Håndverksverksted fra plastflasker

DIY mesterklasse på håndarbeid for komfort i huset

For å skape et koselig hjem trenger du ikke kjøpe dyre suvenirer, for du kan lage dem selv. Vi tilbyr deg noen ideer med bilder og mesterklasse på håndarbeid for komfort i huset gjør det selv. Nå kan du markere interiøret, plassere aksenter i rommet og fylle det med noter av varme hvis du lager ditt eget håndlagde håndverk..

Nyttig artikkel: Hvilke enkle håndverk fra perler kan lages hjemme

Mesterklasse med foto på håndarbeid fra flasker

Hvis du vil plante innendørs blomster eller dyrke frøplanter på vinduskarmen, foreslår vi å lære å lage blomsterpotter av plastflasker. Du kan følge vår mesterklasse eller komme med din egen idé om å lage et håndverk. Du vil trenge:

  • Plast flaske
  • Saks
  • Maling
  • CD -plate
  • Awl
  • Markører

Hvis du vil lage en gryte med stativ, må du kutte plastflasken i to deler i henhold til håndverksverkstedet. Lim deretter halsstykket på CD -en. Det gjenstår å forsiktig male over håndverket med maling fra en sprayboks og dekorere det med dekorative gjenstander.

Hvis du vil lage en gryte med stativ, må du kutte plastflasken i to deler i henhold til håndverksverkstedet. Lim deretter nakkestykket på CD -en. Det gjenstår å forsiktig male over håndverket med maling fra en sprayboks og dekorere det med dekorative gjenstander.

Du kan også bruke resten av flasken som en gryte. Prøv å gi dette håndverket formen på en katt ved å skjære ut ørene. Etter det må du male over det og tegne kattens ansikt med en markør..

Du kan også bruke den resterende delen av flasken som en gryte. Prøv å gi dette håndverket formen på en katt ved å skjære ut ørene

Med disse enkle håndverksverkstedene kan du fylle hjemmet ditt med kos. Arranger kreative vaser på vinduskarmen eller på landet og plant dem i dine favorittplanter.

Du kan også bruke den resterende delen av flasken som en gryte. Prøv å gi dette håndverket formen på en katt ved å skjære ut ørene. Etter det må du male over det og tegne kattens ansikt med en markør. Med disse enkle m

DIY -håndverk for komfort i huset

Lysestaker vil bidra til å gi kos i huset, og det er ikke nødvendig å gå til butikken for dem. Prøv å transformere en vanlig liters krukke ved å dekorere den med blonder eller fylle den med rumpe..

Lysestaker vil bidra til å gi kos i huset, og det er ikke nødvendig å gå til butikken for dem. Prøv å transformere en vanlig liters krukke ved å dekorere den med blonder

Du kan til og med lage hengende lysestaker til en sommerbolig med egne hender, hvis du viser litt oppfinnsomhet..

Du kan til og med lage hengende lysestaker til en sommerbolig med egne hender, hvis du viser litt oppfinnsomhet. En osmannisk dekk vil ikke bare fylle huset med et koselig

Den ottomanske laget av dekk vil ikke bare fylle huset med en koselig atmosfære, men også understreke originaliteten til leilighetseieren. For slikt håndverk trenger du ikke mye materialer, for nesten alle bileiere har gamle dekk i garasjen. Det er nok å dekorere dem riktig, og en vakker stol er klar..

Den ottomanske laget av dekk vil ikke bare fylle huset med en koselig atmosfære, men også understreke originaliteten til eieren av leiligheten.

Prøv følgende mesterklasse på bildet for å lage en kurvkurv av en plastflaske. Et slikt håndverk vil bli en ekte dekorasjon av interiøret i et barnerom eller kan brukes som en blomstervase. En flettet plastvase er praktisk å bruke til å dekorere en vinduskarme i landet eller landskapsdesign. Skap komfort ikke bare hjemme, men også rundt det.

Prøv følgende mesterklasse på bildet for å lage en kurvkurv av en plastflaske. Et slikt håndverk vil bli en ekte dekorasjon av interiøret i et barnerom eller kan brukes som en blomstervase.

Les også: Hvordan lage et palmetre av plastflasker

Gjør-det-selv håndverksklasse for komfort i huset vil hjelpe deg med å understreke individualiteten til din egen leilighet. Sjekk bildene og bli inspirert av nye ideer for håndverk fra plastflasker, dekk, bokser og andre materialer du har i hjemmet ditt. Selv de mest vanlige gjenstandene kan fylle et rom med varme og romantikk hvis de er laget med kjærlighet. Tenk deg med oss!