Hva håndverk for å dekorere klassen 1. september

dekorere klassen med håndverk

Kunnskapsdagen er en spesiell høytid i livet til hver elev som med høstens begynnelse gikk inn på en ny livssti. I dag forbereder ikke bare foreldre og studenter seg på denne ferien, men også lærere, som komponerer manuset til den høytidelige linjen og dekorerer klasserommet. Det er verdt å si at for å dekorere en klasse i dag kan du bruke spesialhåndverk som du kan lage selv av billige materialer. I denne artikkelen vil vi tilby deg noen få håndverksideer som vil hjelpe klassen din til å være lys og virkelig vakker. Her vil vi presentere for deg den beste kunnskapsdagens håndverk for klasseromsdekorasjon.

Hvilket håndverk er egnet for å dekorere en klasse

Håndverkssol.

Høstsola er den viktigste følgesvennen til den høytidelige linjen. Derfor kan klassen for kunnskapsdagen dekoreres med en så lys sol, som vil bli hengt på en tråd.

For å lage dette håndverket må du ta:

 • ark med farget papir i forskjellige farger (oransje, gul),
 • 2 unødvendige disker,
 • lim og saks.

Arbeidsprosess. 

 1. Så ark med farget papir brettes først i form av et trekkspill. I dette tilfellet bør stripen ha en bredde på 1 cm.
 2. Etter det, ved hjelp av saks, er det nødvendig å avrunde hjørnene på disse strimlene på begge sider..
 3. Brett nå viften i to og lim den bare. Dette må gjøres slik at det ikke går i stykker..
 4. Slike vifter for fremstilling av solen må være laget i 4 stykker. Hvis viftene er klare, bør de limes sammen med lim..
 5. Hullene på platene må forsegles med en sirkel med papir, som det anbefales å vise et vakkert ansikt på.

Nå må vi lime diskene på begge sider av bjelkene våre og sette dem under pressen, slik at alt kan fikses sikkert..

DIY -håndverk for kunnskapsdagen

DIY -håndverk for 1. september

håndverk for 1. september

DIY håndverk for å dekorere klassenpodelka_solnyshko_12

hva håndverk for å dekorere klassen 1. september

håndverk for å dekorere klassen innen 1. september

hvordan dekorere klassen 1. september

DIY håndverk for å dekorere klassen

Det er alt solens mirakel for å dekorere klassen er klar. Det kan være flere slike håndverk. Og du kan henge dem i forskjellige hjørner av klassen din..

dekorere klassen med håndverk

Ballongfontener.

Ballonger er det beste dekorative elementet. Og alt fordi ballonger med lyse farger kan gjøre enhver hendelse høytidelig. Og hvis du vil vite om hvilket håndverk du skal dekorere klassen med 1. september, så foreslår vi at du lager fontener av ballonger som kan bli en fantastisk dekorasjon for klassen.

Så for å lage en slik sammensetning må du forberede baller i forskjellige nyanser. Du bør også kjøpe en boks med gley og myk wire..

For plattformen, bruk 4 plattformballonger. Det anbefales å fylle disse ballene med rent vann. Dette øyeblikket vil være byrden for luftfontenen. Hvis du fyller ballene med vann, vil komposisjonen ikke bevege seg alene gjennom hele klassen..

Hvis du laget en plattform med 4 baller, bør du legge til 4 flere små kuler med en annen farge på denne plattformen. For å gjøre ballongene små, anbefales det å blåse dem opp litt på vanlig måte, det vil si at her kan du klare deg uten helium. For å koble de små ballene til plattformen må du bruke en snor eller “vridningsmetoden”. Du kan også bruke dobbeltsidig tape.

Vi prøver å lage en fontene av ballonger, noe som betyr at vår hovedoppgave vil være å gi denne komposisjonen litt letthet. Derfor anbefales det å gi noen grener i sammensetningen, som vil symbolisere sprut av vann. Derfor er det i dette tilfellet verdt å velge riktig farge på ballene og plassere dem riktig slik at strukturen ser attraktiv ut..

Ballongene, som vil være hovedelementet i sammensetningen, er fylt med helium og bundet opp av et tynt bånd. Nå må du redigere komposisjonen etter at lengden på hver ball er justert..

klasseromsinnredning diy

håndverk for å dekorere klassen innen 1. september

Papirpomponger.

Det neste håndverket for å dekorere klassen innen 1. september vil være pom-poms av papir, som kan plasseres i store mengder gjennom hele klassen..

For å lage pom-poms er det verdt å forberede:

 • innpakning eller silkepapir,
 • saks,
 • sterke tråder eller fin tråd,
 • blyantlinjal,
 • båndet som pom-poms skal henges på.

hvordan stjele en klasse for kunnskapsdag med håndverk

Arbeidsprosess. 

 1. Forbered først papiret, husk at bredt papir lar deg lage en luftig og voluminøs pompong. Det anbefales å brette det ferdige papiret i form av et trekkspill, mens bredden på brettet skal være 2 cm.
 2. Bruk en linjal til å merke midten av arbeidsstykket og bøy emnet i to. På brettstedet, akkurat i midten, er det verdt å knytte papiret forsiktig med tråd eller wire. Sammensetningen bør festes med en stiftemaskin. For å henge pom-pom, må du feste en løkke. Nå skal kantene på arbeidsstykket kuttes og gis hvilken som helst form.
 3. Nå skal papiret rettes og fluffes opp. Det er verdt å gjøre disse handlingene veldig nøye for ikke å rive papiret..
 4. Se også videoen for å forstå detaljene i hele prosessen..

https://www.youtube.com/watch?v=EsComEFXS6k

Tematiske kranser for 1. september.

I denne artikkelen diskuterer vi det mest interessante håndverket for å dekorere en klasse innen 1. september. Men hvilken dekorasjon av en klasse 1. september kan tenkes uten temagranse, som perfekt kan dekorere absolutt hvilken som helst klasse for denne ferien. Derfor vil vi nå fortelle deg hvordan du lager en slik dekorasjon..

Det er veldig enkelt å lage en slik krans. For å gjøre dette må du ha tykk papp med lyse farger, saks, bokstavemner og lim.

Disse kransene kan trekkes over klasserommet eller henges over vinduer eller over klasserommet..

kunnskapsdag håndverk for klassedekorasjon

Endelig

I dag kunne du finne ut hvordan du skal dekorere klassen 1. september. Sørg for at våre ideer kan gjøre klassen din lys og veldig vakker på kunnskapsdagen.