Hva håndverk å gjøre for skolen i klasse 1

håndverk i klasse 1

Høsttiden er den beste tiden for å forberede naturmateriale, hvorfra forskjellige håndverk vil bli laget i fremtiden. Mange skoler feirer i dag – høstdag. Og for denne ferien er det vanlig å lage forskjellige håndverk av naturlige materialer. Faktisk er håndverk for klasse 1 på skolene i begynnelsen av høsten hovedsakelig laget av naturlige materialer. Derfor, i vårt utvalg av håndverk for klasse 1, kan du også finne slike fantastiske håndverk fra materialer som naturen har sjenerøst belønnet oss med. I tillegg vil du her se andre alternativer for håndverk som du definitivt vil lage..

Håndverk for klasse 1 av naturlige materialer

Se på hvilken fantastisk komposisjon som kan lages av materialer som ligger under føttene våre om høsten. Og for denne sammensetningen må du samle eikenøtter. Du trenger også PVA -lim og et pappark, hvorfra du må kutte formen på et vanlig ark..

DIY håndverk i klasse 1

Sannsynligvis er alle elever i 1. klasse kjent med den populære tegneserien – Smeshariki. Så disse karakterene kan lages av naturlige materialer i en kreativitetstime på skolen. For å lage dette håndverket, bør du bare tilberede grønnsaker og plasticine. Du kan også trenge tusjpenner som du vil dekorere karakterene med. Alt ser veldig morsomt ut. Er det ikke?

DIY håndverk for klasse 1

Håndverk av hendige materialer

I denne artikkelen vil du kunne oppdage håndverk for yngre studenter. Du kan lage alt dette håndverket på skolen i klasserommet eller hjemme, for eksempel til en skoleutstilling. Vi har alle mange unødvendige ting hjemme. Og hvis du har gamle glassglass liggende hjemme, foreslår vi å gjøre dem litt lysere..

Så du bør forberede:

 • ren glassburk,
 • akrylmaling,
 • blomster til pynt.

Det er veldig enkelt å lage et slikt håndverk. For å gjøre dette må du bare male glasset med akrylmaling. Og så snart malingen tørker, må du skrive på den med en markør. Det er alt den fantastiske vasen er klar. Du må bare sette blomster inn i den.

håndverk for klasse 1 til skolen

Hvis det er kamper hjemme, kan du lage et slikt bilde av dem. Her trenger du lim og et stykke papp. Vær kreativ og se hva du kan gjøre.

DIY håndverk for førskolebarn

håndverk til skolen i klasse 1

Håndverk av farget papir

Mange håndverk kan lages av farget papir. Og derfor brukes slikt materiale ganske ofte i klasser med skolebarn. Slike lyse og interessante ting kan lages av papir. Og hvordan du lager dem, blir bedt om av diagrammet.

håndverk for yngre studenter

skolehåndverk

Indisk.

For å lage en slik indianer er det verdt å forberede:

 • farget papir: rødt, gult og oransje;
 • toalettpapir rull;
 • saks;
 • lim;
 • et par knapper;
 • markør;
 • et par store knapper.

DIY håndverk til skolen

Framgang:

 1. Først skal et par knapper limes på toalettpapirrullen. Som et resultat får du øyne..
 2. Klipp ut en trekant fra oransje papir, som er i stedet for et nebb. Og fra rødt papir er det nødvendig å kutte en squiggle, som limes under nebbet.
 3. Legg håndflaten nå og sirkel den. Da er det verdt å kutte det ut. Denne håndflaten skal brukes som en mal. Og du bør kutte ut noen av disse håndflatene. Det bør være omtrent 6.
 4. Nå limer vi håndflatene på baksiden av ermet. Og du må stikke den i 2 lag for å få fjær.
 5. På slutten limer vi 2 store knapper til bunnen av ermet, som vil være bena på håndverket.

skolehåndverkgjør-det-selv-håndverk i klasse 1DIY håndverk for skolenhåndverk i klasse 1DIY håndverk til skolen

Håndleke – morsom blekksprut.

Dette håndverket er veldig enkelt å gjøre. For å jobbe må du forberede:

 • saks og blyant;
 • lim og farget papir.

Framgang:

 1. Først bør du legge håndflaten på et ark. Deretter bør det skisseres med en enkel blyant. Hva har fingrene å gjøre med beina på en blekksprut.
 2. Nå ved hjelp av farget papir er det verdt å lage ansiktet til en blekksprut.
 3. Så fra papir er det verdt å klippe ut et skjørt for en blekksprutjente.

håndverk for klasse 1

Det er alt det morsomme håndverket er klart.

Endelig

Nå har du lært om hva håndverk kan gjøres for skolen i klasse 1. Det er verdt å si at dette bare er en del av håndverket. Og du kan utfylle disse ideene med din kreative tenkning og fantasi..