Hva håndverk å lage for fastelavn i barnehagen

hva håndverk å lage for fastelavn i barnehagen

Ikke alle vet hvor ferien kommer fra – Maslenitsa har sine røtter. Det viser seg at denne uvanlige ferien har en dyp mening. Våre forfedre feiret også denne høytiden på dagen for vårjevndøgn. På denne dagen møtte vi våren og så av vinteren. Holiday – Shrovetide er morsomt for folket. Som regel er det tildelt en hel uke for feiringen av Shrovetide. På dette tidspunktet baker voksne pannekaker, og barna lager håndverk til Maslenitsa. I denne publikasjonen vil vi fortelle deg om hvilke håndverk du skal lage for fastelavn i barnehagen. Her vil vi tilby deg de mest fantastiske ideene du definitivt vil like..

Lett håndverk med barn for fastelavn

Før vi begynner å fortelle deg om enkelt håndverk, er det viktig å si at det er lett å lage håndverk til fastelavnet med egne hender for barn i barnehagen. Husk at slike kreativitetstimer kan bringe positive følelser til alle barn, uten unntak..

Det første håndverket vil hjelpe barn med å trene sine taktile evner. Videre brukes det når du lager slike uvanlige materialer. Og barn elsker å jobbe med noe uvanlig. For å lage dette håndverket, tegnes en sirkel på et stykke papir. På denne sirkelen er det verdt å merke munnen og øynene til den fremtidige solen. Resten av plassen skal dekkes med lim. Etter det, dryss plassen med lim med frokostblandinger. Nå er det verdt å vente en stund til frokostblandingen tørker. Da må du riste av deg unødvendige korn.DIY -håndverk for fastelavn i barnehagen

Shrovetide er forbundet med solen. Derfor bør håndverk være solfylt. Følgende håndverk er enkelt i utførelsen. Blind en sirkel av gul plasticine. Rull det ut. Bruk andre farger på kruset for å markere smilet og øynene. Bruk tannpirkere til å lage stråler.

DIY håndverk for Shrovetide for barn

Håndverk mesterklasser

Dukke.

Karnevalhåndverk for barn er et hyggelig tidsfordriv. I tillegg kan du lage noe interessant med egne hender. Hva Shrovetide kan tenkes uten en dukke som er brent. Men dukken vår trenger ikke å bli brent. Hun vil glede alles øyne. For å lage et slikt håndverk, bør du forberede:

 • Farget papir i to farger, hvit sirkel;
 • Rød trekant;
 • Lim og saks.

DIY -håndverk for fastelavn i barnehagen

Framgang:

 1. På et hvitt krus er det verdt å tegne ansiktstrekkene til dukken..
 2. Et skjerf til en dukke er kuttet ut av rødt papir. Kruset med hodet limes sammen.
 3. Brett ark med farget papir i form av et trekkspill.
 4. Plasser solkjolen i midten, og på siden av hendene til dukken.
 5. Detaljene må limes sammen, og dukken din er klar..

barnehåndverk til karnevalDIY -håndverk for fastelavn i barnehagenDIY -håndverk for fastelavn i barnehagen

Papirsol.

Hvis du liker å lage solfylte håndverk, er det neste håndverket en flott mulighet til å få positive følelser mens du lager det. For å skape solen, bør du ta:

 • farget papir,
 • hullemaskin,
 • saks.

barnehåndverk til karneval

Framgang:

 1. Tegn først en sirkel på farget papir. For å få en jevn sirkel må du bruke en plate med passende diameter.
 2. Klipp mange strimler fra farget papir i andre farger..
 3. Videre er det verdt å lage mange hull i en sirkel ved hjelp av et hull. I dette tilfellet må du observere avstanden mellom hullene..
 4. Nå skal de lange stripene tres med den skarpe enden i hullene. Brett dem opp og lim dem.

DIY håndverk for Shrovetide for barn

Slikkepinner.

Fastelavn er umulig å forestille seg uten bakverk og søtsaker. Karameller og andre søtsaker er imidlertid ikke spiselige. Du kan lage dem selv. Slike slikkepinner vil ganske enkelt glede øyet og muntre alle rundt deg. Originale slikkepinner er enkle nok å lage av chenilletråd. Du kan alltid finne og kjøpe chenilletråd i spesialforretninger der materialer for kreativitet selges.hva håndverk å lage for fastelavn i barnehagen

For å lage en slikkepinne trenger du et par stykker chenilletråd, som vil variere i farge. Forbered også: kinesisk pinne og PVA -lim.

På en lapp! Den kinesiske pinnen kan erstattes med en hvilken som helst annen lang og tynn pinne..

Framgang:

 1. Først skal et par trådstykker vrides jevnt sammen. Sørg for å trimme produktets ender.
 2. Etter det må ledningen vrides tett med en spiral. I 2 eller 3 omdreininger bør slikkepannen limes. Dette gjøres i krysset.
 3. Når sirkelen er dannet, sitter du igjen med en hestehale. Fra denne “halen” danner du en sløyfe.
 4. Sett pinnen inn i løkken. Før også pinnen gjennom en av de øvre spiralene slik at spissen holder godt..

Det er alt. Det gjenstår bare å sette slikkepinnene i en passende vase eller fat.

Endelig

Disse er selvfølgelig ikke alle barnehåndverk for fastelavn. Det er også andre håndverk. Imidlertid er de mer komplekse i utførelsen. Men i denne artikkelen har vi bare gitt de letteste håndverkene, som vil være veldig enkle å lage på egen hånd for barn i absolutt alle aldre..