Hva håndverk å gjøre innen 2017 i hanenes år

nyttårshåndverk for hanens år

Året 2017 nærmer seg, som regnes som året for brannhanen. Naturligvis vil hanen være en viktig karakter i år. Derfor vil nyttårs håndverkshane være en utmerket gave til hver person som ser frem til en fantastisk ferie. Og i denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du lager et så interessant og morsomt håndverk. Men først og fremst skal det sies at det i dag er mange alternativer for utførelse av et slikt håndverk. Men i denne publikasjonen vil vi bare tilby det beste for deg. Her finner du ikke bare originale hanerfigurer. I denne artikkelen vil vi invitere deg til å lage nyttige dimser som vil bli dekorert med en lys kuk..

Håndverk i Hanens år. Den beste

Pute med et bilde av en hane.

Alle mennesker, uten unntak, elsker utvilsomt å motta hyggelige og nyttige gaver. Derfor vil nyttårshåndverket 2017, som en hane vil bli avbildet på, sikkert bli skadet av det. Puten som hanen vil skryte av, vil være en original gave til alle. Dessuten kan et slikt tilbehør gjenopplive atmosfæren i huset og gjøre det ekstraordinært..

Det er veldig enkelt å lage en slik skjønnhet. Den er laget av applikasjoner. Tegn først på farget papir og kutt ut de enkelte delene av hanen fra den. Og kutt deretter ut emner fra rester av lyst stoff. Sy stoffene pent til stoffet. Du kan også supplere komposisjonen med kyllinger eller blomster, som også bør lages i lyse farger..

nyttårs håndverk 2017 år av hanen

Figur av en morsom hane.

Den neste omfangsrike hanen kan fritt sitte på hyller, et nattbord eller et bord. En slik kuk holder formen perfekt, og det er en glede å gjøre det..

 1. Først av alt, velg et stoff som er egnet for å lage en hane. Vi anbefaler å velge et lyst materiale for et slikt håndverk som vil ha et fargerikt trykk..
 2. Lag nå et stoffmønster i form av en firkantet liten mus;
 3. Sy i kantene: nese, skjegg og kam. Klipp og forbered detaljer.
 4. Legg et spesielt fyllstoff eller bomullsull inne i posen.
 5. Deretter syr vi kantene for å få en pyramidesekk.

Og hvis du har et ønske, så lag hanens føtter av røde tråder. Husk at en slik kuk vil se veldig morsom ut..

nyttår håndverk 2017 hane

Knappekran. Nok et kjedelig håndverk for det nye 2017.

Hvis du har knapper inaktiv hjemme, kan du bruke dem til å lage et interessant håndverk.

Hvis du vil lage et lignende håndverk, kan du samle flerfargede knapper som har forskjellige former og størrelser. Det viktigste i denne virksomheten er å velge en lys og harmonisk skala. I tillegg til knapper, bruk også lyse rhinestones..

Du kan legge ut hanen på et tøystykke eller på vanlig papir. Men før du begynner å lime knappene, må du tegne konturen til hanen. Deretter legger vi lim på knappene og fyller gradvis hele konturen med knapper..

hvordan lage julehåndverk

Enkel håndverkshane laget av lyst kartong og farget papir.

I denne artikkelen kan du ikke glemme enkle håndverk du kan gjøre med barna dine. Ta et stykke papp og lag en kjegle av det. Klipp ut enkeltdeler fra farget papir og lim dem til kjeglen med lim.

Nyttårsfartøy for hanens år

Original hane.

I denne artikkelen gir vi deg det beste julehåndverket for hanens år. Husk at på nyttårsferie er det vanlig å gi haner i alle slags dekorasjoner. Den neste hanen er litt vanskeligere å tinker. Og her trenger du tid og tålmodighet.

Framgang:

 1. Ta først 2 ballonger, pust dem opp til en liten størrelse.
 2. Vi pakker ballene ved hjelp av tråder. Vi bruker lim i arbeidet vårt.
 3. Når limet er tørt, stikk hull i kulene.
 4. Lim dem til hverandre også med lim..
 5. Og til slutt, ikke glem å lime de andre delene av fuglen..

nyttårshåndverk for hanens år

Postkort med hane.

Med 2017 er det veldig hyggelig å gratulere dine nærmeste med et vakkert nyttårskort. Og hvis dette postkortet er laget for hånd, så er det enda hyggeligere å gi denne gaven. Et postkort med en hane er veldig enkelt å lage. Men her bør du slå på fantasien og være tålmodig..

året for hanehåndverket

 • Så, skriv først ut hane -mønsteret og klipp det ut. Men hvis du er god til å tegne, kan hanen lett avbildes på papir..
 • Vi vil bruke blå papp som bakgrunn for postkortet. La oss dekorere det med snøfnugg.
 • Fest nå dobbeltsidig tape på innsiden av hanen. Fest en cockerel -figur til kortet. Ytterligere to figurer må kuttes ut av papir. Fest deretter figurene på toppen av den første på samme måte. Gjør dette arbeidet veldig forsiktig..

nyttår håndverk 2017 hanenyttårs håndverk 2017 år av hanen

Og selvfølgelig, signer postkortet ditt.

Endelig

Som du kan se, er det veldig enkelt å lage haner fra forskjellige materialer. Og hvis du jobber litt, får du noe uvanlig og interessant. Og nyttårs håndverk 2017 i hanens år vil sikkert glede alle mennesker du bestemmer deg for å presentere slike gaver til.