Hvilke håndverk å lage av hendige materialer til ferien – påske

påske håndverk bilder

Kristne over hele verden gleder seg til den lyseste ferien – påsken med spesiell spenning. Denne høytiden feires av katolikker og kristne. Til påske, så vel som til enhver ferie, er det verdt å forberede på forhånd. Et stort utvalg av suvenirer dukker opp i butikken. Men du trenger ikke kaste bort pengene dine på å kjøpe dem. Prøv å lage dem selv. I denne artikkelen vil vi fortelle deg om hvilke påskehåndverk du kan lage med egne hender med materialer for hånden. Her kan du se de lyseste ideene.

Hvilke håndverk å lage med egne hender for den lyse Kristi søndag

Hvis du bestemmer deg for å engasjere deg i kreativitet, så husk at denne aktiviteten kan gi deg positive følelser. I tillegg kan du lage alt påskehåndverk av hendige materialer. Dette betyr at du ikke trenger å bruke mye penger på materialer for å lage håndverk..

DIY påskeegg.

Påskeegget er påskens viktigste symbol. Derfor kan du til påske lage et stort antall forskjellige suveniregg med egne hender..

Perle påskeegg.

Den vanligste versjonen av påskeegget er et egg som er flettet med perler. Emnet her kan være et vanlig plastegg, som du finner i Kindr Surprise. Selvfølgelig kan du også trenge perler. Deretter må du bestemme mønsteret og velge passende farger for det..

Hvis du har ferdighetene med perler, kan du enkelt takle denne oppgaven. Nå vil vi tilby deg flere av disse alternativene. Nå er det verdt å snakke om hvordan du gjør denne jobben. Så for slikt arbeid må du forberede:

 • små perler i forskjellige farger,
 • plastbase,
 • lim og en tynn nål,
 • lyse bånd og tråder.

Framgang:

 1. På jobb kan det hende du trenger en lang tråd. Du bør snøre perler på den. For å gjøre eggene stripete må du bytte farge hver 10. eller 15. cm.
 2. Nå påføres lim på egget fra den ene kanten. Limet må brukes i små mengder. Lag en ring av perletråden og trykk den til toppen med lim.
 3. Den neste perletråden trenger bare å vikles når den forrige er tørr. I arbeidet skal perlene være tett inntil hverandre..
 4. Etter det skal det limte egget, sammen med perlene, tørke. Etter det er strenger festet til håndverket, som du kan henge egget for.

enkelt påskehåndverk

Påskehåndverk av hendige materialer

Påskehåndverk

DIY påskehåndverk med skrapmaterialer

DIY påskehåndverk foto

Påskeegg laget av filt.

Hvis du tar lys filt, vil du kunne lage et interessant påskeegg. Husk at et slikt håndverk vil bli verdsatt av dine nærmeste. Dette uvanlige påskeegget er en flott suvenir. Forresten, barn kan være med på å lage en slik suvenir. Husk imidlertid å være forsiktig når du arbeider med en nål..

Vi tilbyr flere varianter av disse påskeeggene. Som du kan se, kan de være veldig forskjellige..

DIY påskehåndverk

påske håndverk bilderDet er verdt å si at du kan brette slike testikler i en original kurv, som også er veldig lett å lage av filt..

Påskehåndverk

Luftig påskeegg.

Et påskeegg på denne høytiden trenger ikke å være spiselig. Prøv å lage fargerike egg av en pen snor. For å lage et slikt håndverk må du forberede:

 • ballong,
 • PVA lim og flerfargede tråder,
 • forskjellige dekorasjoner og bånd.

Det er veldig enkelt å lage slike egg. Du blåser opp ballongen til riktig størrelse. Etter det impregnerer vi trådene med lim og pakker de resulterende ballene med dem. Du bør ha et åpent vev. Fartøyet skal tørke, og deretter stikke hull i ballen med en nål.

DIY påskehåndverk av hendige materialer

Pastaegg.

Hvis du bruker metoden ovenfor og pasta, får du også et uvanlig egg. For å lage et slikt egg blåser du først opp en ballong og limer over med liten pasta. Etter det er denne strukturen malt med sølv eller gyllen maling..

påskehåndverk

Egg, som er dekorert med frokostblandinger.

Du kan bruke frokostblandinger til å dekorere et naturlig egg eller treemne. Som et resultat kan du få en original gave suvenir.

DIY påskehåndverk fotoDIY påskehåndverk fotoDIY påskehåndverk foto

I arbeidet ditt må du selvfølgelig bruke frokostblandinger og PVA -lim. Bruk en bomullspinne for ryddighet.

Hvis du bruker frokostblandinger av forskjellige teksturer og forskjellige størrelser, kan du få et bisarrt mønster..

DIY påskehåndverk foto

Morsomt barnehåndverk til påske.

Selvfølgelig vil barnet ditt også være med på å lage noen håndverk. Nå vil vi tilby de enkleste håndverksideene for denne anledningen..

Så morsomme haner og kyllinger kan lages av eggebrett.

Påskehåndverk av hendige materialer

Og disse dyrene oppnås hvis du bruker engangsretter for å lage håndverk. De er laget veldig enkelt..DIY påskehåndverk

Kranser til ferien – påske.

Et annet tradisjonelt symbol på påsken er påskekransen. Disse produktene brukes til å dekorere huset. Det antas at disse kransene skremmer bort onde ånder fra hjemmet. Som dekorasjon for slike kranser brukes en rekke dekorasjoner, som kan være:

 • figurer av fugler,
 • vårblomster,
 • mini malte egg.

For å lage en påskekrans, bruk kvistene til vintreet. Det er verdt å si at de er veldig godt egnet for produksjon av slike produkter. Dekorer denne kransen som du ønsker.

enkelt påskehåndverk

DIY påskehåndverk med skrapmaterialer

Påskehåndverk av hendige materialer

DIY påskehåndverk

Påskehåndverk fra plasttallerkener.

I denne artikkelen finner du interessant påskehåndverk som er enkelt å lage med egne hender. Her tilbyr vi deg et bilde av selve håndverket og beskrivelsen av dem..

Hvis du vil overraske gjestene dine på påskeferie, vil du definitivt like følgende idé. En gåseformet kurv er ikke vanskelig å lage.

 1. Skjær en engangsplate. Lag hull til festemidler.
 2. Fest nå kurven.
 3. Fest halen og hodet på gåsen til kurven som viste seg å være.
 4. Bruk halm og dekorative testikler til dekorasjon.

DIY påskehåndverkDIY påskehåndverkDIY påskehåndverk

Det er alt det originale påskehåndverket ditt er klart.

DIY påskehåndverk

DIY påskekake.

Det er veldig enkelt å skape en påskestemning i hjemmet ditt. Kvinner baker påskekaker til ferien, og barn lager dem av hendige materialer. For å lage en kake, forbered:

 • valnøttskall,
 • plasticine,
 • engangstallerken og serviett,
 • papp.

Framgang:

 1. Lag selve kaken av brun papp og hvitt papir.
 2. Vi lager flotte mønstre av plasticine som vi bruker til å dekorere valnøtter.
 3. Ferdige nøtter og selve kaken må legges på et fat.

DIY påskehåndverk

Andeegg hane.

Hvis det er et andeegg hjemme, kan det limes over med farget papir og folie.

Etter det er det nødvendig å lage individuelle deler av fuglen fra den myke ledningen..

påskehåndverk

Terry håndkle kanin.

Alle vet at i katolske land er kaninens favorittpåskesymbol. Det er verdt å si at denne karakteren kan lages på få minutter. Du trenger et frottéhåndkle eller en firkantet serviett for arbeidet ditt. Du kan også trenge:

 • øye perler,
 • bomullsull og syntetisk winterizer, som skal brukes til nese og hale,
 • tråd med nål og bånd.

Framgang:

 1. Først og fremst er det verdt å brette et håndkle eller serviett i to for å danne en trekant..
 2. Videre, fra toppen av trekanten, må du vri håndkleet for å danne et tynt rør.
 3. Vi bretter figuren som har vist seg i to. Bøy de frie endene mot folden uten å løsne hendene. Som et resultat får du en kanin med ører. Og kroppen hans vil se ut som bokstaven O.
 4. Du bør nå knytte et stykke håndkle med et bånd..
 5. Sy deretter øynene og halen til håndverket.
 6. Det er alt det fantastiske håndverket er klart. Husk at hvert barn vil være veldig fornøyd med en slik gave..

påskehåndverk

Oppsummering

I denne publikasjonen prøvde vi å tilby deg de håndverkene som er veldig enkle å lage til påske, ved hjelp av praktiske materialer som du sannsynligvis vil finne hjemme. Generelt fantasere og forberede deg aktivt på Kristi lyse søndag..