Hvilke enkle håndverk å lage av perler hjemme

håndverk perler for nybegynnere

Visste du at perler anses som et unikt materiale som du kan lage helt forskjellige håndverk fra. Selv den mest umerkelige tingen dekorert med lyse perler ser veldig pen ut. I noen tilfeller hjelper perler ting med å bli festlige..

Det er bedre å lage perlehåndverk med barn som har nådd førskolealder. Sikkert vil jenter og gutter elske denne aktiviteten. Derfor bestemte vi oss i denne artikkelen for å vise deg de enkleste DIY -perlehåndverkene..

Veving av perler er en veldig spennende aktivitet. Gutta som begynner å gjøre dette, vever først armbånd eller dyr av perler. Men over tid blir barns ferdigheter bedre. De begynner å forstå mønstre og lærer å veve mer komplekse håndverk. På Internett kan du se mange mønstre som er beregnet for alle perleelskere. Ved hjelp av disse ordningene vil barnet selvstendig kunne lage originale gaver til sine nærmeste eller elementer av festlig innredning.

Perler og enkelt håndverk fra den

Hvis du planlegger å gjøre perlearbeid, bør du definitivt se gjennom alt det perlehåndverket du kan gjøre selv. Hvis vi snakker om de enkleste håndverkene, bør du se nærmere på perledyrene. Generelt, kjøp lyse perler og fin tråd og begynn å lage noe interessant. For å lage dyr brukes vanligvis perler som har samme tekstur og samme farge. Imidlertid er ikke alt så kategorisk her. Det er unntak i denne saken..

Hvis barnet ditt er interessert i perler, så gi ham ordninger for å lage vakre dyr.

enkle DIY perlehåndverk

hva håndverk å lage av perler

håndverk perler for nybegynnere

DIY perlehåndverk for nybegynnere

enkle DIY perlehåndverk

DIY perler

Hvordan lage en søt øyenstikker fra perler.

Øyenstikkeren du ser på bildet kan lages av hver person som bare nylig ble kjent med perler. For å lage et slikt håndverk må du forberede:

  • oransje og grå frøperler # 11,
  • stykke tråd 50 cm,
  • et par klumpete sorte perler.

Framgang:

Det er best å starte et slikt håndverk med å veve hodet. Du bør sette noen perler på ledningen. Men dette bør gjøres i følgende rekkefølge: først en stor svart perle, en grå perle, igjen en stor svart perle og deretter 3 grå perler. Perler skal plasseres i midten av tråden.

Videre må den ene enden av tråden føres gjennom de tre ytre perlene, som er grå.

På neste trinn er det verdt å sette på ytterligere 4 grå perler i den ene enden av tråden. Det bør gjøres på samme måte som den andre enden av ledningen..

Neste rad må veves på nøyaktig samme måte. På neste rad er det imidlertid verdt å bruke 5 perler, som er grå..

Nå er det verdt å lage vingene til en øyenstikker. På dette stadiet er det verdt å sette på 26 perler i hver ende av ledningen, som vil være oransje.

Etter det skal enden av en tråd med perler gjenges fra den ene siden til en perle i samme rad. Båten må strammes for å få en vinge.

Du må gjøre det samme med den andre raden..

Nå har du 2 vinger klare. På dette stadiet bør du også veve en annen rad av overkroppen. For å gjøre dette, bruk grå perler. Sett på disse perlene på den ene siden av tråden. Samtidig bør den andre gjenges ved å bruke motvevingen..

Hvis du har vevd torsoen, bør du veve et par vinger til fra perler. Dette bør gjøres på samme måte som du gjorde det første vingeparet. Men husk her at for det andre vingeparet bør du bruke allerede 23 oransje perler på hver side..

Du bør nå fullføre håndverket ditt. Og opp for å veve torsoen. Grå perler bør også brukes her. Det er verdt å legge det i rader:

  • i 6. rad – bruk 5 perler,
  • i 7. rad – bruk 4 perler,
  • i 8. rad – 3 perler,
  • fra 9. rad til 21. rad bruker vi 2 perler hver.

Nå er det verdt å fullføre vevingen av øyenstikkeren. For å gjøre dette, tre den ene enden av tråden gjennom den nest siste perleraden. I dette tilfellet må begge ender bringes ut til samme side. Vi vrir endene på ledningen og kutter den bare av. Se fremdriften i bilder. Sikkert vil du kunne lage et lignende håndverk på kort tid..

DIY perlehåndverk for nybegynnerehåndverk for nybegynnere fra perlerperler håndverk fra detperler enkelt håndverkenkelt perlehåndverkenkle perlehåndverkhva du skal lage av perler med egne henderperlehåndverk

perlehåndverk

Armbånd med perler. Vi gjør det enkleste med egne hender.

I utgangspunktet liker folk å veve forskjellige armbånd fra perler. Derfor, hvis du leter etter perlehåndverk for nybegynnere, bør du ta hensyn til armbånd. Og nå vil vi tilby deg de enkleste alternativene..

Hvis du bestemmer deg for å gjøre noe interessant, kan du veve et originalt armbånd. Dessuten må du bruke en liten del av tiden din på denne aktiviteten. For å lage et fint armbånd, må du forberede:

  • selvfølgelig perlene selv, som vil ha en annen størrelse og annen farge;
  • minnetråd,
  • liten tang.

DIY perlehåndverkSå, først og fremst, vri ledningen i en spiral. Hånden din skal fritt gå inn i denne spiralen. Du bør lage en løkke i den ene enden av ledningen. For dette tilfellet trenger du en tang. Husk at en slik sløyfe ikke vil kunne gi perler fra ledningen.

Så snart løkken er klar, må du tilfeldigvis sette perler på ledningen. Dette bør gjøres til ledningen er dekorert med disse perlene..

Hvis du er ferdig med å lage armbåndet ditt, er det verdt en sløyfe for å fullføre vevingen av armbåndet..

Som et resultat kan du få et så fint armbånd som du vil bruke hele tiden. Jenter vil stort sett like å veve slike armbånd. Men gutter kan også bli med på en så spennende aktivitet..

Endelig

Her kunne du se alt perlehåndverket du kan lage med egne hender. Alle disse ideene er gode for nybegynnere. Generelt, opprett en interessant virksomhet. En slik aktivitet vil sikkert gi deg maksimal positive følelser og godt humør..