Hvilke dekorasjoner du skal lage til nyttår selv

DIY dekorasjoner for det nye året

Hvert nyttårsferie er lykke. På nyttårsaften renner butikkhyllene faktisk over av et stort utvalg varer som brukes til å dekorere huset. Men ta deg god tid til å handle. Du kan lage den lyse, skinnende og mest uvanlige hjemmepynten med egne hender. Og i denne artikkelen vil vi fortelle deg om hvilke dekorasjoner for nyttår 2017 du kan lage med egne hender. I denne publikasjonen kan du finne de mest ekstraordinære lekene som også vil være vakre og vakre..

Hvilke dekorasjoner å lage til nyttår

Juleball.

På Internett er den mest populære mesterklassen for det nye året å lage et juletrefelt. Og du kan finne et stort antall slike mesterklasser. Men nå vil vi tilby deg en mesterklasse for å lage en veldig lys juleball. I tillegg til juletreet kan du også henge en slik ball på en lysekrone. Så for å lage en slik ball må du forberede:

 • ballonger, limpistol;
 • tykke tråder i forskjellige farger;
 • PVA lim;
 • 2 ts sukker;
 • engangshansker, vann, saks.

Framgang:

 1. Blås opp ballongene først. Videre er det nødvendig å blåse opp til ønsket størrelse.
 2. I en emaljepotte blandes 50 ml vann, sukker og 50 ml PVA -lim.
 3. Vi legger trådruller i løsningen. Trådene skal være godt mettet med denne løsningen..
 4. Etter det vikler vi trådene på en kaotisk måte på ballen. Vi pakker enden inn i en av trådene.
 5. Deretter henger vi ballen til tørk. Hvis produktet er tørt, stikk du hull i ballen med en nål. Resten av ballen må velges gjennom hullene.
 6. På neste trinn maler vi over trådene med aerosolmaling..
 7. Og for å gjøre leken enda lysere, lim paljetter eller skinnende rhinestones til den.

hvilke dekorasjoner du skal lage til det nye året

Dekorasjoner til juletreet i form av søtsaker.

Ikke sikker på hva du skal lage dekorasjoner for det nye året 2017? Så bare sjekk ut ideene våre. Vi vil forsikre deg om at du vil finne mange interessante ideer her..

Så hvis vi snakker om å dekorere et juletre, kan du enkelt dekorere det med uvanlige leker. Og du vil bruke søtsaker til å lage dem. For å lage smykker, forbered:

 • firkanter av tykt papir i sølv eller gylden farge;
 • fôrpapir;
 • saks og lim;
 • mykt teip for toppen av kjeglen;
 • fint loop tape.

Framgang:

 1. Først, på papir med gylden eller sølvfarge, tegner du en halvcirkelform med et kompass.
 2. Vi bretter arket og belegger kantene med lim og kobler til.
 3. Et fløyelbånd er festet til toppen og båndet er gjenget for å danne en pen løkke..
 4. Du kan putte små godterier i den mottatte bonbonnieren.
 5. Nå er det bare å henge leken på treet.

hvilke dekorasjoner du skal lage til det nye året

Dekorasjon til barnehagen.

Hvis du ikke vet hvordan du skal dekorere et barnesoverom, så er den neste originale dekorasjonen en god beslutning for deg. For å lage et anheng, tar vi:

 • tekstil lim og tråder;
 • tynn filt i forskjellige farger;
 • akrylmaling;
 • paljetter, rhinestones og pomponger;
 • et filtfarget satengbånd som skal brukes til rammen;
 • filtbånd for blader;
 • tynn papp og skumbrett;
 • strikkegarn – “gress”;
 • nål, brødbrettskniv.

DIY -dekorasjoner for det nye året 2017

Framgang:

 1. Ta anhengstencilen og påfør den på skumplaten. Vi skisserer bildet med en blyant, og klipper det bare ut i henhold til konturen. Klipp også ut et par små deler fra filt..
 2. Tapen, som er beregnet på rammen, og ved hjelp av lim limer vi den til toppen av arbeidsstykket. Klipp av tapen, som er beregnet på bladene, med et stykke på 16 cm og 2 stykker på 12 cm hver.
 3. Lim deretter tapen til toppen av abboren, også ved hjelp av lim. Og fordel et stykke tape 16 cm i nedre del av abboren. Lim tape 12 cm lange på sidene.
 4. Etter det limer vi filtdelene på sidene med lim. Den ene med fronten, og den andre med vrangen. For dekorasjon på overflaten, strø og lim perler og paljetter. Skjær bladene ut av grønn filt. Vi limer dem til bunnen av abboren. Vi bruker små pom-poms til pynt..
 5. Klipp ut silhuetten av fuglen ved hjelp av en sjablong. Vi bruker tynn papp for det første emnet. For små emner brukes tynn filt, som har fargen på papp.
 6. Lim et stort filtemne på pappet. Deretter samler du fuglen fra resten av delene. Snu deretter emnet og gjør det samme på den andre siden. Ikke glem å dekorere den ferdige fuglen med paljetter og rhinestones. Mal øynene og nebbet med akrylmaling.
 7. Nå lim fuglen til abbor.
 8. Vi fester prismer til enden av båndene.

DIY -dekorasjoner for det nye året 2017dekorasjoner for det nye årethvilke dekorasjoner du skal lage til det nye årethvilke dekorasjoner du skal lage til det nye årethvilke dekorasjoner du skal lage til det nye åretDIY -dekorasjoner for det nye året 2017DIY -dekorasjoner for det nye året 2017DIY -dekorasjoner for det nye året 2017

Det er alt suspensjonen din er klar.

Strikkede gaveposer.

Vi vet alle at gaveinnpakning regnes som en engangsemballasje. Men for å forlenge minnene fra nyttårsferien, presenter gaven din i en original pose. For å lage slike poser kan du trenge:

 • garn til strikking,
 • heklenål og nåler.

Framgang:

 1. Legg opp 35 masker på pinnene. Og vi strikker lerretet på posen, vekslende med løkkene foran og bak. For bildet bruker vi en tråd med andre farger..
 2. Vi bretter og syr det ferdige produktet.

hvilke dekorasjoner du skal lage til det nye året

Tråddekorasjon.

Åpent håndverk er vakkert og veldig uvanlig. Men på nyåret 2017 er røde smykker veldig relevante. For å lage et slikt håndverk, bør du forberede:

 • garn til strikking,
 • PVA lim,
 • fyrstikker,
 • isopor.

hvilke dekorasjoner du skal lage til det nye året

Framgang:

 1. Fyll en dyp beholder med lim. Fortynn limet om nødvendig med vann. Vi legger fyrstikker på et skumbrett for å danne en kontur av formen du trenger. Du kan også bruke en papirmal. Vi legger ut fyrstikker langs konturen til papirmalen.
 2. Vi legger tråden i en beholder fra terminalene slik at den er gjennomvåt.
 3. Deretter vikler vi fyrstikkene med en tråd, først binder vi den til den første fyrstikken og beveger oss mot klokken. Fest alle fyrstikker, fyll ut midten av formen..
 4. Den ferdige leken skal tørke ut. Vi fjerner det ferdige leketøyet fra skummet og henger det på granen.

DIY dekorasjoner for det nye året

Endelig

I denne artikkelen har vi samlet noen gode håndverksideer for å dekorere hjemmet ditt. Bevæp deg derfor med fantasi og begynn å skape noe ekstraordinært..