Hva kan lages av unødvendige CD -er til nyttår

DIY julehåndverk fra disker

Nyttårsferie er fantastisk! Du kan nyte eventyrstemningen og ha det hyggelig. Forventningen til nyttår er veldig spennende. For på en eller annen måte å fjerne tankene dine, anbefales det å lage forskjellige typer håndverk. I dette tilfellet kan du bruke et stort utvalg materialer. Det er verdt å si at vakre håndverk kan fås fra unødvendige CDer, som alle har hjemme. I denne artikkelen bestemte vi oss for å samle flere ideer for håndverk fra disse materialene. Vi er sikre på at du definitivt vil like dem..

Håndverk og gamle CD -ideer

En original dekorasjon for hjemmet. Se.

Noen få CD -er som ikke lenger er nødvendige, kan med litt innsats omdannes til en moderne boligdekorasjon. Arbeidet vil kreve dekorasjoner, samt en spesiell markør. I dette tilfellet kan du lime platene med superlim..

Framgang:

 1. Så platene med den blanke siden er brettet i form av en kamille. På hver av disse platene tegnes vilkårlige mønstre med en spesiell markør..
 2. Deretter tegnes tallene på platene med samme markør..
 3. Du kan dekorere komposisjonen med juletrepynt som henges i regnet. Tinsel limes til platen i midten..
 4. Det ferdige produktet får henge i rommet for å skape et nyttårsstemning.

DIY julehåndverk fra disker

Gjennomsiktig balldekor.

Gamle CD -er skal ikke kastes. Husk at de alltid kan brukes. For eksempel kan du lage håndverk fra CD -er for det nye året. Små biter er egnet for å dekorere et nyttårsball. I dette tilfellet må alle bruke lim og skiver.

Framgang:

 1. Bryt skivene i flere biter. Videre kan de ha helt forskjellige former og størrelser..
 2. Disse bitene limes til ballen med superlim, og resultatet er et originalt produkt..

DIY julehåndverk fra disker

Jule dekorasjoner.

For å lage vakre juletreetre, kan du i tillegg til platene selv trenge:

 • Farget papir og lim,
 • Hengende tau.

Framgang:

 1. Diskene vil inneholde snømenn. De er enkle å lage av papir. Hver snømann må dekoreres. I dette tilfellet blir ytterligere elementer kuttet ut av kontrastpapir. Slik som hatt og skjerf.
 2. Et hengende tau er festet på baksiden av skiven..

håndverk fra CD -er for det nye året

En fantastisk suvenir eller et vakkert juletreetøy.

Hvis du legger ned litt innsats, ser håndverk fra gamle cd -plater bra ut. Du bestemmer hva du vil gjøre. Du kan ta en gammel plate med en bakside som er hvit. På denne siden kan du tegne et slags vinterlandskap. Sørg for å dekorere tegningen med gnister for å få den til å se enda mer interessant ut. Deretter kan du lage en løkke eller gi denne gaven til en du er glad i.

håndverk fra CD -er for det nye året

Julestaker.

Det er alltid hyggelig å komplimentere nyttårsinnredningen med lys. Men festlig innredning trenger ikke være kjedelig. Lag noe usedvanlig vakkert. For å lage et håndverk trenger du flere helt skinnende plater..

En plate er et stativ. Flere plater er festet til dette stativet med en kant. Bruk superlim i arbeidet ditt.

håndverk fra gamle cd -plater

Uvanlig fiskebein.

Har du bestemt deg for å lage nyttårshåndverk? Ikke kast platene dine. Husk at de kan være nyttige for deg. For ferien er alle hus og leiligheter dekorert med juletrær. Hvis du ikke har muligheten til å installere en ekte gran, bør du ikke fortvile. Du kan alltid finne et alternativ. For eksempel vil et juletre laget av gamle CD -er se fantastisk ut. Du kan bygge en slik gran med lim på den ene veggen i huset ditt. Et minimum av materialer kreves for å lage et juletre. Den:

 • selve platene og limet,
 • perler og dekorasjonselementer.

Framgang:

 1. Det er nødvendig å lage en sildebensform fra platene. Lim platene til veggoverflaten i den rekkefølgen som er vist på bildet..
 2. I tillegg kan du dekorere juletreet med perler og andre dekorative elementer. Du kan også feste en elektrisk krans. I dette tilfellet vil juletreet ditt skinne..

julehåndverk disker

Noen flere nyttårsideer.

Du vil sikkert være enig i at det er utrolig hyggelig å lage nyttårshåndverk. Men det er dobbelt hyggelig å gjøre dette hvis dine pårørende hjelper deg. Fra CD -er til håndverk har du muligheten til å lage mange interessante ting. For eksempel, for å lage den første snømannen, kreves 4 plater. En plate er grunnlaget. Og de tre andre platene er selve snømannen. Det er sannsynligvis ikke verdt å fortelle hvordan du gjør det. For å gi snømannen et ferdig utseende, må du lime noen detaljer.

For å lage en snømann # 2 trenger du bare en disk. Samt papp. På en plate med en hvit base må du tegne karakterens ansikt. Og ytterligere deler kuttes ut av papp. De skal dekkes med skinnende maling og limes til snømannen..

Snømann # 3 ser veldig interessant ut. En silhuett av et tegn er avbildet på et pappark. Og plassen er fylt med stykker av en ødelagt disk og andre elementer. Som et tillegg kan du tegne fremmede elementer, for eksempel et fiskebein.

håndverk fra gamle cd -plater

Endelig

Lag nyttårs håndverk av disker med egne hender for å gjøre hjemmet ditt enda mer interessant og vakkert i vinterferien.