Hva du skal gjøre med kapsler fra snillere overraskelse

DIY snillere overraskelseshåndverk

Mange små barn kan rett og slett ikke leve en dag uten søtsaker. Og når det gjelder de kjente barna, uten dem, enda mer! Men likevel, når all sjokoladen hjemme allerede er spist, og leken som var festet til barnehagen som gave, kunne ta sin æresplass blant de fleste lignende, har barnet en liten beholder. Og den kan også brukes til noe.!

De fleste husmødre lagrer forskjellige ting i disse beholderne, for eksempel knapper, perler, nåler, etc. Men dette er langt fra den eneste bruken av lyse gule beholdere. For eksempel, i dag, er det veldig fasjonabelt å lage gaver fra hyggeligere overraskelser selv. På denne måten kan mye glede bringes til barnet. Og i tillegg til det, involver ham i å lage morsomme og originale leker. Ja, det er klart at fellestimer i å lage håndverk av snillereegg vil hjelpe deg å komme nærmere barnet ditt. Og i tillegg til dette, for sistnevnte, vil de bare tjene som en fordel. Å jobbe med små gjenstander og detaljer gjør at barnet ditt kan utvikle fine motoriske ferdigheter, og å komme med nye ideer kan gi et stort sprang i kreativitet. I tillegg er disse klassene veldig interessante og spennende. Så hvis det er kapsler fra en hyggelig overraskelse hjemme, oppstår spørsmålet om hva du skal gjøre med dem. Og det er dette emnet denne publikasjonen vil bli viet til..

For de minste barna: strikkede snillere rangler, hvitløkskjede og slyngperler

Sjekk dette innlegget mer detaljert. Det viser seg at DIY snillere overraskelseshåndverk vil bli presentert her. Fra et snillereegg kan du lage mange interessante ting for de minste barna..

For eksempel kan du lage rangler av snillereegg i stil med montessoripedagogikk, eller interessante hvitløksvedheng. La oss nå prøve å finne ut sammen med deg hva alt det ovennevnte betyr, og hvordan du kan lage håndverk av enkle overraskelser med egne hender.

Det er verdt å vurdere! Det er viktig å følge sikkerhetsreglene når du arbeider med små deler. Barn begynner veldig aktivt å utforske verden rundt dem, de elsker å prøve alt ved berøring, vel, og smaken er også av denne grunn, vær årvåken! Når du lager noen Kinder Surprise -håndverk.

Antiseptisk hvitløksuspensjon for en sunn baby: hva kan lages av snillere egg

Kanskje begynne med det aller siste håndverket – et hvitløksanheng. Til alle tider den dag i dag antas det at det er hvitløk som kan beskytte en person mot forskjellige virussykdommer. Av denne grunn anbefaler vi deg å lage et anheng som du trygt kan sende babyen din til Leahs barnehage med. For å jobbe trenger du følgende materialer:

 • saks.
 • containere fra snillere overraskelse.
 • nåler, tråd, syl.
 • tynt bånd eller blomsterblonder.
 • perler, perler, små anheng fra unødvendige smykker.

Framgang:

 1. Det er ikke noe vanskelig i dette arbeidet. Du trenger bare å ta barneoverraskelsesboksen og lage et par små hull i den med en syl.
 2. Gjennom hullene som er laget, må du passere et bånd eller blonder i den øvre delen. Han vil bli hengt på babyens hals.
 3. Deretter må du hogge noen fedd hvitløk og legge dem inne i beholderen, og lukke veldig tett.
 4. For at anhenget ditt skal se originalt og interessant ut, kan du legge til et par strenger nedenfra, med trådperler eller andre dekorasjoner. Det skal huskes at hvitløken i beholderen må skiftes hver morgen før du går i barnehagen..

kapsler fra kinder surprise hva du skal gjøre

Fantastiske slyngebusser: læring er morsomt og interessant

Selvfølgelig ser Kinder egg -båten veldig original og søt ut. Av denne grunn kan foreldre komme med interessante alternativer for små barn. For eksempel kan du lage heklede rangler til helt små barn. Alle barna elsker dem. Prosedyren for å lage et slikt håndverk, eller slynge perler, som du nå kan si, er veldig enkel. Og selv om du ikke holdt strikkepinner eller en krok i hendene, er det nå på tide å lære, for alt er veldig enkelt og enkelt: du trenger:

 • Tråder i forskjellige farger, heklenål.
 • Tynnt bånd eller farget blonder.
 • Flere esker – containere fra snillere overraskelser.
 • Saks, nål, syl.
 • små småstein, ris, erter, bokhvete, perler og diverse småting.

Framgang:

 1. Produksjonsprosessen er veldig enkel. Hver beholder skal fylles med et annet innhold. For eksempel kan du legge ris i en av beholderne, perler i den andre, nøtter eller erter i den tredje, etc..
 2. Du kan velge antall beholdere selv. Dette vil avhenge av hvordan og hvor du vil bruke dem: henge dem på en barnevogn for et barn, eller la det leke.
 3. I hver av boksene må du lage 2 hull – som i bunnen og lokket. Det er gjennom disse hullene at blonder skal passeres. I tillegg er det ikke sikkert at disse perlene er bundet til en kjede, men parvis forbundet.
 4. Deretter må du hekle hver av beholderne slik at de ikke kan åpnes. Alt! Skramlen er klar!

kapsler fra kinder surprise hva du skal gjøre

Et slikt uvanlig og originalt leketøy vil perfekt bidra til babyens generelle utvikling, det vil utvikle finmotorikken, kreativ tenkning og hjelpe til med å håndtere lydforeninger enklere og raskere..

Gjør-det-selv morsom og søt minion fra snillere

Du har kanskje lagt merke til at håndverket laget av snillere overraskelsesegg ser veldig lyst ut. Deretter vil vi tilby et annet like lyst produkt. Animasjonsfilmen “Despicable Me” var i stand til å erobre mange mennesker. Og det er verdt å merke seg at denne tegneserien ble likt ikke bare av barn, men også av voksne..

Og veldig morsomme håndlangere i kroppsform ligner bare beholdere med kinderegg. Og det vil være veldig lett å forstå hvordan du kan lage et slikt minion av en hyggelig overraskelse. For å lage dem trenger du bare å samle alt du trenger og begynne å lage! I tillegg kan du bruke et stort utvalg materialer. Hver husmor har dem. For eksempel plasticine, klutstykker, pilleemballasje som et øye, etc..

barn håndverk fra snillere overraskelser

Ja. Den enkleste måten vil selvfølgelig være å lage en minion av plasticine. For å gjøre dette trenger du gul plasticine (for ben og håndtak), blå (for bukser) og svart – for å lage briller, støvler og hansker..

 • tynn ledning.
 • containere – esker fra kinder surprise.
 • syl.
 • emballasje fra piller eller øyne fra en barnekunstbutikk.

Framgang:

 1. Først av alt må du bestemme deg for hårets fremtidige hår. De skal være laget av tynn tråd. For å gjøre dette må du lage flere hull i lokket og føre en ledning gjennom dem slik at du kan få en liten børste.
 2. For å forhindre at håret til minion faller ut, bør et stykke papir limes fra innsiden av egget. Han vil kunne fikse ledningen.
 3. Deretter må du lukke beholderen, og med lim og feste øynene. Du kan bruke små pillepakker, kutte av alt overflødig fra bunnen på forhånd, og også plassere en liten perle eller knapp inne i dem. Du trenger bare å lage en ramme for disse brillene, håndtakene, beina og de blå buksene, samt støvler og hansker av plasticine..

barn håndverk fra snillere overraskelser

Små stripete toilers-bier: gjør-det-selv snillere håndverk, foto

Vi fortsetter å presentere håndverk fra kapsler fra snillere overraskelse. Det er et annet veldig interessant alternativ for å lage håndverk fra en hyggelig overraskelse – morsomme og originale bier. Forresten, du kan lage disse søte insektene som leker for barn. Eller bruk dem til å dekorere hjemmet ditt. Det er mange alternativer for å lage slike leker. Men vi bestemte oss likevel for en. Ja. Det er klart at du i dette arbeidet kan trenge forskjellige verktøy og materialer:

 • tynn fiskesnøre eller tråd til håndarbeid.
 • flere containere fra snillere overraskelse.
 • medium tetthet papp.
 • PVA lim for montering av honningkaker.
 • tusj eller tusj.
 • I tillegg må du kjøpe myk tråd. Bedre å la den være svart.

barn håndverk fra snillere overraskelser

Framgang:

 1. Beholderen fra kinder-egget skal pakkes inn med luftig tråd. I dette tilfellet må du ta tre svinger. De to røde skal bøyes ned i små poter, og bunnen av de sentrale en lange antennene.
 2. Ved hjelp av en tusj må du tegne øyne, et smil og en nese. Så gjenstår det å knytte den ferdige bien til fiskesnoren bak ryggen.
 3. Honningkaker er laget av papp. For å gjøre dette må du først lime papp i form av et rør. Og lag deretter kantene på papp i form av sekskantede honningkaker. Ved å kutte røret i ringer får du en bikake. Det vil være veldig enkelt å lime dem sammen. De resulterende biene kan festes til en fiskelinje eller plasseres i en bikake.

Morsom pingvin for oppbevaring av gåter og andre småting

Når du tenker på hva som kan lages av containere fra en hyggelig overraskelse, kan du komme med mange interessante ideer. For eksempel, for å bevare skatter som barna har mange av, kan du lage en interessant pingvin. Og du kan gjøre det veldig raskt og enkelt. For å gjøre dette må du samle flere materialer og verktøy:

 • metalltråd.
 • hvite og svarte maling. Bedre å kjøpe akrylmaling.
 • syl.
 • blonder, tau eller tynn linje.

Framgang:

 1. Helt nederst i egget må du skille en halvsirkel. Han vil fungere som en pingvins mage. Den skal males hvit.
 2. Etter at den fremtidige magen er helt tørr, bør den frittliggende beholderen males svart ved å tegne små prikke-øyne og et nebb.
 3. Du må lage to små hull i lokket. En ledning bør trekkes gjennom dem, og deretter vrides innvendig, og etterlater en løkke på overflaten. Det er gjennom det du kan strekke blonder.

håndverk fra kapsler fra snillere overraskelse

Du kan også bruke et så morsomt håndverk som en oppbevaring for gåter, ornamenter til et juletre..

Viktig! For at felles kreativitet med barn skal være helt trygt, og de produserte lekene ikke kan utgjøre noen trussel, er det nødvendig å nøye overvåke babyens handlinger. I tillegg må du hente perler, maling og andre ting som ikke kan ha en skadelig effekt på barnets kropp. De må være helt miljøvennlige..

Saftige bær, rett fra hagen: hva kan lages av snillere overraskelser

Som et resultat av de enkleste manipulasjonene med egg fra snillere overraskelse, kan du lage originale og vakre jordbærbusker. Alt i alt er Kinder Surprise Kids Crafts også attraktivt. Og det tar litt tid å lage dem. De vil dekorere hjemmet ditt når som helst på året og glede barnet ditt med lyse bær. Du kan installere disse buskene i hagen din, hjemme, på en lekeplass. Spesielle potter kan lages for dem. For å lage jordbærbusker trenger du:

 • ledning for kreativitet.
 • flere esker fra snillere overraskelse.
 • svart tusj og rød maling.
 • saks, syl og lim.
 • grønn plastflaske, som Sprite -vann.

Framgang:

 1. Først må du male de overraskende beholderne med rødt. I mellomtiden tørker de, du kan håndtere stilkene og bladene..
 2. Tråden må pakkes med hakkede stemmer fra flaskene og varme dem over flammen på et stearinlys. I tillegg må du kutte blader fra flasken. Hvis du ikke kan lage en mal selv, er det veldig enkelt å finne den på Internett..
 3. På de tørkede jordbærene, bruk en markør for å tegne små prikker, og legg deretter alt sammen. Du kan fikse beholderne på stilkene ved å lage et hull med en syl og tre en ledning gjennom den. Fra innsiden skal alt dette fikses med plasticine eller lim..

snillere overraskelse egghåndverk

Endelig

Takket være denne artikkelen kunne du forstå at fra unødvendige beholdere fra egg viser det seg at du kan lage mange interessante leker og håndverk.