyrstikker og trepinner. Leker du kan kjøpe eller lage selv, vil bidra til å gjøre oppsettet mer realistisk..

Vi håper du likte vårt utvalg av Victory Day -oppsett. Se mer DIY -håndverk her..